research bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

research bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
ABF Research - [Delft]
ABF is een bedrijf dat informatie verzamelt en bewerkt.Zo leggen we gegevens verzamelingen aan, maken we daarvoor software, doen we onderzoek op basis van deze gegevens en brengen daar vervolgens advies over uit.Onze cijfers hebben altijd betrekking op wat mensen en organisaties doen en wat hen beweegt; hoe mensen willen wonen, waar ze werken.
Categorie: Onderzoek

Advies Bureau Schade b.v. - [Nunspeet]
Advies Bureau Schade B.V. houdt zich naast schade- en fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten, tevens bezig met wereldwijd onderzoek naar vermiste objecten en ladingen. In het kader van deze activiteiten werd in de loop der jaren een internationaal relatienetwerk opgebouwd en nog dagelijks wordt dit netwerk uitgebreid. Dit netwerk maakt het ons mogelijk om in het kader van Tracking & Tracing (nader te noemen T&T), in met name de “groene kaart” landen, adequate maatregelen te nemen of te laten nemen, na een geverifieerde alarm- en/of diefstalmelding.
Categorie: Onderzoek

ALcontrol - [Hoogvliet]
Om deze missie te realiseren en duidelijk te maken aan de stakeholders heeft het management van ALcontrol BV zich gebonden aan het toepassen van degelijke en professionele werkwijzen en aan waarborging van de kwaliteit van de beproevingsactiviteiten. In het kader van de dienstverlening aan haar klanten, zijn deze waarden en normen vertaalt naar concrete doelstellingen en zo in het bedrijfsbeleid verankerd. Deze doelstellingen zijn opgenomen in het ALcontrol Kompas Balanced scorecard en worden maandelijks gemeten en geëvalueerd. Dit om een continue bewaking en verbetering van de dienstverlening, verhoging van de klanttevredenheid en pro-actief preventieve verbeteringen te waarborgen .
Categorie: Onderzoek

Almere Marktonderzoek Advies - [Almere]
Almere Marktonderzoek Advies is een marktonderzoek bureau dat zowel in Almere als in de rest van Nederland enquêtes afneemt bij diverse mensen over verschillende onderwerpen. Naast de onderzoeken op locatie wordt er regelmatig vanuit ons kantoor telefonisch onderzoek gedaan.
Categorie: Onderzoek

Aqua Vision - [IJmuiden]
Aqua Vision en jong en dynamisch onderzoeksbureau dat zich voornamelijk richt op het ondersteunen en uitvoeren van hydrografische en oceanografische metingen. Naast de werkzaamheden op het gebied van ondersteuning van verschillende meettechnieken is Aqua Vision gespecialiseerd in het ontwikkelen van software ten behoeve van data verwerking en data analyse van verschillende hydrografische en oceanografische meettechnieken. Verder behoort het werken met modellen tot één van onze kernactiviteiten. Tot onze klantenkring behoren onder andere overheidsinstellingen, onderzoeksinstituten waterschappen, baggermaatschappijen, havenbedrijven en offshore industrie.
Categorie: Onderzoek

Bèta Research B.V. - [Bergen N.H.]
We helpen het midden- en kleinbedrijf problemen op te lossen die liggen op natuurkundig of informatie technologisch vlak. We stellen modellen op, doen complexe berekeningen of voeren simulaties uit. Maar het gaat om de oplossing, u wilt immers verder. Aan de hand van het verworven inzicht helpen we u met het gestructureerd opzetten van experimenten en het analyseren van de data, waarvoor eventueel ook software ontwikkeld kan worden. We komen met praktisch uitvoerbare voorstellen voor de verbetering van uw product. En, vanzelfsprekend leggen we al onze bevindingen ook op een toegankelijke wijze voor u vast. Wij spreken, ondanks onze afkomst, uw taal!
Categorie: Onderzoek

Beun-de Ronde B.V. - [Abcoude]
Het leveringsprogramma omvat een breed scala aan apparatuur.De algemene laboratoriumbenodigheden, zoals glaswerk, kunststof labwerk en disposables leveren wij via het BV Centraal Magazijn (CM).Het CM is importeur van Nalgene labware produkten. Ons magazijn biedt de mogelijkheid om, in overleg met de afnemers, voorraden te houden.Wij zijn in staat om op afroep onze produkten "Just in Time" te leveren. De moedermaatschappij Beun de Ronde BV richt zich, naast de algemene eenvoudige apparatuur, op hoog toegevoegde waarde en specialistische laboratoriumapparatuur en -instrumenten. Deze laatste groep verdelen wij in hoofdsegmenten en worden ondersteund door produkt- en applicatiespecialisten.
Categorie: Onderzoek

van den akker bv - [Deurne]
Ontstaan uit een reinigingsbedrijf dat in 1968 haar oprichting vond is van den Akker BV Cleaning & Inspection Services uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat zich voornamelijk bezighoud met het inspecteren van riolen.Wij zijn gespecialiseerd in visuele inspectie van rioleringen en leidingen in de breedste zin van het woord. Vanzelfsprekend komen hier dan automatisch ook andere werkzaamheden bij kijken zoals het uitvoeren van inventarisaties, metingen en renovaties van deze leidingen.
Categorie: Onderzoek

Knoops I.D.D. detective bureau - [Heythuysen]
Knoops I.D.D. heeft door de combinatie van gespecialiseerde onderzoekstechnieken en methode, opsporingstechnieken, de modernste technische hulpmiddelen en communicatie, een team van specialisten wereldwijd een professionele dienst ontwikkeld, met een goede service snelheid, doordacht en flexibel in actie komt.
Categorie: Onderzoek

Alkris - [Aalten]
Bedrijfsonderzoeken (onderzoeken van fraude, diefstal, bedrog, sabotage, spionage en concurrentiezaken) Het doen van opsporingen van personen, bedrijven en goederen Het observeren van personen, terreinen en objecten actieve- en passieve observaties. Het controleren van personen en activiteiten, o.a.personeelscontroles zoals buitendienstmedewerkers, kascontroles, proefaankopen, enz.
Categorie: Onderzoek
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands