makelaar bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

makelaar bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Submenus: Amsterdam
Nieuw West Makelaardij o.z. - [Amsterdam]
Wij bieden niet alleen ons woningaanbod, maar ook een bron van informatie m.b.t. verhuizen, verbouwen en het aanleggen van tuinen.Immers, een huis kopen doe je niet zomaar! Meer hierover kunt u lezen in de "infobron". Wilt u meer weten over bijvoorbeeld: Het kopen of verkopen van een woning?
Categorie: Makelaar

Bayense - [Delft]
Bayense Makelaars is een kantoor wat al meer dan 40 jaar actief is op de woningmarkt van Delft en omstreken. In de afgelopen 40 jaar heeft Bayense Makelaars erg veel ervaring opgedaan en daaruit is een professioneel makelaarskantoor ontstaan, vertrouwd met alle facetten van de woningmarkt. Ons team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide mensen die berekend zijn voor hun taak. Ook kunnen wij putten uit een aantal externe specialisten op bijvoorbeeld bouwkundig en financieel gebied die voor ons en dan wel voor u klaar staan.
Categorie: Makelaar

Belderbos makelaars - [Den Haag]
Met 25 medewerkers en meer dan 40 jaar ervaring staat de Belderbos groep garant voor een optimale dienstverlening. Met al de nodige diensten onder ťťn dak laten wij uw woonwensen zo snel mogelijk in vervulling gaan.Daarbij mag u van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Inlevingsvermogen in uw persoonlijke voorkeur bijvoorbeeld, maar ook een vanzelfsprekende service die na het zetten van uw handtekening nog van toepassing is.
Categorie: Makelaar

Bert Dingemanse - [Middelburg]
U wilt het maximale resultaat en dat betekent talloze keuzes maken, vaak voor de eerste keer. Kiezen is makkelijker als je kennis van zaken hebt. Helaas hebben veel mensen deze kennis pas achteraf, na de verkoop of aankoop. Wij van Bert Dingemanse makelaardij hebben deze kennis van zaken.Het is al bijna 20 jaar ons dagelijks werk! Dus zijn er voor ons geen geheimen meer....... of het zouden uw woonwensen moeten zijn.
Categorie: Makelaar

Betty de Boer - [Enkhuizen]
Heeft u bij een collega makelaar uw “droomhuis” gezien, dan begeleiden en adviseren Betty en Ine u graag bij de aankoop.Uiteraard kunt u ook uw woonwensen met ons bespreken, dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste woning. De aankoop van uw woning is bij ons in goede handen en dat is voor u een zorg minder.
Categorie: Makelaar

Boomsma & Bruinsma Makelaars - [Amsterdam]
Een professioneel makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie, al sinds 1914. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren, trouw aan de menselijke aanpak die Boomsma & Bruinsma Makelaars altijd heeft getypeerd, maar ook met een scherp oog voor het zakelijke aspect. Een toegewijd team van medewerkers die zich enthousiast en met kennis van zaken inzetten voor hun opdrachtgevers.
Categorie: Makelaar

Brockhoff - [Amstelveen]
Brockhoff Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in projectbegeleiding en de verkoop van nieuwbouwwoningen in Amstelveen, maar ook in andere regio’s. Thans wordt een aantal grote projecten in Aalsmeer, Almere, Osdorp, Nieuw Vennep en Barendrecht begeleid en verkocht.Het is onze voorkeur om zo vroegtijdig mogelijk bij een project betrokken te zijn, zodat onze commerciŽle begeleiding optimaal kan plaatsvinden.
Categorie: Makelaar

Broeckx-Praasterink Makelaars - [Helmond]
Met ruim 7 medewerkers met een makelaarsdiploma en ruim 1000 ingeschreven woningzoekenden bieden wij meer dan onze collega’s door Uw huis voor de hoogste prijs correct - goed - vriendelijk - en snel te verkopen. Een grote makelaar maar met een zeer persoonlijk gerichte service vanuit een jong en enthousiast team van in totaal 16 medewerkers.
Categorie: Makelaar

Buijs Regiomakelaars Amersfoort - [Amersfoort]
Waarom kiest u voor Buijs Regiomakelaars?Onze betrokkenheid, service en kennis van zaken is de basis voor een succesvolle dienstverlening!Onze kantoren in Amersfoort en Soest bestaan uit een jong team van ervaren makelaars en enthousiaste medewerkers. Met 2 kantoren in de regio Eemland zijn wij uitstekend in staat uw pand onder de aandacht te brengen of op zoek te gaan naar geschikte huisvesting.De NVM-makelaars o.g. Patrick Haverkamp en Onno Buijs hebben meer dan 10 jaar makelaardij ervaring in deze regio. U kunt van ons altijd een kundig advies verwachten, vanaf het eerste gesprek tot aan de sleutel overdracht bij de notaris. Dankzij onze actuele vakkennis behoeden wij u voor bouwkundige - en financiŽle valkuilen.
Categorie: Makelaar
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands