Advocaten gids Nederland en BelgiŽ

Bizholland bedrijvengids

Links


Advocaat gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Advocaat gids nederland
overzicht advocaat kantoren, juridische adviesburos, advocatuur nieuws

Het Advokatenkollektief - [Utrecht]
De 13 advocaten van het Advokatenkollektief adviseren,procederen, doceren en publiceren op alle arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke terreinen. Zij treden daarbij alleen op voor werknemers, ondernemingsraden en vakorganisaties.In Nederland is geen enkel ander advocatenkantoor zo vergaand gespecialiseerd in het arbeids- en medezeggenschapsrecht.
Categorie: Advocaat

J Wouters - [Middelburg ]
Ons kantoor behandelt alle vormen van aansprakelijkheid en schade (letselschade, productaansprakelijkheid, verkeersschade)en in het bijzonder schadeaanspraken tegen de overheid schade weigeren, vergunningen, schade door aanleg wegen en overheidswerken, door bestemmingsplannen en onteigening.
Categorie: Advocaat

Mr. R. Mastenbroek - [Rotterdam]
Wij hebben onze prioriteit gelegd waar hij hoort, namelijk bij onze clienten. Wij geven top advies in belangrijke geschillen, met name op het gebied van bedrijfsrecht, toegespitst op ondernemingsrecht. Genoemd moeten worden in deze de voor regio Rotterdam - zo belangrijke sector vervoer, waaronder binnenvaart.
Categorie: Advocaat

Advocatenkantoor Snijders - [Boxtel]
In de loop der jaren heeft het kantoor enige bijzondere deskundigheid opgebouwd op het terrein van het arbeidsrecht, letselschaderecht en het vreemdelingen- en asielrecht Immigration Law. Het vreemdelingen- en asielrecht omvat zaken als; het verkrijgen en het verlengen van een verblijfsvergunning aanvragen van een visum de mogelijkheid voor bedrijven om werkvergunningen te krijgen voor personeel buiten Nederland en de Europese Unie het behandelen van en procederen over asielaanvragen.
Categorie: Advocaat

Damstť Almelo - [Almelo]
De juristen van Damstť Advocaten leveren juridisch advies aan een breed scala van nationale en internationale cliŽnten in diverse sectoren. Onze cliŽntŤle bestaat voornamelijk uit middelgrote ondernemingen, instellingen en overheden en het accent van onze dienstverlening ligt voor het grootste deel op de zakelijke markt. Maar ook particuliere opdrachtgevers weten de weg naar ons kantoor te vinden en zijn verzekerd van een goede juridische dienstverlening.
Categorie: Advocaat

Van Vliet & Elshof - [Delft]
Ons kantoor Van Vliet & Elshof bestaat al sinds de twintiger jaren. Ons kantoor heeft derhalve al tientallen jaren ervaring op een breed civielrechtelijk en bestuursrechtelijk terrein.Onze dienstverlening is met name gericht op advisering aan bedrijven,instellingen en overheid. Wij verlenen bijstand en vertegenwoordiging in gerechtelijke procedures en (bouw)arbitrages, advisering en conflictbeheersing op het gebied van vennootschappen, verenigingen en stichtingen. Wij redigeren en beoordelen contracten op alle civielrechtelijke terreinen, waaronder arbeids-, huur- en automatiseringscontracten.Ons kantoor is Netwerkpartner van de Stichting Technostart Delft,in welk verband ons kantoor juridische ondersteuning biedt aan technisch georiŽnteerde ondernemers.
Categorie: Advocaat

Voxius - [Rotterdam]
De dienstverlening van Voxius spitst zich toe op een tweetal
Categorie: Advocaat

AKD Prinsen Van Wijmen - [Utrecht]
Binnen AKD Prinsen Van Wijmen draait het om een succesvolle en doelgerichte samenwerking. Een professioneel team met een winning spirit. Uiteraard gericht op resultaat. Onze inzet stemmen we af op uw wensen en ambities. Betrokken en met passie zijn wij u graag van dienst. Altijd proactief en in uw belangen anticiperend op de kansen die zich voordoen.
Categorie: Advocaat

AVenture Partners - [Groningen]
Wij bekijken uw bedrijven vooral vanuit een financieel perspectief.Waar nodig, maken wij gebruik van ons netwerk van professionele dienstverleners o.a. op het gebied van de advocatuur, fiscaliteit en werving & selectie, die wij ten behoeve van de opdrachtgever kunnen inschakelen.Wij zijn kritisch in het aannemen van opdrachten. Wij accepteren deze alleen maar, als wij van mening zijn dat wij u een aantoonbare toegevoegde waarde bieden.
Categorie: Advocaat

Bakhuijsen Advocaten - [Amsterdam]
Bakhuijsen Advocaten is een kantoor in het centrum van Amsterdam.Onze cliŽntenkring bestaat uit ondernemingen, instellingen en particulieren. Ons kantoor heeft een algemeen georiŽnteerde praktijk en adviseert onder meer op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goed recht, bedrijfsrecht, contractenrecht,bestuursrecht en aansprakelijkheidsrecht. Het is onze missie om op betrokken, slagvaardige en pragmatische wijze uw juridische vraagstukken op te lossen.
Categorie: Advocaat

Bondam Advocatenpraktijk - [Wassenaar]
Bondam advocatenpraktijk - Advocatus is gelegen in Wassenaar, Nederland. Het kantoor wordt geleid door mr O.C. Bondam, advocaat in het arrondissement 's-Gravenhage / Den Haag.Wij richten ons op hetMKB en de particulier. Het kantoor behoorde bij de eerste drie advocatenkantoren in Nederland die gebruik maakte van communicatie via een website. In de loop van de tijd hebben we een zeer efficiŽnte wijze van echtscheiding ontwikkeld die ook via het internet kan worden gestart.
Categorie: Advocaat

Boonstra Rademakers Advocaten en Notarissen - [Leeuwarden]
Boonstra Rademakers streeft naar hoogwaardige juridische dienstverlening voor een betaalbare prijs. Dit doel wordt met name bereikt door specialisatie. Hierdoor kunnen de advocaten en notarissen u adequaat, snel en met kennis van zaken van het betreffende rechtsgebied adviseren, bijstaan in een gerechtelijke procedure of een notariŽle akte opstellen en verlijden.
Categorie: Advocaat

De Mul Zegger - [Nijmegen]
e Mul Zegger (DMZ) is een samenwerkingsverband van advocaten en notarissen.DMZ streeft naar een persoonlijke benadering van de cliŽnt. CliŽnten worden terzijde gestaan op een vakkundige wijze nauwgezet ,betrokken ,doeltreffend ,en met de nodige doortastendheid De dienstverlening door de advocaten omvat adviseren, bemiddelen,procederen en optreden als procureur. Alle advocaten voeren een algemene praktijk zodat juridische vraagstukken van uiteenlopende aard aan hen kunnen worden voorgelegd.
Categorie: Advocaat

CMS Derks Star Busmann - [Utrecht]
MS Derks Star Busmann stelt zich ten doel om een leidende internationale positie in te nemen als organisatie die juridische en fiscale oplossingen aanbiedt. Op een hoog kwalitatief niveau, waarbij de belangen van haar cliŽnten en de hoogwaardige ontwikkeling van al haar juristen optimaal wordt gediend.
Categorie: Advocaat

Letsel.nl - [Amsterdam]
Letsel.nl is een professionele organisatie die uitsluitend de belangen behartigt van slachtoffers met letselschade tegen alle verzekeraars in Nederland. Het stappenplan van letsel.nl staat garant voor de noodzakelijke informatie en documentatie die benodigd is voor een succesvolle en maximale schaderegeling met de verzekeraar. De door letsel.nl gehanteerde aanpak wordt ondersteund door adviseurs met tientallen jaren ervaring in het succesvol regelen van letselschadeclaims .
Categorie: Advocaat

Bartels & Boomstra - [Amsterdam]
et aanwenden van kennis en expertise op lokaal niveau is de meest effectieve manier om in te spelen op juridische en commerciŽle diversiteit in Europees verband. Het inschakelen van advocaten ter plekke waar de problemen zich voordoen is een enorm voordeel, omdat zij alle plaatselijke autoriteiten en procedures kennen, zij de taal spreken en zij in staat zijn effectief en direct op te treden in hun eigen omgeving. Daarmee worden extra kosten, bijvoorbeeld reiskosten, vermeden.
Categorie: Advocaat

Flos Dieleman Advocaten - [Middelburg]
et kantoor van Flos Dieleman Advocaten is gevestigd in de binnenstad van Middelburg - Dam 73. Het kantoor is goed bereikbaar en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.Op het kantoor zijn zes advocaten werkzaam die hun eigen aandachtsgebied hebben.Het kantoor is stevig geworteld in de Zeeuwse samenleving. De aan het kantoor verbonden advocaten bekleden verschillende nevenfuncties bij maatschappelijke organisaties.
Categorie: Advocaat

Haags Juristen College - [’s-Gravenhage]
en software of hi-tech bedrijf ervaart de toevoeging Limited of Ltd. aan de bedrijfsnaam waarschijnlijk als modern en passend bij de uitstraling van het bedrijf. Vaak zal voor bijvoorbeeld een accountant, een architectenbureau of een handelsmaatschappij hetzelfde gelden. Wordt echter een kruidenierswinkel, een slagerij, een taxi-onderneming of een kaasmakerij geŽxploiteerd, dan zou de toevoeging Ltd. in de bedrijfsnaam wel eens minder passend kunnen zijn.
Categorie: Advocaat

Haulussy The Law Company - []
Is een jong en commercieel georiŽnteerd kantoor dat zich bezig houdt met de advisering en begeleiding van ondernemingen en ondernemers met visie! Bij onze advisering laten wij ons altijd leiden door het belang van de cliŽnt. Deze visie heeft er toe geleid dat wij tal van bedrijven, klein en groot, bijstaan zowel Nederlandse maar ook buitenlandse bedrijven. Adviserend en als het moet keihard procederend! Maar altijd wel overwogen en in overleg met de cliŽnt.
Categorie: Advocaat

Juridisch Startpunt - []
Juridisch Startpunt is het ideale vertrekpunt voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar juridische informatie op Internet.Door samenwerking met een groot aantal advocatenkantoren en juridische adviesbureaus heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een juridische vraag te stellen aan een deelnemend kantoor in uw regio dit wordt aan de hand van uw postcode bepaald. Hier zijn in beginsel geen kosten aan verbonden. Indien het betreffende kantoor u hiervoor toch kosten in rekening wil brengen, zal altijd eerst vooraf met u overleg worden gevoerd.
Categorie: Advocaat

Kalbfleisch van der blom & fritz advocaten - [Haarlem]
Kalbfleisch, van der Blom & Fritz advocaten te Haarlem is een middelgroot advocatenkantoor dat zich richt op de zakelijke en particuliere cliŽnt. Aan het kantoor zijn zeven advocaten verbonden met ruime praktijkervaring.
Categorie: Advocaat

Kernkamp Advocaten - [Rotterdam ]
ernkamp Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam. De praktijk is internationaal. De aanpak is Rotterdams. De advocaten van het kantoor zijn het gewend om snel en adequaat te handelen. De complexiteit van de internationale handel vraagt om gespecialiseerde dienstverlening.Kernkamp Advocaten legt zich daarop toe.
Categorie: Advocaat

Klaver - [Alkmaar]
Hoe beperkt u de zakelijke risico's ? Wij kunnen uw strategische stappen toetsen op juridische haalbaarheid en risico's.U heeft bij ons een vast aanspreekpunt.Dit beperkt uw kosten: minder uitleg is nodig. Wij zoeken de oplossing.Zo wordt de advocaat uw gespecialiseerde bedrijfsjurist.Wij bieden concurrerende prijsstellingen voor langlopende relaties. Onze declaraties zijn helder gespecificeerd.
Categorie: Advocaat

Van Diepen Van der Kroef Advocaten - [Bussum]
Adviseert over alle aspecten van het verenigingen-, stichtingen en coŲperatierecht. Altijd concreet en toegesneden op uw vraagstelling, waarbij desgewenst wordt aangegeven hoe hij in uw situatie als bestuurder zou handelen. Gericht op het voorkomen van procedures.Niettemin 'positioneert' hij vanaf het eerste advies om in geval van een onvermijdelijke procedure uw kansen te optimaliseren .
Categorie: Advocaat

Echtscheidingswinkel - [Eindhoven]
Mr BPD Appels MBA (1962), geboren in Apeldoorn. Gestudeerd in Utrecht en postdoctoraal in Milaan. Gewerkt als management consultant en juridisch adviseur, in BelgiŽ, Engeland en ItaliŽ. Huidige functie is advocaat en eigenaar van Echtscheidingswinkel en Kempen Advocatenkantoor. Sinds 1996 inmiddels bijna 1000 echtscheidingen in behandeling gehad.
Categorie: Advocaat

Jorna Advocaten - [Den Helder]
Jorna Advocaten is een breed georiŽnteerd advocatenkantoor dat zowel voor particulieren als ondernemingen werkt.Of het nu gaat om een echtscheidingsprocedure, een conflict met een medeburger of de overheid, een strafzaak, een arbeidsgeschil of een voogdijprocedure, Jorna Advocaten staat voor u klaar.Maar ook voor bijvoorbeeld het doorlichten van contracten, of voor het opstellen van Algemene Voorwaarden kan men bij Jorna Advocaten terecht.
Categorie: Advocaat

Spaarne Office - [Haarlem]
Advocaat & procureur mr. Robert G.A. Moolenaar behartigt zowel de juridische belangen van ondernemingen als de juridische privť-belangen van particulieren, met name: alle voorkomende contractuele geschillen,m.n. handelscontracten, ontslag, huur, koop en aanneming van werk echtscheiding, scheiding bij samenwoning en flitsscheiding (diversen) onrechtmatige daad, aansprakelijkheid en schadevergoeding alimentatie wijziging van voornaam ondercuratelestelling .
Categorie: Advocaat

Mediation - [Deventer]
e ervaring van de afgelopen 20 jaren heeft mij geleerd dat de juridische aanpak daarbij veel beperkingen heeft. Ik wil niet zeggen dat je zonder kunt, maar naar mijn mening worden veel problemen tegenwoordig te snel gejuridiceerd. De tegenstellingen worden benadrukt en het geschil wordt tot een soort wedstrijd die alleen maar gewonnen kan worden als de ander verliest. Dat is een vertekend beeld van de werkelijkheid en levert vaak slechts verliezers op. Een andere beperking van de juridische procedure is dat er alleen naar het verleden wordt gekeken wat is er gebeurd en niet naar de toekomst.
Categorie: Advocaat

Nagtegaal Jong Advocaten - [Zaandam]
Ook een aantal grotere ondernemingen heeft inmiddels de weg naar ons kantoor gevonden. Betrokkenheid bij de cliŽnt, snelle dienstverlening en toch een gedegen product staan bij Nagtegaal Jong Advocaten voorop. In de loop der jaren hebben wij een sterke specialisatie opgebouwd op gebieden als het arbeidsrecht, administratief recht, ondernemingsrecht, huur bedrijfsruimte, incasso's, strafrecht en letselschade.
Categorie: Advocaat

Petten, Tideman & Sassen Advocaten - [’s-Gravenhage]
Petten, Tideman & Sassen Advocaten is vooral een "echt" advocatenkantoor,dat zich onderscheidt door kwaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid.PTS biedt binnen de commerciŽle rechtspraktijk een full service diensten pakket aan. PTS is echter geen traditioneel kantoor, bestaande uit zelfvoldane notabelen. Onze aanpak is klantgericht en specialisatie is een must.
Categorie: Advocaat

- [Naaldwijk]
U kunt bij ons terecht voor alle juridische disciplines. Binnen Het notariaat zijn we u graag van dienst met bijvoorbeeld het opstellen van uw testament, het aan- en verkopen van uw huis en het vestigen van hypotheken. De advocatuur heeft een uitgebreide advies- en procespraktijk met tevens echtscheidingsbemiddeling. Uiteraard hebben we ruime ervaring op het gebied van aan de tuinbouw gerelateerde zaken en, hoe kan het anders in deze ondernemende regio, het ondernemingsrecht. In onze praktijk zijn we gewend nauw samen te werken met uw accountant en fiscalist.
Categorie: Advocaat

Udink & de Jong - [Den Haag]
U profiteert van een ruime expertise, ervaring en slagvaardigheid,terwijl u volledig persoonlijke aandacht krijgt van uw eigen, vaste accountmanager. Hij heeft gedegen ervaring als bedrijfsjurist, fiscalist of civilist en is geheel op de hoogte van uw situatie. Op ieder verzoek kunt u van ons een snelle, accurate reactie verwachten.En dat altijd vanuit een klantgerichte denkwijze. Daarop is de glasheldere visie van Udink & De Jong immers gebaseerd. Alle kennis en de nieuwste ICT-technieken worden aangewend om u optimaal van dienst te zijn. Uw accountmanager vervult daarin een belangrijke rol.Hij begeleidt u bij al uw juridische en fiscale zaken, ook internationaal,met een vooruitziende blik en nauwe betrokkenheid.
Categorie: Advocaat

Vallenduuk - [Haarlem]
Ons kantoor is hoofdzakelijk gespecialiseerd in juridische problemen voor het (internationale) vervoer over de weg. In toenemende mate worden wij betrokken bij het afsluiten van CAO's voor bedrijven, ook buiten het wegvervoer. De problemen in het vervoer liggen in de sfeer van het arbeidsrecht, het (economisch) strafrecht, het bestuursrecht (vergunningen) en het CMR-recht. Hulp verlenen we bij het verkrijgen of verliezen van vergunningen in goederen- en personenvervoer waaronder wet Bibob. En dan noemen we nog: het stilzetten van voertuigen tijdens wegcontrole in binnen- en buitenland, het als gevolg daarvan terugvorderen van voertuigen en lading.
Categorie: Advocaat

Aarts Advocaten - [Breda]
Verzekeraars stellen zich graag op het standpunt dat een schadeclaim moeilijk is uit te rekenen omdat er altijd zoveel onzekerheden zijn. Verzekeraars hebben belang bij vaagheid en onduidelijkheid: hoe meer mist en verwarring hoe redelijker het aangeboden schadebedrag lijkt.Wij kiezen voor het zo concreet en duidelijk mogelijk presenteren van de schadeclaim en maken daarbij gebruik van software rekenprogramma’s.
Categorie: Advocaat

Lexence - [Amsterdam]
Lexence, advocaten en notarissen, is gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht. Lexence werkt voor het nationale en internationale bedrijfsleven en combineert daarbij haar juridische expertise met de voordelen van een compacte organisatie. Persoonlijke service, helderheid in honorering en bevlogen betrokkenheid. DŠt is de essentie om te komen tot een optimaal resultaat.
Categorie: Advocaat

Van Till Advocaten - [Amsterdam]
Van Till Advocaten richt zich op de juridische ondersteuning van ondernemingen en instellingen. Het kantoor stelt zich ten doel professionele en kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen. Minstens zo belangrijk is de persoonlijke aandacht voor de cliŽnt en optimale bereikbaarheid van de advocaat. De praktijk leert dat een goed contact met de cliŽnt (en diens onderneming) de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt.
Categorie: Advocaat

Van Traa - [Rotterdam]
Een hecht team van specialisten op het gebied van transport-, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, die het als een uitdaging zien om hun opdrachtgevers snel en doeltreffend te helpen met het voorkomen en oplossen van geschillen. Schikken als het kan, maar procederen als het nodig is. Jarenlange ervaring en praktische kennis van de branche, gecombineerd met een modern geoutilleerde kantoororganisatie en voortreffelijke wetenschappelijke ondersteuning.
Categorie: Advocaat

Vermaat & De Boom Advocaten - [Barendrecht]
De naam van het kantoor is gewijzigd, maar voor de rest is alles bij het oude gebleven. Dat betekent dat cliŽnten op hetzelfde adres en via hetzelfde telefoonnummer terecht kunnen voor praktisch alle juridische zaken. De samenstelling van de ploeg advocaten is ongewijzigd, evenals hun motivatie om cliŽnten de hoogst mogelijke service en begeleiding op alle rechtsgebieden te geven.
Categorie: Advocaat

Viragh & Van der Tak Advocaten - [Bergen op Zoom]
Binnen ons kantoor wordt veel tijd en geld geÔnvesteerd in het volgen van specialistische opleidingen en in het up to date houden van onze uitgebreide juridische bibliotheek.Een en ander heeft geresulteerd in het feit dat U niet alleen bij ons terecht kunt met Uw vragen op het gebied van de algemene ondernemerspraktijk, maar ook met specialistische vragen op het gebied van internationale handel, (Europees) mededingingsrecht,insolventierecht, financiering en zekerheden. Onderwerpen die steeds meer tot de praktijk van alle dag gaan horen voor iedere ondernemer. Daarnaast behandelen wij Letselschade, kwesties betreffende Melk- en Mestrechten, Bedrijfshuur en natuurlijk het Arbeidsrecht. Speciale vermelding verdient ook onze Italiaanse praktijk, verzorgd door mr Viragh. Onze tarieven blijven daarbij gematigd .
Categorie: Advocaat

Vondenhoff Sijben Advocaten - [Heerlen]
Sinds 1988 is Vondenhoff Sijben Advocaten een advocatenkantoor dat zich heeft toegelegd op de juridische advisering van ondernemingen in de meest ruime zins des woords.Gestart als eenmanskantoor bestaat de huidige bezetting uit vijf gespecialiseerde advocaten, die ieder hun eigen vakgebieden hebben. Het gestaag groeiende cliŽntenbestand van ons kantoor omvat zowel windowshoppers,alsook productiebedrijven en typische dienstverleners, zoals accountantskantoren en banken. Daarnaast bestaan bijzondere samenwerkingsbanden met diverse Europese accountants- en advocatenkantoren. Momenteel wordt er gewerkt vanuit twee vestigingen, te weten vanuit ons kantoor te Heerlen en sedert 1 augustus 1997 vanuit onze vestiging te Kerkrade.
Categorie: Advocaat

WiseMen B.V. - [Den Haag]
WiseMen is een snel groeiende juridische business to business dienstverlener met ruime nationale en internationale ervaring in de ICT-branche. WiseMen is gespecialiseerd in het juridisch structureren en ondersteunen van ICT-ondernemingen, ICT- en e-commerce projecten. Hierbij is de doelstelling dat met klanten een langdurige relatie wordt opgebouwd en dat de toegang tot de dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt.WiseMen ondersteunt ondernemingen op dagelijkse basis in de hoedanigheid van een virtuele juridische afdeling en op incidentele basis.
Categorie: Advocaat

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands