reclame bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

reclame bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Amstel advertising - [Amsterdam]
Standaardoplossingen voor communicatievraagstukken bestaan niet. Iedere klant en elke opdracht zijn uniek en vragen dus om een specifieke benadering.Amstel Advertising verzorgt maatwerk,waarbij altijd rekening wordt gehouden met de aard van de opdracht en het type organisatie waar de opdracht voor wordt uitgevoerd.Amstel Advertising ziet een opdracht niet als een ad-hocfenomeen.Wij zien er altijd op toe dat de campagne afgestemd is op de langetermijnstrategie van uw organisatie.
Categorie: Reclame

ABECON Informatiesystemen B.V. - [Huizen]
Vraag tien automatiseerders om een advies en u krijgt tien uiteenlopende oplossingen. Er is iets met automatisering.Teveel blabla. Te weinig praktische intelligentie. En vaak veel te weinig klantgericht inlevingsvermogen. Dat realiseren we ons bij ABECON al sinds 1979 heel goed. Daarom spreken we bij voorkeur uw taal. Want hoe mooi, perfect en belangrijk automatisering ook kan zijn, het blijft een hulpmiddel waarmee mensen beter, plezieriger en efficiŽnter kunnen werken.Vanuit deze opvatting vertellen we u graag wat meer over onze groep,onze visie en totaaloplossingen, waarin mensen centraal staan. Uw mensen.
Categorie: Reclame

ABOVO Media - [Hoorn]
Welkom bij ABOVO Media. Gemak voor de klant staat centraal bij alles wat we doen. Dat kan uiteenlopen van de totale organisatie van uw mediacampagne, het maken van uw website,magazine, brochure, huisstijl of andere media. ABOVO Media is ROTA-erkend en werkt met 27 mensen.
Categorie: Reclame

Accell Group N.V. - [Heerenveen]
Accell Group is een Europese groep van ondernemingen actief in het ontwerpen, produceren en de marketing en verkoop van Fietsen,fietsaccessoires en fitnessapparatuur. Verkoop van fietsen met de merken Batavus, Hercules, Koga-Miyata, Lapierre, Loekie, Mercier Sparta, Staiger, Tunturi en Winora vindt voornamelijk plaats via de gespecialiseerde vakhandel.
Categorie: Reclame

Action Team - [Amsterdam]
Action Team is een fullservice promotie en hostessbureau.In ons landelijke bestand hebben wij ruim 1.100 getrainde,hooggekwalificeerde promotiemedewerkers, merchandisers,demonstratrices, spelleiders, catering- en barmedewerkers,hosts en hostesses die meer kunnen dan alleen aardig zijn.Alle medewerkers zijn vooraf gescreend. Dit betekent voor u dat Action Team bijzonder gemotiveerde mensen voor uw activiteiten kan inzetten. Ons personeel is uw visitekaartje.
Categorie: Reclame

Adboard Sign & Display bv - [Heino]
Adboard is sinds 1970 gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van verlichte mediadragers.De laatste tien jaar is Adboard zich vooral gaan richten op de ontwikkeling en perfectionering van dynamische posterdisplays. Dit heeft geresulteerd in een reeks uiterst betrouwbare producten die technisch en visueel van hoogwaardige kwaliteit zijn. Deze kwaliteit heeft zich inmiddels bewezen, doordat toonaangevende mediaexploitanten met Adboard en haar producten in zee zijn gegaan.
Categorie: Reclame

ADI Nederland BV - [Capelle aan den Ijssel]
Met het oog op de verkoop heeft ADI Europa in deelgebieden opgedeeld welke worden bediend door afzonderlijke Sales Teams;Op deze manieren worden vele landen in Europa zoals bijvoorbeeld Noorwegen, Finland, de Benelux, Spanje, Portugal maar ook KroatiŽ,Rusland, RoemeniŽ en vele andere op een efficiŽnte manier bediend.Niet alleen voorzien de verkoopteams onze afnemers zorgvuldig van de ADI producten, maar bieden tegelijkertijd belangrijke informatie van eerste hand. Bovendien staan zij altijd ter beschikking om eventuele vragen te beantwoorden.
Categorie: Reclame

Adlegro - [Dronten]
Kiezen voor de digitale techniek is kiezen voor een snel en kwalitatief goed resultaat. Met de MATAN SPRINTER maakt Adlegro deze belofte waar. Met de thermische printer worden de kleuren door verhitting overgebracht op het materiaal. Hierdoor hebben de prints geen extra bescherming als laminaat of vernis nodig. Het resultaat mag er zijn: glanzend, kras- en watervast en UV-bestendig. Snelheid gegarandeerd omdat nabewerken niet meer nodig is. De prints zijn uitermate geschikt voor voertuigen met veel bochten en richels en buiten -en binnenobjecten, zoals billboards, winkelmateriaal,bouwborden, gevelreclame en reclameborden.
Categorie: Reclame

Airborne lucht- en ballonreklame - [Grootebroek]
Een eye-catcher van niveau. En aandachttrekker, die u geen windeieren zal leggen. Succesvol bijv. bij de RAI Amsterdam,Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurzen, popconcerten, bij winkelcentra, de opening van uw winkel of bedrijf noem maar op.Hoog boven uw feestterrein uit vertelt een in het oog springende zeppelin iedereen tot in de verre omtrek 'where the action is'.De spandoeken worden in eigen atelier beschilderd en kunnen daardoor indien nodig snel worden vervaardigd. Alle benodigde vergunningen worden door Airborne verzorgd. U heeft er geen omkijken naar.Onze representatieve operators, die de zeppelins 'lucht geven'zijn deskundig en klantgericht .
Categorie: Reclame
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands