chemische bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

Chemische bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Akzo Nobel Nederland bv - [Arnhem]
De kans is groot dat u iedere dag van uw leven in aanraking komt met Akzo Nobel. Waarschijnlijk zijn onze producten terug te vinden in het huis waar u woont, het voedsel dat u eet, de auto die u rijdt of de medicijnen die u slikt.Wij maken en leveren producten die van cruciaal belang zijn voor de moderne samenleving, producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt.Akzo Nobel heeft leidende posities in producten voor de gezondheidszorg,verven en lakken, en chemische producten.De Pharma-groep produceert humane geneesmiddelen en diergeneeskundige producten.Producten die de Pharma-groep ontwikkelt, zijn onder andere anticonceptiemiddelen, antidepressiva, onvruchtbaarheidsbehandelingen en veterinaire vaccins.
Categorie: Chemie

AllChem Industries, B.V. - [Ridderkerk]
AllChem is de IndustrieŽn een importeur die van chemische grondstoffen, zich in het gebied van waterbehandeling,aardolieadditieven, en industriŽle chemische producten specialiseert.AllChem dient ook het voer, het geneesmiddel, en specialiteit de chemische markten. Deze plaats wordt georganiseerd om ondernemingen rond de wereld bij te staan om van commerciŽle hoeveelheden chemische grondstoffen de plaats te bepalen te kopen en te verkopen voor een verscheidenheid van de industrieŽn.
Categorie: Chemie

Asepta - [Delft]
Asepta is opgericht in 1920 en is een familiebedrijf. De eerste producten die gevoerd werden waren ontsmettingsmiddelen. Kort daarna bracht Asepta het eerste gewasbeschermingsmiddel op de markt. De jaren daarna is een reeks van gewasbeschermingsmiddelen door Asepta ontwikkeld, geregistreerd en op de markt gebracht. De afgelopen 10 jaar heeft Asepta naast het ontwikkelen van chemische gewasbeschermingsmiddelen fors geÔnvesteerd in biologische gewasbeschermingsmiddelen. Dit heeft geresulteerd in het verkrijgen van toelatingen voor o.a. Asepta Carpovirusine en Asepta NeemAzal T/S.
Categorie: Chemie

Axxon BV - [Arnhem]
Axxon BV is opgericht in 1985 en heeft zich als doel gesteld om een zo groot mogelijk programma van kwaliteitsartikelen en de nieuwste technieken voor onze afnemers ter beschikking te stellen voor onderhoud, reparatie, produktie en het functioneren in het algemeen van gebouwen, uitrusting, voertuigen, machines, installaties en andere objecten welke deze ook mogen zijn.Alles wat rijdt, rolt en beweegt dient onderhouden en gerepareerd te worden. Machines moeten geolied, gevet, vastgezet, gerepareerd,gereviceerd en getest worden om in productie te blijven.
Categorie: Chemie

BASF Nederland B.V. - [Arnhem]
Wereldwijd worden circa 8.000 producten gecommercialiseerd in de meest uiteenlopende economische sectoren. Belangrijke klanten zijn de auto-, chemische, textielindustrie, bouwnijverheid en verpakkingsindustrie; ook de landbouw, de gezondheidszorg, de energiesector en de papierindustrie nemen veel producten af. Onze zoekmachine voor productnamen maakt het u mogelijk toegang te hebben tot onze volledige productlijst in combinatie met de 'full-text search engine' voor specifieke productnamen. Daarvoor hebben wij een link voorzien naar de corporate website van BASF.
Categorie: Chemie

Bichemie Coatings - [Almere]
Bichemie Coatings heeft als producent en importeur van specialistische verfproducten een uitstekende reputatie verworven als leverancier van kwaliteitscoatings bestemd voor de industrie, de professionele Bouw- en de Doe-Het-Zelf-markt.
Categorie: Chemie

BIS Chem B.V - [Leiderdorp]
BIO-SUREģ is een Japanse vinding van Professor Toychiko Kuno. Hij heeft voor dit product met succes een langzaam oplosbaar, milieuvriendelijk glas ontwikkeld dat als drager voor zilverionen met hun desinfecterende werking gebruikt wordt. Tegelijk werken de opgeloste bestanddelen uit het glas als suspenderingsmiddel voor corrosie- en kalkdeeltjes en vormen op de schone wand een beschermende laag.Op deze vinding is in veel landen, waaronder Japan, de Verenigde Staten en in Europa in Duitsland, Engeland, Frankrijk en ItaliŽ patent verleend.
Categorie: Chemie

Chempri Oleochemicals - [Raamsdonksveer]
Chempri is een leverancier van OleochemicaliŽn. Producten variŽrend van plantaardige, dierlijke en minerale oliŽn, vetzuren en vetalcoholen alsmede esters behoren tot ons productenpakket. Tevens is er een compleet pakket aan tensio-actieve producten opgenomen in het ssortiment. Chempri gelooft sterk in de relatie met de klant. Of het nu gaat om het in samenspraak met de klant zoeken naar oplossingen voor specifieke product gerelateerde vraagstukken of over het vinden van logistieke oplossingen, de klant staat centraal in de organisatie.
Categorie: Chemie

DSM - [Heerlen]
DSM is wereldwijd actief op het gebied van producten voor de life science-industrie, hoogwaardige materialen en industriŽle chemicaliŽn. De onderneming ontwikkelt innovatieve producten en diensten die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. DSM-producten worden gebruikt in een breed scala vaneindmarkten en toepassingen, zoals voedings- en gezondheidsproducten voor mens en dier, cosmetica, geneesmiddelen, auto’s en andere transportmiddelen, verven en coatings, producten voor de bouwsector en elektrotechnische en elektronica-producten (E&E). De onderneming heeft een jaaromzet (pro forma inclusief de meest recente acquisitie,inmiddels DSM Nutritional Products geheten) van ongeveer EUR 8 miljard en biedt werk aan zo’n 25.000 mensen wereldwijd. DSM behoort met veel van zijn activiteiten tot de wereldtop.
Categorie: Chemie

Henkel Nederland B.V. - [Nieuwegein]
De Henkel Groep bekleedt een vooraanstaande positie op de markt van merkproducten en in het segment van de technologie. Onze activiteit inzake merkartikelen is onderverdeeld in drie activiteitensectoren; Laundry & Home Care was- en reinigingsmiddelen, Cosmetics/Toiletries cosmetica- en verzorgingsproducten en Consumer and Craftsmen Adhesives kleefstoffen voor de particulier en de professional.
Categorie: Chemie
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands