telecom bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

telecom bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Typhone GSM aanbiedingen
Typhone is Nederlands grootste online gsm, telefoon en telecom shop. Wilt u goedkoop bellen met een mobiele telefoon of zoekt u een scherpe gsm aanbieding met abonnement, dan vindt u op Typhone.nl precies wat u zoekt.

NieuweTelefoon - [Amsterdam]
NieuweTelefoon is een initiatief van Viritel Communicatietechnologie met als doel eindelijk een betrouwbare en klantgerichte online gsm winkel op te richten. Nu NieuweTelefoon meer dan vijftienhonderd abonnementen heeft aangesloten, is deze gsm winkel niet meer weg te denken in Nederland. Dit is bereikt door het simpelweg snel geven van goede informatie.
Categorie: Telecommunicatie

AB Telecom - [Stiens]
Communicatie is een van de belangrijkste managementinstrumenten om de doelstellingen van een organisatie te verwezenlijken. AB Telecom heeft een breed aanbod producten waarmee u uw communicatie kunt optimaliseren. Hierbij valt te denken aan telefooncentrales, mobiele communicatie, netwerken beveiliging en professioneel geluid.Wij investeren veel tijd en inspanning aan het vastleggen van wat onze klanten nodig hebben en dragen hiervoor oplossingen aan. Oplossingen die niet alleen vandaag de dag gelden, maar ook in de toekomst aan uw wensen zullen blijven voldoen.
Categorie: Telecommunicatie

ActiCom - [Huizen]
ActiCom is met name gespecialiseerd in automatisering, telecommunicatie, grafische industrie en Supply Chain Management. Wij hebben echter ook affiniteit met overige branches en verdiepen ons voor de start van een opdracht altijd in de branche en organisatie van de opdrachtgever. In verband met mogelijke overlap van activiteiten, werken wij nooit voor twee organisaties binnen dezelfde branche op hetzelfde moment.
Categorie: Telecommunicatie

AddAll Telematica - [Wilnis ]
AddAll Telematica is een jong dynamisch bedrijf. Met vijf vaste medewerkers en een aantal freelance medewerkers van Random Heights, kunnen wij snel en adequaat reageren.Gespitst op de nieuwste technologische ontwikkelingen,adviseren wij onze huidige en toekomstige klanten op het gebied van IT-gerelateerde produkten en aanverwante oplossingen.Omdat wij de benodigde kennis in huis hebben, vanaf de aanleg van een netwerkbekabeling tot het operationeel draaiend maken van het netwerk, worden alle werkzaamheden door ons uitgevoerd.We hebben een harde kern op kantoor voor de 1ste lijns helpdesk, flexibel genoeg als het erom gaat om snel in te kunnen grijpen bij spoedeisende vraagstukken.
Categorie: Telecommunicatie

Ahlers Telecommunicatie Groep - [Aalsmeer ]
Welkom bij de Ahlers Telecommunicatie Groep te Aalsmeer.Ahlers heeft een zeer ruime collectie aan telecommunicatie produkten. Zoekt u een telefoonstekker, CB apparatuur, extra bel, draadloze telefoon, accu, meldsysteem, intercom, huiscentrale, fax, mobiele telefoon, voicemail systeem, isdn apparatuur, enz. Voor werkelijk alles op het gebied van telecommunicatie en telematica kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime collectie computerkabels, stekkers en converters, connectors, installatie en bekabelingsmateriaal.
Categorie: Telecommunicatie

Albacom B.V. - [Leiden]
Albacom is een telecom serviceprovider gespecialiseerd in het aanbieden van 0800- en 0900-telefoonnummers. Maatwerk in 0800 en 0900 call afhandeling dat kan worden ondersteund met Voice Response Diensten op ons eigen platform. Albacom staat voor flexibiliteit, sterk concurrerende tarieven en snelle realisatie van projecten!
Categorie: Telecommunicatie

Alcatel N.V. - [Rijswijk-ZH]
Internet heeft onze planeet veranderd in een wereld van netwerken. Een wereld waarin iedereen en alles met elkaar verbonden is.Altijd en overal heb je direct en supersnel toegang tot informatie. Grenzen tussen netwerken vervagen, de wereld wordt breedbandig. Spraak, data en multimedia vloeien samen. Vaste en mobiele netwerken worden ťťn netwerk. Het maakt geen verschil meer of je thuis via DSL of glasvezel bent aangesloten of onderweg via UMTS of WiFi, je hebt altijd toegang tot het Internet. Je kunt communiceren via telefonie, videofonie, messaging en e-mail.
Categorie: Telecommunicatie

Alphacomm Group BV - [Rotterdam]
Alphacomm Transaction Services BV levert telecom producten en diensten aan de (groot)zakelijke markt in Nederland. Door partnerships met alle zakelijke vaste-, data- en mobiele operators kan een zeer breed portfolio worden aangeboden. Naast levering geeft ACTS middels de eigen ontwikkelde Telescan© objectief advies over de juiste vaste en/of mobiele aanbieder voor de klant, daarbij rekening houdend met de specifieke wensen en het belprofiel. ACTS geeft ook advies aan grote organisaties die een telecom-concept willen bieden aan de aangesloten leden. Het gaat hierbij om overkoepelende contracten tussen aanbieders en organisaties waarbij het individueel aangesloten lid gebruik kan maken van het volume van de organisatie.
Categorie: Telecommunicatie

b&a telecom - [Groningen]
b&a telecom adviseert, levert, installeert en onderhoudt telecommunicatiesystemen en databekabeling die zekerheid en flexibiliteit bieden. Ons dynamisch team zet uw eisen en wensen op telecomgebied om in passende oplossingen.Het installeren, programmeren en indienst stellen geschiedt door onze vakkundige technische dienst.
Categorie: Telecommunicatie

Imtech ICT - [Eindhoven]
Imtech ICT is een divisie van het beursgenoteerde Imtech.Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, elektrotechniek en werktuigbouw. Met circa 13.000 medewerkers realiseert Imtech een omzet van ongeveer 2 miljard euro op jaarbasis. Imtech heeft sterke posities in de markten utiliteit, industrie, maritiem, infra en telecom in BelgiŽ, Duitsland, Luxemburg en Nederland en is actief in Engeland en Spanje. De aandelen Imtech zijn genoteerd op de effectenbeurs van Euronext (Amsterdam), waar Imtech is opgenomen in de Midkap-index en de Next 150 index.
Categorie: Telecommunicatie

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands