automatiserings bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

Automatiserings bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Perfectview crm software
Sinds 1984 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van PerfectView CRM. Met duizenden klanten en tienduizenden gebruikers is PerfectView de CRM-specialist bij uitstek. In onze CRM Cloud kunt u als kleine, middelgrote of grote organisatie zonder implementatie PerfectView gebruiken voor relatiebeheer, sales, marketing en klantenservice. In het Nederlands, Engels en Duits.

Altra Advies & Training [Nijverdal]
Praktijkgerichte cursussen voor bedrijven ťn particulieren op gebied van Windows, Excel, Word, digitale fotobewerking, digitale camera's, presentaties geven, Powerpoint en tevens zijn wij geautoriseerd dealer en trainingcenter van King administratieve en logistieke software.
Categorie: Automatisering

SoftBrick BV
SoftBrick is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde Time Resource Management software waaronder personeelsplanning en urenverantwoording. Dankzij de modulaire opbouw en invulling en de simpele koppelbaarheid met bestaande systemen, biedt SoftBrick iedere organisatie besparingen op personeelskosten, met behoud van de ideale servicegraad.


A&B Software Solutions - [Zaandam ]
A&B Software Solutions is een snel groeiend bedrijf dat zich al sinds 1998 richt op de zwaardere technische Intranet- en Internettoepassingen.Wij ontwikkelen alles van geavanceerde, database georiŽnteerde, systemen tot op maat ontworpen Intranet- en Internetapplicaties. Bovendien ondersteunt A&B Software Solutions door middel van projectmanagement technische uitvoeringstrajecten.
Categorie: Automatisering

A-View - [Bodegraven]
A-View is een jonge ondernemende organisatie die zich richt op projectmanagement, kwaliteitszorg en testen in de informatievoorziening. A-View stelt zich tot doel om kwaliteit te leveren in haar dienstverlening, met inachtneming van bepaalde normen en waarden. Integriteit, ethisch handelen en zakelijke doelstellingen staan bij ons centraal. Duidelijke afspraken en open omgangsvormen zijn de basis voor ons opereren.
Categorie: Automatisering

AICN - [Veenendaal]
Onze consultants zijn stuk voor stuk ervaren medewerkers die allemaal hun voetsporen verdiend hebben in de recreatiebranche.Ze weten dan ook waar u over praat en hebben aan een paar woorden genoeg!Zij helpen u graag bij het inrichten van EURECREAGX en geven u instructies over het gebruik. Bovendien zijn ze op de hoogte van de vele mogelijkheden die EURECREAGX u biedt en kunnen u dan ook een gedegen advies geven!
Categorie: Automatisering

A4U Web Solutions - [Rotterdam]
Sinds 1999 leveren wij een uitgebreid assortiment van internetdiensten aan individuele personen, bedrijven en gemeenschappen. Wij helpen onze klanten de voordelen van het internet maximaal te benutten.Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en tevredenheid bij onze klanten. Wij streven naar een optimale dienstverlening door het ontwikkelen van betaalbare kwaliteitsoplossingen,die aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van onze klanten.
Categorie: Automatisering

AAA Base IT bv - [Zoetermeer]
Vanuit vestigingsplaats Zoetermeer bedient AAA Base IT klanten op automatiseringsgebied door heel Nederland en de omringende landen.We onderscheiden ons van andere bedrijven door onze veelzijdigheid, service en kwaliteit van geleverde diensten.U kunt bij ons terecht voor nagenoeg al uw automatiseringsbehoeften,van deelproject tot totaaloplossing. Ook voor het oplossen van complexe automatiseringsproblematiek bent u aan het goede adres.
Categorie: Automatisering

AAC Cosmos - [Eindhoven]
AAC Cosmos is ICT-dienstverlener met ruim 500 medewerkers met vestigingen verspreid over heel Nederland.Als dienstverlener bieden wij totaaloplossingen voor veelal middelgrote bedrijven. Wat we te bieden hebben zijn hoogwaardige en kennisintensieve oplossingen die precies in uw behoefte voorzien. We bestrijken het hele traject, van inventarisatie tot ontwerp en vervolgens implementatie, service en opleiding. Wij helpen u om uw bedrijfsdoelstellingen waar te maken met een passende informatie-ondersteuning.
Categorie: Automatisering

A.A.D. - [Streefkerk]
A.A.D. staat voor Adrie's Automatiserings Diensten. Zoals uit de naam is af te leiden, is A.A.D. ooit begonnen als eenmansbedrijfje. Dit is alweer zo'n 9 jaar geleden. Inmiddels zijn we gegroeid tot een omvang van 4 personen, en we groeien nog steeds. Ondanks onze relatief kleine omvang hebben we in de loop der tijd een hoop expertise opgedaan.Dit heeft geleid tot diverse certificeringen van o.a. Novell, Cisco en Microsoft. Wij kenmerken ons door een no-nonsense aanpak van automatisering en geloven in het bouwen van landurige relaties. Wij zijn een erkend Ecabo leerbedrijf.
Categorie: Automatisering

Centric TSolve - [Son]
AAS onderhoudt nauwe contacten met het Software Engineering Institute (SEI) in de Verenigde Staten. De meest recente ontwikkelingen op het gebied van procesmodellen, zoals het Capability Maturity Model, SPICE en Personal Software Process, worden op de voet gevolgd. Waar nodig of gewenst, wordt samengewerkt met andere aan het SEI verbonden consultancy-bedrijven.
Categorie: Automatisering

Abacus - [Weert]
Abacus Retail wijst u de weg in retail automatisering. Als een van de weinigen met een focus op alles wat de retailer bezighoudt en met interesse in het leveren van een echte oplossing. Een totaaloplossing afgestemd op uw retail activiteiten, met producten die hun betrouwbaarheid in de dagelijkse praktijk hebben bewezen. Oplossingen die geschikt zijn voor het zelfstandige winkelbedrijf tot en met winkelketens in verschillende branches en in welke samenwerkingsvorm dan ook.
Categorie: Automatisering

Abanico - [Nijmegen]
Een relatief eenvoudige manier van automatisering kunnen wij u bieden in de vorm van een systeem van standaarddocumenten die aan een bestandbestand zijn gekoppeld. Dat gebeurt op zo’n manier dat u geen tijd kwijt bent met het bij elkaar rapen van de adresgegevens die u in een uitgaande brief, offerte, bevestiging of factuur nodig heeft.Ook voor het maken van mailingen zijn deze systemen uitstekend geschikt.Vaak kunt u later nog besluiten een dergelijk systeem verder uit te bouwen zonder verlies van bewerkelijke adresgegevens. Zo’n ‘lichte’ oplossing laat zich doorgaans snel bouwen, en is gemakkelijk te onderhouden .
Categorie: Automatisering

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands