banken bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

banken bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Aegonbank.nl
AEGON Bank is de handelsnaam van AEGON Bank Bemiddeling B.V. en valt onder AEGON. AEGON Bank wil u aan de basis helpen u financiŽle situatie op orde te krijgen of houden. Want u wilt in dit leven doen en laten wat u echt graag wilt. Daarom is het van belang dat u uw financiŽn goed op orde heeft. AEGON Bank steunt u hierbij door overzicht te geven en biedt zo nodig oplossingen aan waar u echt iets aan heeft. Op alle financiŽle takken van sport kan AEGON Bank u adviseren; beleggen, sparen, verzekeren, pensioenen of hypotheken. Via de site www.aegonbank.nl kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs.

ABN AMRO Bank - [Amsterdam]
Uw hypotheekbedrag berekenen, een spaarrekening openen, een verzekering afsluiten of andere bankzaken regelen? Bij ABN AMRO krijgt u on line de informatie, het advies en de hulpmiddelen die u daarbij nodig hebt.Pinnen, chippen, betalen, geld lenen, sparen en bankieren vanuit uw luie stoel via Internet of telefoon? Met uw eigen ABN AMRO Privť Pakket regelt u eenvoudig en snel al uw dagelijkse bankzaken. Waar en wanneer u maar wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Categorie: Banken

BNG - [Den Haag]
De Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) is de bank van en voor overheden en instellingen voor het maatschappelijk belang. Met gespecialiseerde dienstverlening draagt de BNG bij aan zo laag mogelijke kosten van maatschappelijke voorzieningen voor de burger. Klanten van de BNG zijn overheden en instellingen op het gebied van volkshuisvesting,gezondheidszorg, onderwijs en nut. De BNG biedt financiŽle diensten op maat, zoals kredietverlening,betalingsverkeer,advisering en elektronisch bankieren.
Categorie: Banken

Rabobank - [Utrecht]
De Rabobank Groep is een brede financiŽle dienstverlener op coŲperatieve grondslag. Ze bestaat uit 321 zelfstandige lokale coŲperatieve Rabobanken in Nederland, de centrale organisatie Rabobank Nederland en een groot aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. De kerndoelstelling van de groep is het genereren van klantwaarde.De lokale Rabobanken en hun klanten vormen het coŲperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. De banken zijn lid en aandeelhouder van de overkoepelende coŲperatie Rabobank Nederland, die ze bij hun lokale dienstverlening adviseert en ondersteunt. Ook oefent Rabobank Nederland namens De Nederlandsche Bank toezicht uit op de lokale banken. Daarnaast opereert Rabobank Nederland als (internationale)wholesalebank en als bankers' bank van de groep en is zij de houdstermaatschappij van een groot aantal dochterondernemingen.
Categorie: Banken

Fortis - [Utrecht]
Fortis is een geÔntegreerde financiŽle dienstverlener in bankieren en verzekeren. Met een marktkapitalisatie van EUR 23,6 miljard (30/06/2004) en ruim 52.000 medewerkers behoort zij tot de 20 grootste financiŽle instellingen van Europa.In haar thuismarkt,de Benelux, neemt Fortis een toonaangevende positie in met een breed pakket financiŽle diensten voor haar particuliere, zakelijke en institutionele klanten. Vanuit de expertise in de thuismarkt ontplooit zij haar Europese ambities via groeiplatforms. Fortis opereert ook in geselecteerde activiteiten met een wereldwijd bereik.In specifieke Europese en Aziatische landen maakt zij met succes gebruik van haar knowhow en ervaring in bankverzekeren.
Categorie: Banken

Postbank Adres: - [Arnhem]
Postbank;thuis in geldzaken Met ruim 7,5 miljoen rekeninghouders is Postbank een van de grootste financiŽle instellingen in Nederland. Een belangrijk deel van de Nederlandse huishoudens bankiert bij Postbank. Bovendien heeft Postbank een zakelijke relatie met ongeveer 75% van de Nederlandse bedrijven. Voor meer informatie over Postbank Zakelijk kunt u terecht op postbankzakelijk.nl Breed aanbod De betaalservice is een belangrijk aspect van de dienstverlening. Postbank verzorgt meer dan 50% van alle betalingen in Nederland. Maar Postbank doet meer. Postbank is een moderne, trendsettende en eigenzinnige financiŽle dienstverlener met een compleet assortiment. Via de Girorekening biedt Postbank een breed en helder aanbod van diensten op het gebied van betalen, sparen, lenen, beleggen, verzekeren en hypotheken.
Categorie: Banken

Delta Lloyd - [Amsterdam]
Als financiŽle dienstverlener biedt Delta Lloyd Groep haar klanten een breed assortiment van producten en diensten. Van eenvoudige spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiŽle planning. Delta Lloyd Groep doet dit onder de merknamen Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. De consument - particulier en zakelijk - heeft daarbij de keuze uit verschillende distributiekanalen. Delta Lloyd werkt uitsluitend via onafhankelijke tussenpersonen. OHRA is actief als direct writer en richt zich - bijvoorbeeld via internet - rechtstreeks op de consument. ABN AMRO Verzekeringen maakt gebruik van het Nederlandse distributienetwerk van ABN AMRO.
Categorie: Banken

SNS Bank - [Utrecht]
Met 3.500 medewerkers behoort SNS Bank tot de top vijf van banken in Nederland. U kunt bij ons voor al uw bankzaken terecht. Zonder onnodig ingewikkeld te doen bieden we vernieuwende producten en de allerbeste service. Dit alles vanuit de overtuiging;Zo kan het ook. Met realtime internetdiensten en bij een landelijk netwerk van ongeveer tweehonderd kantoren. En we breiden ons kantorennet nog uit, met name in de Randstad. De beste zijn op het gebied van hypotheken, sparen en beleggen.
Categorie: Banken

Finansbank - [Amsterdam]
Finansbank (Holland) NV (FBH) werd in 1994 volgens Nederlands recht opgericht, met een volledige bankvergunning en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.FBH maakt deel uit van de internationale Finansbank Groep met vestigingen in Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Frankrijk, Zwitserland, Ierland, Turkije, Rusland en RoemeniŽ. De activiteiten van de groep strekken zich uit over alle financiŽle en detailhandelsectoren, sommige in samenwerking met internationaal bekende namen zoals de AXA Groep en Marks & Spencer Plc. Finansbank International Holding heeft 81 % van de aandelen van Finansbank (Holland) N.V in bezit. De overige 19 % is in bezit van Finansbank (Suisse) S.A., GenŤve.
Categorie: Banken

Triodos Bank NV - [Zeist]
riodos Bank wil een pionier zijn in duurzaam bankieren. Triodos Bank wil bijdragen aan de ontwikkeling van een menswaardige samenleving. Een samenleving met respect voor mens, natuur en cultuur. Triodos Bank financiert bedrijven, instellingen en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied, daartoe in staat gesteld door spaarders en beleggers die zich bij maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen betrokken voelen.Triodos Bank betrekt bij haar handelen niet alleen financieel-economische maar ook sociaal-maatschappelijke en ideŽle aspecten. Deze drievoudige benadering is terug te vinden in de naam Triodos. ‘Tri hodos’ is Grieks voor drievoudige weg.Triodos Bank streeft, met nachtneming van haar maatschappelijke doelstelling, naar een optimaal financieel rendement.
Categorie: Banken

Staalbankiers - [s' Gravenhage]
Bij Staalbankiers is persoonlijke aandacht niet zomaar een streven, maar de dagelijkse werkwijze. Aandacht voor uw financiŽle wensen, doelstellingen en ambities vergt maatwerk. Maatwerk dat bij Staalbankiers wordt geleverd door specialisten die uw financiŽle doelen helpen bereiken. Deze specialisten zijn bij ons actief in een cliŽntenteam, dat bestaat uit een Private Planner, een Beleggingsadviseur, een Bankier AssurantiŽn en een Commercieel Assistent. Staalbankiers biedt dus een concept waarin al uw bankzaken in privť op elkaar afgestemd worden.
Categorie: Banken

Schretlen & Co - [Amsterdam]
Schretlen & Co is in 1911 opgericht.De bank richt zich primair op vermogende particulieren en middelgrote institutionele beleggers. Wij zijn interessant voor particulieren met een vrij belegbaar vermogen vanaf circa € 500.000. Instellingen zoals pensioenfondsen, woningcorporaties, kerkgenootschappen, onderwijsinstellingen, (semi-)overheidsorganen, stichtingen en verenigingen hebben doorgaans behoefte aan een specialistische bediening. Die expertise hebben wij ondergebracht bij onze Instellingendesk, die zich richt op instellingen met een belegbaar vermogen vanaf circa € 2,5 miljoen.
Categorie: Banken

Bank Insinger de Beaufort N.V. - [Amsterdam]
Onze Nederlandse private banking activiteiten gaan terug tot de 18e eeuw, maar Insinger de Beaufort zoals we het nu kennen werd gevormd in 1985. Vanaf dat jaar hebben we de groep uitgebreid, en vervolgens, de afgelopen twee jaar, de medewerkersaantallen verkleind. In 2004 zijn we een van de weinige banken voor particulieren, institutionele cliŽnten en bedrijven die met recht kunnen zeggen onafhankelijk te zijn.
Categorie: Banken

ING bank - [Amsterdam]
De ING Bank regelt graag uw bankzaken. Van hypotheek tot betalingsverkeer en van bankgarantie tot documentair krediet. Wij bieden u grip op uw geldzaken; helder, innovatief, deskundig en persoonlijk.
Categorie: Banken

Van Lanschot Bankiers - [īs-Hertogenbosch ]
Van Lanschot is een bank waar u zowel privť als zakelijk terecht kunt. Wij hebben alles wat u van een eigentijdse bankier verwacht. Van up-to-date bancaire diensten en verzekeringen, tot persoonlijke adviseurs die deskundig en betrokken zijn. Bovendien hanteert Van Lanschot een integrale aanpak bij het oplossen van financiŽle vraagstukken. Een constante waarde in onze dienstverlening is de persoonlijke aandacht die cliŽnten daarbij krijgen. Dit resulteert in adviezen en oplossingen die gebaseerd zijn op werkelijk inzicht in de situatie van cliŽnten.
Categorie: Banken

GWK - [Amsterdam]
Naast de dienstverlening aan consumenten levert GWK ook producten en diensten op het gebied van cash geld aan bedrijven en instellingen, of aan de klanten van bedrijven en instellingen. Zowel vanuit de 48 vestigingen van GWK, als vanuit het logistieke centrum in het Hoofdkantoor te Diemen-Zuid. GWK, met 48 vestigingen in heel Nederland ťn 75 jaar ervaring met cash geldtransacties, is dan een voor de hand liggende partner! GWK heeft een brede klantenkring; grote nationale bedrijven zoals de NS, Holland Casino, NS-WIZZL, en Stena Line; maar ook veel klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Dit betekent dat wij aan uiteenlopende eisen en wensen van klanten moeten kunnen voldoen. Betrouwbaarheid natuurlijk, maar ook snelheid, flexibiliteit, de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk en vriendelijke, persoonlijke service.
Categorie: Banken

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands