gezondheid bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

gezondheid bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Natuurdieet
Last van overgewicht, ontstekingen en te weinig energie. Dan back to basic en een combinatie van de juiste voeding om het volgende te bereiken:

* Vermindering van overgewicht
* Vermindering van ontstekingen
* Vergroten van energie
* Zorgen voor een stabielere suikerspiegel
* Zorgen voor goede weerstand
* Zorgen voor voldoende antioxidanten
* Verwijderen van voeding met chemicaliŽn zoals

- chemische suikers zoals aspartaam
- smaakversterkers zoals glutamaten
- conserveermiddelen, smaak, geur en kleurstoffen

De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de
beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Voeding en gezondheid
Zeer uitgebreide site met veel informatie over voeding en gezondheid. Onderwerpen die verder aan bod komen zijn: acne, artrose, amalgaan vullingen, darmkanker, fluor, candida,   griep, fructose, fluor, allergieŽn, hooikoorts, chorella, em-x, kefir, lactose intolerantie, looizuur, oorsuizen, komboecha, quinoa, stevia, tarwekiem olie, secretine, vleesvervangers, roggebrood etc.

Fitness gids
Op zoek naar een fitness centrum of sportschool in uw woonplaats ?

Acta - [Amsterdam]
Bij ACTA wordt binnen een groot aantal tandheelkundige specialismen uitgebreid en hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht. Door het toegenomen belang dat wordt gehecht aan goede mondgezondheid ontstaat een groot aantal vraagstukken binnen de verschillende basis en klinische aandachtsgebieden.Het onderzoek van ACTA bestaat voor een groot deel uit de Interuniversitaire Onderzoekschool Tandheelkunde (IOT).
Categorie: Gezondheid

Aeromedisch Instituut - [Hilversum]
Aeromedisch Instituut is een afdeling van KLM Arbo Services.Deze nieuwe afdeling is ontstaan door een overname van de afdeling Geneeskunde van het Aeromedisch instituut door KLM Arbo Services.De afdeling Geneeskunde van het Aeromedisch Instituut heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van vliegmedische keuringen. Ook KLM Arbo Services beschikt over een Medisch Onderzoek Centrum (MOC), dat zich bezighoudt met diverse keuringen, waaronder vliegerkeuringen.
Categorie: Gezondheid

All Dent bv - [Culemborg]
Een nieuwe praktijk inrichten of een verouderde praktijk vernieuwen; All Dent kan de tandarts, orthodontist, mondhygiŽnist daarbij professioneel adviseren. Niet alleen bij de aanschaf van geavanceerde en efficiŽnte apparatuur,maar ook bij het realiseren van een doordacht opgezette praktijkruimte.Ons assortiment bestrijkt de complete inrichting. Met zijn exlusieve hoofdmerk Finndent biedt All Dent een gevarieerd productenpakket, geschikt voor zowel starters als reeds bestaande praktijken. Bovendien streeft All Dent naar hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.
Categorie: Gezondheid

Alliance - [Steenbergen]
Graag maken wij u attent op onze salonsets. Deze zeer scherp geprijsde sets kunnen ook naar eigen idee samengesteld worden. Heeft u zelf een leuke set in gedachte, bel ons even voor een persoonlijke offerte.Er is een nieuwe manier van definitief ontharen: met lichtflitsen: IPL genaamd. Met het nieuwe concept van de L600 is deze methode voor iedereen betaalbaar zowel voor de specialist als voor de klant. Klik snel op de L600 afbeelding voor deze nieuwe aanwinst in de schoonheidsbranche.Steeds meer wordt er gekozen om saloninrichtingen te leasen. Zo kan u direct professioneel starten en hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Meer hierover onder het "kopje" leasen.Alliance staat al jaren bekend om de goede kwaliteit harsapparaten, hars en harsproducten.Sinds kort hebben we alle producten onder ons eigen label. Klik op "harsapparaten" en "harsproducten" voor meer info.
Categorie: Gezondheid

Revacore - [Alphen a/d Rijn]
Als onafhankelijke leverancier biedt Revacore een breed assortiment producten aan van toonaangevende importeurs en fabrikanten. Er bestaat een intensieve relatie met leveranciers, waarbij Revacore eigen ervaring inbrengt om tot steeds betere hulpmiddelen te komen. Klanten kunnen steevast over de meest actuele producten beschikken.Revacore levert alle revalidatiehulpmiddelen waaraan cliŽnten op grond van een medische indicatie behoefte hebben. Het assortiment beslaat het hele werkingsterrein van de Wet Voorzieningen Gehandicapten (WVG), de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) en de Regeling Hulpmiddelen. Daarnaast biedt Revacore particulieren een ruime keuze uit comfortproducten, zoals fauteuils en bedden.
Categorie: Gezondheid

Beter Horen Hoofdkantoor - [Doesburg]
Het is de nieuwste ontwikkeling waarmee de Beter Horen audicien de individuele eisen en wensen van de klant interactief betrekt in de hoortoestelaanpassing. Bij de procedure,gebaseerd op psychoakoestiek, staat de beleving van de klant centraal. Amplifit maakt gebruik van videobeelden met geluid. De slechthorende bepaalt zelf welke fragmenten zijn persoonlijke situatie weerspiegelen. Deze gegevens worden gereproduceerd in een grafiek, waarin na revalidatie ook de verbetering is af te lezen.
Categorie: Gezondheid

Nederlandse Vereniging van Hemofilie PatiŽnten (NVHP) - [Badhoevedorp]
Het waar nodig bepleiten van een optimale behandeling van mensen met hemofilie of een andere erfelijke stollingsafwijking. De NVHP neemt hiertoe onder andere deel aan de vergaderingen van de Vereniging van Hemofiliebehandelaars (NVHB) bij en voert regelmatig overleg met binnen- en buitenlandse producenten van stollingsproducten.Het geven van voorlichting over medische en erfelijkheidsvraagstukken, onder andere door landelijke en regionale voorlichtingsbijeenkomsten, de uitgifte van het tijdschrift 'Faktor' (verschijnt vier maal per jaar) en de publicatie van boeken, brochures, folders en videobanden.
Categorie: Gezondheid

Physique - [Arnhem]
De gezondheid en de vitaliteit van het menselijk lichaam worden beÔnvloed door verschillende factoren. Om de gezondheid en vitaliteit te optimaliseren,moet naar al deze factoren en hun onderlinge verhouding gekeken worden; deze moeten 'gemanaged' worden. Hierbij is integratie van verschillende specialismen van cruciaal belang. Physique heeft een multidisciplinair team van specialisten uit diverse disciplines die gezamenlijk, in nauw overleg, onze cliŽnten begeleiden.Hierdoor wordt onder ťťn dak naast de behandeling van de klacht/het symptoom ook de dieper liggende oorzaak aangepakt.
Categorie: Gezondheid

Daidalos Burn-out Centrum - [Driebergen]
Herstelcentrum voor mensen met burn-out problemen gevestigd in voormalig klooster in Driebergen.
Categorie: Gezondheid
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands