video bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

video bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Four Corners [Arnhem]
Four Corners is een film en videoproductiebedrijf dat zich specialiseerd in   het maken van bedrijfsfilms en commercials. Wij verzorgen het hele traject
van concept tot aan realisatie.

ACS AVISCO - [Amsterdam]
ACS AV Company heeft de apparatuur en de mensen om iedere presentatie tot in de puntjes te verzorgen. Met ons professionele presentatienetwerk(Presentation Management System) zorgen wij er voor dat de presentaties van sprekers tijdens grote congressen op de juiste tijd in de juiste zaal aanwezig zijn. Onze gespecialiseerde technici ontvangen uw sprekers en assisteren bij hetklaarmaken van de presentaties.Betrouwbaarheid en gemak gaan hand in hand met ditsysteem, waarvoor wij tijdelijke verbindingen kunnen aanleggen, of gebruik kunnen maken van bestaande verbindingen.
Categorie: Video

Amsterdam Video Postproductions B.V. - [Amstelveen]
Artwork kan als digitaal bestand worden aangeleverd voor verdere verwerking in video postproductie op de volgende dragers:3ľ inch HD floppy disc,MO-disc (230MB), Zip-disc (100MB), Jaz-disc (1 of 2 Gigabyte)CD-R and R-DAT. (voor alle dragers geldt in PC of Macintosh formaat en voor de CD-Rom ISO 9660).Ook kunnencomputerfiles via e-mail naar artwork@avp.nl worden gestuurd. Hierbij moet wel rekeningworden gehouden met de limiet van maximaal 5 MB die vele providers hanteren op de grootte van e-mail.Voor het aanleveren van digitale bestanden gelden de volgende richtlijnen.
Categorie: Video

Anitime - [Amsterdam ]
Anitime maakt 3D computer animatie.Bewegend of stilstaand, realistisch of gestileerd. Dat kan variŽren van visual effects voor speelfilms tot een 3D-logovoor drukwerk.Van een architectonische visualisatie tot een medische simulatie.Van een televisieleader tot een Virtual Motion Ride.Waar het voor gebruikt wordt bepaalt u, als opdrachtgever.Weet u al wat u wilt, neem dan gerust even contact op. Ik beantwoord graag uw vragen.
Categorie: Video

Apex audio-visuals bv - [Deventer]
Apex audio-visuals houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het bewerken en produceren van audiovisuele producties en nieuwe media. Volgens een heldere werkwijze , frisse ideeŽn en toewijding aan eenproject en haar eindgebruiker bedienen wij de markt.Kwaliteit, professionalisme en persoonlijke benadering tegen een concurrerend tarief zijn onze uitgangspunten.Naast een aantal vaste medewerkers en free lancers proberen wij een platform te zijn voor jonge talenten met frisse ideeŽn.
Categorie: Video

APM-Interactive BV - [Amsterdam]
Snel een eigen website nodig? Tijdelijk voor een evenement of product introductie? Of permanent, als corporate site. En ziet u ook zo op tegen de lange discussies over de bouw en inhoud en een lange doorlooptijd?En wilt u geen verrassingen qua kosten? En geen hoge initiŽle investering? Dan is APM-DynamicWebsite© een oplossing! Ons website systeem is modulair.Dus stellen we samen met u de gewenste faciliteiten van uw website samen. En kunnen dan direct aan de slag.
Categorie: Video

MediaDesk Nederland - [Amsterdam ]
In principe ondersteunt het MEDIA Programma niet de productiefase. Voor speelfilms en creatieve documentaires bestaat hetcoproductiefonds Eurimages van de Raad van Europa waar wel een bijdragein de productie kan worden aangevraagd. Er zit in het MEDIA Programma echterťťn uitzondering op de regel dat de productie niet wordt gesteund. Het gaatdan om de steun voor TV-uitzending die onder de noemer distributie valt.Met deze regeling kunnen onafhankelijke producenten ondersteuning krijgenvoor producties waarin minimaal twee omroepen uit verschillende lidstatenparticiperen.
Categorie: Video

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands