schoonmaak bedrijven gids Nederland en BelgiŰ


agrarische bedrijven gids Nederland

schoonmaak bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Ă Glazenwasserij en Schoonmaak [Kudelstaart]
jong schoonmaakbedrijf in Kudelstaart bij Aalsmeer dat door zijn flexibiliteit als een graag geziene zakenpartner is in de schoonmaak en glazenwasserij .

Advion b.v. - [Lisse]
Wij leveren bekende A-merk verzorgings-, en reinigings- producten aan de groothandels van Nederland. Omdat Advion de verkoop en distributie van de fabrikanten overneemt, kunnen we uitstekend inspelen op de wensen van de afnemers. Advion werkt landelijk vanuit een centraal in de randstad liggend distributiecentrum. Door deze jarenlange ervaring heeft Advion zich binnen deze branche ontwikkeld als marktspecialist.
Categorie: Schoonmaak

A.J.W. - [Nijkerk]
A.J.W. Bedrijfshygiene werkt door het gehele land met het hoofdkantoor in Nijkerk en steunpunten in Veenendaal, Putten en Bergeyk. Het personeel is EVM gediplomeerd om een professionele aanpak te kunnen garanderen. Via moderne communicatiemiddelen zijn wij permanent te bereiken en snel ter plaatse voor zowel particulieren als voor bedrijven. A.J.W. Bedrijfshygiene heeft inmiddels al meer dan 30 jaar praktijkervaring en kan binnen 24 uur ter plaatsen zijn. A.J.W. Bedrijfshygiene werkt uitsluitend met milieuvriendelijke / door de overheid goedgekeurde preparaten. Bestrijding kan worden uitgevoerd volgens de HACCP normen.Uiteraard is A.J.W. Bedrijfshygiene aangesloten bij de A.V.O. Algemene Vereniging van Ongediertebestrijdingbedrijven.
Categorie: Schoonmaak

Asito BV - [Almelo]
Asito verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriŰle ruimtes, scholen, openbare gebouwen, hotels en recreatieve complexen.. Met haar netwerk van vestigingen, combineert Asito de continu´teit van een solide landelijk bedrijf met de flexibiliteit van een locaal vestigingsbeleid. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk.
Categorie: Schoonmaak

Avodesch B.V. - [Nijmegen]
Avodesch is een nieuwe groothandelsorganisatie in schoonmaakartikelen.Een organisatie vÓn professionals vˇˇr professionals. Avodesch richt zich op schoonmaakbedrijven, instellingen, scholen, de horeca, grootkeukens en industriŰle ondernemingen.Avodesch staat voor . Alles voor de schoonmaak. En als we zeggen alles, dan bedoelen we ook alles; reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hulpmaterialen, veiligheidsmiddelen, advies en service.
Categorie: Schoonmaak

Basita Schoonmaakdiensten - [Rhoon]
De onderneming streeft naar langdurige relaties met haar opdrachtgevers en tracht dit te bewerkstelligen door:centraal stellen en optimaal invullen van het verwachtingspatroon van de opdrachtgevers.het leveren van een kwalitatief hoogwaardig produkt.het onderhouden van goede persoonlijke contacten.het zorgdragen voor een juiste prijs/prestatie verhouding.naleving van de CAO- Schoonmaak en Glazenwassersbedrijven.realisatie van voldoende bedrijfsresultaat en groei.lidmaatschap OSB.
Categorie: Schoonmaak

Bleijenberg schoonmaakbedrijf - [Vlissingen]
Bleijenberg b.v. is al jarenlang een vertrouwd gezicht in Zuidwest-Nederland.Ons bedrijf heeft dan ook een ruime ervaring in tal van uiteenlopende werkzaamheden. En bovendien kunnen we altijd terugvallen op de know-how die bij ons internationaal opererende moederbedrijf Vebego Services aanwezig is.Kenmerkend voor Bleijenberg b.v. is de platte organisatie. Er zijn maar weinig bestuurslagen en de interne communicatie loopt dan ook bijzonder vlot. Daardoor is het voor ons bijvoorbeeld heel eenvoudig om met specifieke wensen van opdrachtgevers rekening te houden- Aan onze medewerkers worden hoge eisen gesteld.
Categorie: Schoonmaak

Dienstverlening van Adrichem - [Sliedrecht]
De Van Adrichem groep is samengesteld uit een aantal gespecialiseerde en zelfstandig opererende werkmaatschappijen,die u gezamenlijk of apart kunt inschakelen.Dienstbetoon en kwaliteit staan hierbij voorop.Door het werken vanuit ÚÚn centraal co÷rdinatiepunt blijven de lijnen kort tussen informatie en kunnen wij direct inspelen op plaatsen en momenten waar nodig is.Bij Van Adrichem zijn momenteel ruim 100 vaste medewerkers in dienst.Elk daarvan heeft een bij zijn of haar werk passende opleiding gekregen om in het werk optimaal te kunnen presteren.
Categorie: Schoonmaak

A2000 Schoonmaak & Bedrijfsdiensten - [Amersfoort]
A2000 is Schoonmaak & Bedrijfsdiensten is een bedrijf dat zich richt op de zakelijke dienstverlening. De werkwijze is gebaseerd op een compacte organisatie en een vaste kring van medewerkers. Aangezien wij weten dat onze klanten niet houden van half werk, zien wij er op toe dat de werkzaamheden goed en volledig worden uitgevoerd.Door deze aanpak weten wij relaties aan ons te binden, naar ieders tevredenheid.
Categorie: Schoonmaak

AAA Computer Schoonmaak - [Nuenen]
Het schoon houden van werkruimten en kantoren is algemeen bekend en wordt ook door zeer veel schoonmaakbedrijven uitgevoerd.De computer en randapparatuur worden hierbij bewust gemeden.Hierdoor blijft stof en vuil op en bij de computer, vooral de monitor trekt veel vuil aan, de werkplek oogt niet schoon.Het reinigen van elektronische apparatuur is een specialistisch werk. Vanuit onze elektrotechnische achtergrond weten wij hoe diverse apparaten gereinigd kunnen worden.
Categorie: Schoonmaak

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands