verzekerings bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

verzekerings bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Reisverzekeringkorting.nl [Apeldoorn]
Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online een reisverzekering van ELVIA kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van ELVIA Reisverzekeringen! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

De Hypotheekwinkel - [Alkmaar]
De hypotheekrente is namelijk fiscaal aftrekbaar, de huur niet. Oůk de waardestijging in de toekomst is volledig vrijvan enige belasting.Op latere leeftijd wordt het huis uw volledigeigendom en is mogelijk vrij van hypotheek zodat bij pensioeneringer veel lagere woonlasten kunnen ontstaan dan wanneer u al die jaren heeft gehuurd.

Assurantiecentrum Amstelveen A.C.A. - [Amstelveen]
Het Assurantiecentrum Amstelveen is volledig onafhankelijk, dat wil zeggen dat wij op geen enkele wijze gebondenzijn aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij of financiŽle instelling.Daarnaast wordt onze kwaliteit bewaakt door ons (jarenlange) lidmaatschap van het NVA (Nederlandse vereniging van assurantieadviseurs en financiŽle dienstverleners); als lid onderschrijven wij natuurlijk ook de gedragsregels die zijn vastgelegd in de Gidi-Advieswijzer Gedragscode informatieverstrekking dienstverlening intermediair.

A.J. Driessen B.V. - [Amsterdam]
Bij Driessen is specialistische kennis aanwezig ten aanzien van polisconstructies, risicobeoordeling en plaatsingsmogelijkheden in de General Aviation markt, zowel nationaal als internationaal. Driessen behandelt gemiddeld meer dan 100 luchtvaartschades per jaar, zowel in als buiten Nederland. Bij omvangrijke of gecompliceerde schadegevallen wordt soms jarenlang geprocedeerd. Ook de ervaring die daarmee is opgedaan, is uniek. De luchtvaartverzekeringswereld vormt een volledig eigen wereld met eigen regels, afspraken, gewoonten. Voor de gemiddelde verzekeringsdeskundige is dit dan ook onbekend gebied. Bent u -op welke manier dan ook- actief in de luchtvaart, dan doet u er verstandig aan om alleen "in zee" te gaan met verzekeringsmensen die in deze wereld thuis zijn.

Assurantiekantoor Borst - [Anna Paulowna]
Taxeren doen wij graag en goed, zoals blijkt uit de vele opdrachten die wij daarvoor mogen ontvangen, niet alleen van particulieren, maar met name ook van grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen, beleggers, etc. U mag bij ons verwachten dat de taxatie door een beŽdigd makelaar wordt uitgevoerd die gecertificeerd is door het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaars-taxateurs onroerende zaken (RMT) en die bovendien lid is van de NVM.Kortom: kwaliteit en deskundigheid.Bovendien is er door de jarenlange ervaring een zeer grote plaatselijke bekendheid. U mag ook een uitgebreid rapport verwachten wat uitgaande van een uitstekende kwaliteit zo snel mogelijk wordt geleverd. En dat alles voor een standaard prijs!

Albers Advies C.V. - [Badhoevedorp]
Iedere werknemer kan mogelijk een zogenoemde "Gouden Handdruk" bedingen als een vergoeding voor ontslag uit het dienstverband.Dergelijke situaties kunnen gepaard gaan met onzekerheden en kunnen allerlei persoonlijke, financiŽle en wettelijke gevolgen hebben.De ontslagvergoeding van uw (ex-)werkgever dient ter compensatie van inkomensschade, materiŽle schade en pensioen-schade. Het is raadzaam een onafhankelijk advies in te winnen omtrent de hoogte en de besteding van uw ontslagvergoeding.

Groot AssurantiŽn - [Benningbroek]
Groot AssurantiŽn is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van schade- en levensverzekeringen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.Met name het M.K.B. is bij ons aan het juiste adres voor het totale pakket bedrijfsverzekeringen en overige financiŽle diensten.

Frans AssurantiŽn - [Bergen]
De overheid schuift steeds meer risico's op het gebied van de sociale zekerheid door naar de particulier en de ondernemer. Banken en verzekeraars introduceren een stroom van nieuwe producten en constructies. Fiscale regelgeving wijzigt. Het is haast ondoenlijk alle veranderingen bij te houden, laat staan er adequaat op in te spelen. Alle kans dat u het spoor bijster raakt.Frans AssurantiŽn houdt uw financiŽle zaken goed op de rails. Onze hoog opgeleide adviseurs kennen de financiŽle markten en producten.

SB Groep Verzekeringen - [Beverwijk]
SB Groep Makelaars is een echte expert in de aan- en verkoop van huizen en bedrijfspanden. U bent op zoek naar uw droomhuis, of een geschikt pand voor uw onderneming? Wij kennen de regionale markt als onze broekzak. Onder en boven het kanaal, met kantoren in Beverwijk en Driehuis. Wij brengen uw wensen in kaart en geven u een deskundig advies. Wij zijn bovendien een slagvaardig onderhandelaar.Vanzelfsprekend staan we u gedurende het totale traject - van oriŽntatie tot en met de gang naar de notaris - van A tot Z terzijde. Ook voor uw hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres.De SB Groep gelooft niet in standaard oplossingen. In dit kader moet u ook onze - zeer interessante - flexibele tariefstructuur zien. Wij baseren ons tarief op de complexiteit van de opdracht. Een eerlijke aanpak, die u flink wat voordeel kan opleveren.

Adviesbureau G.J. van der Zalm B.V. - [Bussum]
Voor al uw verzekeringen is Adviesbureau Van der Zalm een vertrouwd adres. Van auto tot ziektekosten, wij bieden voor zowel uw particuliere- als uw zakelijke verzekeringswensen een oplossing op maat.Heeft u meerdere verzekeringen bij ons lopen, dan bekijken wij of het voor u gunstig is om deze onder te brengen in een pakket. Dit kan u een aantrekkelijke besparing opleveren. Houdt een pakket echter in, dat u concessies moet doen op de kwaliteit van de verzekeringen, dan zullen wij u dit zeker afraden. Mocht zich onverhoopt een schadegeval voordoen, dan staan onze jarenlange ervaring en goede contacten met de verzekeraars garant voor een vlotte afhandeling. Uw belang, is ons belang.

V.O.F. Adviesbureau J.A.M. Louwe - [Callantsoog]
Sinds 1970 verzorgt Adviesbureau J.A.M.Louwe administraties voor cliŽnten.Dat kan op ons kantoor worden gedaan middels een geavanceerd computernetwerk of bij de cliŽnt op kantoor. Wij werken met de computerprogramma's van onder andere Exact en Davilex eventueel draaiend onder Novell , Windows NT of stand alone onder windows of DOS.Wij beschikken over goed opgeleide medewerkers voor de verzorging van uw bedrijfs - of privťadministratie loonadministraties , ledenadministraties.Indien speciale deskundigeheid is vereist kunnen wij een beroep doen op advocaten , fiscaal juristen en registeraccountants.In een aantal gevallen wordt meestal op verzoek van de cliŽnt nog gebruik gemaakt van een spreadsheet.Ook met de hand geschreven administraties kunnen door ons worden verwerkt.

Hoorn De Vos Metselaar & Sturop - [Castricum]
Wat u ook verzekeren wilt, de adviseurs van HVM&S zorgen voor een verzekeringspakket dat precies bij u past. Wij houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u daarom een up-to-date verzekeringspakket aanbieden.Maatwerk, geen confectie. Persoonlijk contact is daarom voor ons heel belangrijk - net als voor u. Uw adviseur is uw vaste aanspreekpunt. Zelfs bij onze binnendienst zult u doorgaans met dezelfde mensen te maken hebben. Alleen in het geval van schade nemen schade-experts het traject over. Van schademelding tot uitbetaling, ze laten uw zaak niet rusten totdat de schade is afgehandeld. We werken snel, in uw belang.

Jac. v. Doorn Makelaar in AssurantiŽn BV - [De Kwakel]
Jac. van Doorn Makelaar in AssurantiŽn is een allround assurantiekantoor met een zeer breed dienstenpakket. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.Onze medewerkers maken zich dagelijks sterk voor de cliŽnten. Zo zorgt kantoor Jac. van Doorn ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft: Deskundigheid, Zekerheid, Betrouwbaarheid. We geven adviezen waar u direct uw voordeel mee kunt doen.Op onze eigen site kunt u informatie vinden over een gedeelte van ons dienstenpakket. Wij zijn van mening dat in een groot aantal situaties een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek noodzakelijk is voor een gedegen advies. U kunt uiteraard altijd een bericht sturen om een afspraak te maken.

A. Wouda AssurantiŽn - [Den Helder]
De arbeidsongeschiktheidsverzekering, kortweg AOV genoemd, keert een vooraf afgesproken bedrag uit voor iedere dag dat de verzekerde arbeidsongeschikt is. Bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid wordt gedeeltelijk uitgekeerd volgens een in de polis vastgelegde uitkeringsschaal. Gebruikelijk is een wachttijd (een eigen risicoperiode, waarover geen uitkering wordt verstrekt) van twee weken. Per 1 augustus 2004 is de Wet arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen (WAZ) afgeschaft. Vůůr 1 augustus werd een onderscheid gemaakt in Rubriek A (eerstejaarsrisico) en rubriek B (vervolgrisico). Voor rubriek A werd doorgaans een hoger bedrag verzekerd dan voor Rubriek B.

Algemeen Assurantiekantoor Dintel v.o.f. - [Diemen]
Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor, aangesloten bij de NVA. De NVA is een overkoepelende organisatie die hoge eisen stelt aan onafhankelijkheid, vakbekwaamheid en deskundigheid. Naast het bemiddelen in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het afwikkelen van een schade of het verhalen van een schade op de tegenpartij. Ook kunnen wij u vrijblijvend adviseren bij het afsluiten van levensverzekeringen en op het gebied van pensioenen. Indien u vragen heeft of het een en ander nader wilt bespreken kunt u natuurlijk contact opnemen.

Beijer Groep B.V. - [Haarlem]
Beijer VerzekeringsAdviseurs is een landelijk werkend assurantiebedrijf te Haarlem. Vanaf de oprichtingsdatum in 1959 is er binnen Beijer veel know-how opgebouwd op het gebied van verzekeringen. De huidige dienstverlening concentreert zich op de deelgebieden Employee Benefits (verzekerbare arbeidsvoorwaarden), pensioenen, verzekeringen en hypotheken, zowel voor bedrijven, de bij bedrijven aangesloten medewerkers en particuliere relaties. Binnen Beijer is ook een eigen volmachtbedrijf Houttuinen Assuradeuren gevestigd. Met ongeveer 70 medewerkers behoort Beijer tot de grotere assurantiekantoren in Nederland.

Brantjes AssurantiŽn B.V. - [Heemskerk]
Hoeveel risico is gezond voor een bedrijf? Goed risicobeheer is een voorwaarde voor een gezonde onderneming. Juist ook voor zakelijke verzekeringen staat Brantjes AssurantiŽn voor u klaar. Denk bij risicobeheer bijvoorbeeld aan de beroeps- en productaansprakelijkheid, bedrijfsschadeverzekeringen, opstal en inventaris. Maar ook aan het pensioen en het dekken van inkomensrisico's voor de directeur en zijn werknemers. Wij maken graag een analyse van uw verzekeringsportefeuille.Met de meeste van onze particuliere- en zakelijke klanten hebben wij een persoonlijke relatie. Begrijpelijk, we zijn geworteld in de regio en hebben een reputatie opgebouwd met rechtdoorzee en efficiŽnt zakendoen. Als NVA-adviseur zetten we voor u altijd ons beste beentje voor, vanaf het allereerste contact tot de laatste afhandeling.

Baaij + Partners - [Heerhugowaard]
Vrijwel iedereen spaart. Of iemand nu een paar bankbiljetten onder een matras stopt of een spaarrekening bij een bank aanhoudt, doet er niet toe. De behoefte om wat opzij te zetten voor onverwachte problemen, zoals een kapotte wasmachine of een autoreparatie, kennen wij allemaal. Wij proberen je uit te leggen hoe u een keuze kunt maken uit de verschillende spaarrekeningen. Geld in huis bewaren kan wel, maar het is niet aan te raden. Uw geld wordt door de inflatie alleen maar minder waard en daar staat geen rente tegenover. Bovendien wordt uw huis een aantrekkelijker doelwit voor inbrekers.

H. Sarelse AssurantiŽn - [Heiloo]
Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financi le diensten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico's waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekerings-maatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

De Jong Strankinga Ronk Makelaars o.g. - [Hilversum]
Het waarderen van onroerend mogen wij als een van onze specialismen niet onvermeld laten. Ten behoeve van banken, verzekeringsmaatschappijen, notarissen, bedrijven en particulieren worden de verschillende waarden vastgesteld.Waarden t.b.v. verkoop successie, jaarrekening zijn enige van de vele taxatie-opdrachten welke wij uitvoeren.Aan ons gefundeerd waarde-oordeel ligt zorgvuldig onderzoek ten grondslag.

A.Wouda Assurantien Groep - [Den Helder]
Iedereen die een auto bezit, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren voor tenminste het risico van schade die met de auto wordt toegebracht aan een ander of diens bezittingen (het zogenaamde aansprakelijkheidsrisico). Dit geldt niet alleen voor eigenaren van een auto maar ook bij huurkoop en leasing.
Categorie: Verzekering

ACAM AssurantiŽn BV - [Beneden-Leeuwen]
We vinden het belangrijk om onze relaties goed te kunnen informeren en begeleiden in de toch al zo ingewikkelde wereld van schade- en levensverzekeringen, employee benefits, pensioenen, hypotheken en financiŽle dienstverlening.Mocht u aanleiding zien om te kiezen voor onze bemiddeling, dan kunt u het volgende van ons verwachten:Premies en premiebetalingOm dit te realiseren verwachten wij uw medewerking inzake het volgende:Relatie ACAM met diverse verzekeraarsDe kosten voor zakenbemiddeling, waarvoor u niet via ons bedrijf verzekerd bent, worden op declaratiebasis in rekening gebracht.
Categorie: Verzekering

Akkermans & Partners - [Tilburg]
De afgelopen jaren zijn nieuwe diensten en producten toegevoegd; zijn nieuwe markten ontgonnen. Op voortzetting van deze lijn zetten wij veel energie.Een zorgvuldig samengestelde ‘denktank’ richt zich op alle ontwikkelingen, die zich de komende jaren zullen voordoen.Zowel vakinhoudelijk als marktgericht.Logisch, want de dynamiek in de markt zal zich in hoog tempo blijven ontwikkelen.
Categorie: Verzekering

Allround Benefits - [Zwijndrecht]
Employee Benefits is het best te omschrijven als: "het geheel van moderne collectieve verzekerbare en niet-verzekerbare arbeidsvoorwaarden". Het concept speelt in op de terugtredende overheid. In een rap tempo wordt de sociale zekerheid geprivatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gewijzigde WAO, de privatisering van de Ziektewet, de Pemba, de Algemene nabestaandenwet en de nieuwe ARBO-wetgeving.
Categorie: Verzekering

Anker Groep - [Groningen]
Er is een grote mate van dynamiek binnen alle onderdelen van de onderneming. De strategie is gericht op expansie. Dit vertaalt zich in de volgende ambities.Binnen enkele jaren wil de Anker Groep met Anker Advies middels kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als onafhankelijk intermediair in het Noorden van het land doorgroeien naar een top-3 positie op het gebied van werkgever en werknemer gerelateerde verzekeringen en diensten.
Categorie: Verzekering

A.R.T - [Nieuwegein]
De A.R.T-methode: beproefd en vertrouwd Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij de A.R.T-methode ontwikkeld. Deze zorgt blijvend voor de best mogelijke bescherming van uw geluk. Verzekeringen en voorzieningen vormen daarbinnen een belangrijk onderdeel, maar de zorg om het complete pakket ook op de lange termijn te laten aansluiten bij uw persoonlijke situatie is minstens even belangrijk.Kortom, de A.R.T-methode gaat verder dan alleen een verzekering.
Categorie: Verzekering

Ascoba Verzekeringen - [De Rijp]
Wij zijn in 1989 in De Rijp gestart als verzekeringstussenpersoon. Inmiddels zijn wij met acht mannen en vrouwen sterk en adviseren en helpen ruim 2000 klanten op het gebied van:Verzekeringen: alle voorkomende verzekeringen voor particulieren en bedrijven FinanciŽle Diensten: financial planning, financieringen, hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en bedrijfsspaarregelingen Makelaardij: aankoop, verkoop, taxaties, huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden en projectontwikkeling
Categorie: Verzekering

Asro adviesgroep - [Rotterdam]
Voor de komende jaren denken wij dat Persoonlijke FinanciŽle Planning (voor onze particuliŽre cliŽnten) en Employee Benefits voor bedrijven en instellingen) de toekomst heeft en wij zullen er dan ook alles aan doen om ons service- en kennisniveau op een zeer hoog peil te houden. Dit wordt bereikt door hoge eisen te stellen aan alle medewerkers en tevens veel aan bij- en nascholing te doen. Daarnaast is het kantoorbreed bijhouden van de vakpers en maatschappij-informatie uiteraard onontbeerlijk.
Categorie: Verzekering

Assics AssurantiŽn B.V. - [Capelle a/d IJssel ]
Assics AssurantiŽn BV werd in 1988 opgericht door een groot automatiseringsbedrijf, primair voor de behandeling van de verzekeringen van dat bedrijf zelf.Inmiddels heeft Assics zich ontwikkeld tot een geheel zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor met nog steeds veel relaties in de IT-branche, maar daarnaast mogen wij tot onze relaties rekenen architectenbureaus, accountants- en advocatenkantoren, handels- en industriŽle bedrijven. En verder natuurlijk vele particuliere relaties.
Categorie: Verzekering

Assuflex verzekeringen en financieringen - ['s-Hertogenbosch]
Tot de dienstverlening van de Assuflex Verzekeringen en Financieringen behoren de volgende activiteiten:Financieringen, hypotheken, pensioenen, schade- en levensverzekeringen, vermogensplanning, spaarregelingen. Kortom, een diversiteit aan activiteiten.Op de diverse terreinen zijn de diverse specialisten u van dienst. Deze alles onder "ťťn dak service" is voor u buitengewoon gemakkelijk.Eťn adres voor al uw financiŽle zaken. Eťn aanspreekpunt.
Categorie: Verzekering
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands