architecten gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

architecten gids Nederland en BelgiŽ

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Architectenaandemaas - [Rotterdam]
Architecten aan de Maas BV. Gevestigd in de Maassteden Maastricht en Rotterdam, zijn wij als full-service architectenbureau van ca. 100 medewerkers landelijk werkzaam in de gezondheidszorg, scholenbouw, utiliteitsbouw in de meest brede zin, woningbouw, ouderenhuisvesting, hergebruik van gebouwen, stedebouw, huisvestingsplannen, projectmanagement en Facility management.
Categorie: Architecten

Architectuur, Informatie & Management b.v. - [Rotterdam ]
Architectuur is het beeld dat iemand van iets heeft. Dat iets kan een concreet object zijn, maar ook iets dat abstracter is. De architectuur van een gebouw, bijvoorbeeld, is een beeld dat vaak uitgedrukt wordt in termen van structuur, functie, schoonheid en harmonie. Datzelfde doet men met de productiefactoren Arbeid, Natuur/Grondstof, Kapitaal en Informatie van organisaties en dit kan men ook doen met de ondersteunende IT.
Categorie: Architecten

A3architecten - [Rotterdam]
A3 Architecten, maatschap voor architectonische vormgeving en bouwtechniek, is een architectenbureau, dat momenteel uit 18 medewerkers bestaat. Hieraan geven leiding de drie oprichters Wim van As, Hans Gijzen en Arno van Wezel ondersteund door twee secretaresses, een architect en 12 bouwkundigen.
Categorie: Architecten

Ad Arma B.V. - [Vinkeveen]
Ad Arma B.V. is een kleine onderneming gespecialiseerd in automatisering van organisaties binnen de verzekeringsbranche en met name de lokale en regionale onderlinge waarborgmaatschappijen. Voor deze relaties ontwikkelen en onderhouden wij een geÔntegreerd softwarepakket (OASE) dat nagenoeg alle toepassingen binnen de onderneming ondersteunt; van het opmaken van de polissen tot de opmaak van verkorte resultaatrekeningen, van portefeuillegegevens voor herverzekeraars tot elektronische dossiervorming. Ook het werken met tussenpersonen wordt ondersteunt en koppelingen met telebankieren zijn ingebouwd.
Categorie: Architecten

AG architecten bv - [Haarlem]
AG architecten b.v. is het architectenbureau van Anouk Vermeulen en George Polman. Beiden zijn afgestudeerd aan de TU Delft (in 1990 resp. 1988). Al tijdens de studie werkten zij gezamenlijk aan verschillende bouwopdrachten, een samenwerking die tot op heden succesvol gebleken is.Getracht wordt met elk bouwwerk duidelijk stelling te nemen en zodanig maatwerk te leveren, dat de neutraliteit van de gemiddelde nieuwbouw overstegen wordt. Een sterk concept en ruimtelijkheid gaan daarbij hand in hand met een uitgekiende detaillering.
Categorie: Architecten

Architectuur Lokaal - [Amsterdam]
Architectuur Lokaal is gericht op het stimuleren van het opdrachtgeverschap, dus in eerste instantie niet op ontwerp of productie. Architectuur Lokaal organiseert vaak in samenwerking met anderen, activiteiten als stimuleringsprogramma’s, cursussen, excursies en beleidsonderzoek voor publieke, private en particuliere opdrachtgevers. Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden bij Architectuur Lokaal is uitschrijvers behulpzaam bij het opstellen van wedstrijdprogramma's.
Categorie: Architecten

BDG Architecten Ingenieurs Zwolle - [Zwolle]
BDG Architecten Ingenieurs is gevestigd in Zwolle, Almere en Haarlem. Wij zijn actief op het gebied van leefmilieu, woning- en tiliteitsbouw. BDG streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar innovatie in vormgeving en een gecontroleerd bouw- en ontwerpproces. Dit vereist visie, bouwmeesterschap en een goede communicatieve instelling. Voornoemde kwaliteiten worden enerzijds gegenereerd door de gemeenschappelijke vakkennis en de brede werkervaring die in de afgelopen decennia is opgebouwd.
Categorie: Architecten

Beijer Advies Arnhem b.v - [Arnhem]
Beijer Advies beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen, begeleiden en realiseren van kantoor- en projectinrichtingen.In onze manier van werken staan mensen en werkprocessen binnen de organisatie centraal. Interieurvormgeving is hierbij een discipline, die vanaf de eerste ideevorming een bepalende plaats inneemt in een te realiseren project.Wij beschikken over de meest actuele kennis op het gebied van normeringen, inrichtingsconcepten, verhuistrajecten en andere voor projectinrichting relevante zaken. Beijer Advies heeft verschillende specialisten in huis, zodat projecten totaal door ons begeleid kunnen worden en de werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.
Categorie: Architecten

Bias - [Rotterdam]
Onze manier van werken kenmerkt zich, mede door het gebruik van geavanceerde automatiseringstechnieken, door op hoog niveau, snel en adequaat reageren.Daarbij gebruik makend van een "eigen" manier van visualiseren. Wij volgen nauwgezet de meest recente ontwikkelingen om "up to date" te blijven, zodat wij onze opdrachtgevers projecten kunnen laten realiseren, waarmee zij zich kunnen onderscheiden en vooroplopen in de recente architectuuropvatting. Wij zijn werkzaam zowel in de utiliteitsbouw als in de woningbouw.
Categorie: Architecten
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands