uitgevers bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

uitgevers bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Adrem Intermedia Groep BV - [Drachten]
Wereldwijd kunnen communiceren, dag en nacht, wanneer je maar wilt. De nieuwe media zijn inmiddels niet meer uit het zakenleven weg te denken. Slimme ondernemers verliezen echter de ‘oude’ media niet uit het oog. Communicatie dichtbij huis blijft immers minstens zo belangrijk. Adrem Uitgeverij helpt ondernemers om ook op andere manieren met hun klanten in gesprek te blijven. We bieden een hele scala aan communicatiemiddelen. Van sponsored magazines, programmabladen, ledenboeken en informatiekranten tot posters, visitekaartjes en folders.Van internetsites en telemarketingacties tot het verzorgen van uw huisstijl of mailing. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Categorie: Uitgevers

Archer Media bv - [Amersfoort]
Archer Media bv is gespecialiseerd in de verkoop van advertenties voor verschillende vakbladen en jaarboeken. Archer Media bv is opgericht in 1990 en is inmiddels betrokken bij 12 verschillende vakbladen. Het management bestaat uit specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in de advertentieverkoop en sponsorwerving voor diverse congressen. De toegevoegde waarde van Archer Media ten opzichte van andere acquisitiebureaus is de kennis van het succesvol exploiteren van uitgeefproducten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn daardoor intensief betrokken bij het initiŽren van nieuwe uitgeefproducten voor onze opdrachtgevers.Dit partnership heeft inmiddels tot vele succesvolle uitgeefconcepten en spin-off producten geleid zoals jaarboeken, websites, congressen en sponsorwerving. Ons credo is kennis van de markt, service en vertrouwen.
Categorie: Uitgevers

Aromedia bv - [Amsterdam]
Aromedia ondersteunt scholieren, studenten en professionals in de leeftijd van 11 tot 37 jaar (een periode van meer dan 25 jaar) bij het maken van de belangrijkste keuzes in studie, werk en leven. Om alle (sub)doelgroepen te bereiken ontwikkelt Aromedia onder de merken TKMST, Sum en Carp magazines, gidsen, agenda’s, evenementen, websites, cd-rom’s, onderzoeken, services en specials.
Categorie: Uitgevers

Array Publications - [Alphen aan den Rijn]
De uitgeverij Array Publications is opgericht in 1990 met als eerste vaktijdschrift Database Magazine en is uitgegroeid tot een voorname speler op de markt voor automatiseringsvakbladen. Momenteel geeft Array Publications tien automatiseringsvakbladen uit.Naast het uitgeven van vakbladen organiseert Array Publications een reeks van seminars, alsmede congressen en beurzen voor de doelgroepen van haar vaktijdschriften. Zo is de uitgeverij initiatiefnemer van de congressen Database Systems en Systems Management, die jaarlijks worden georganiseerd .
Categorie: Uitgevers

Juridische uitgeverij Ars Aequi - [Nijmegen]
Ars Aequi is Nederlands grootste juridisch vakblad. Het is een onmisbare steun voor iedere jurist en bij de juridische studie. Ars Aequi verschijnt 11 keer per jaar met een oplage van 20.000. Per jaargang bedraagt het aantal redactionele pagina's inclusief Katern ruim 1.300 pagina's.De redactie De verantwoordelijkheid voor de inhoud van het maandblad berust bij de redactie.De redactie van Ars Aequi bestaat geheel uit juridische studenten, een tot twee van elke juridische faculteit. Informatie over het redacteurschap en een opvolgingsschema staan regelmatig in Ars Aequi. U kunt voor informatie ook contact opnemen met ťťn van de redacteuren of het redactiesecretariaat.
Categorie: Uitgevers

∆neas - [Boxtel ]
∆neas, uitgeverij van vakinformatie bv, is een zelfstandige uitgeverij van vakbladen en boeken voor de Nederlandse en internationale markt.Wij zijn gevestigd in de Villa Phaf in Boxtel. Met acht vaste medewerkers en een groot aantal externe redacteuren verzorgen wij de uitgave van boeken, vaktijdschriften en nieuwe media over duurzaamheid in verschillende vakgebieden. Wilt u nader kennismaken met onze producten, klik dan op een van de onderwerpen in de balk aan de linkerzijde van het scherm. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u als het gaat om het uitgeven van een boek?
Categorie: Uitgevers

Angerenstein - [Velp]
Angerenstein ontwikkelt een groeiend assortiment leerboeken op mbo-niveau. In deze site vindt u een compleet overzicht. Onze uitgaven zijn bruikbaar in alle hedendaagse werkvormen: zelfstandig leren, probleemgestuurd onderwijs, interactieve leergroepen, taakgerichte leergroepen etc. Bij alle boeken is tegen kostprijs een docentenpakket verkrijgbaar.
Categorie: Uitgevers

ab_c media - [Utrecht]
ab_c media is een klein bedrijf dat educatieve websites ontwikkelt over cultureel erfgoed. We maken sites over archeologie, geschiedenis, kunst, literatuur en muziek. Onze klanten zijn musea, archieven, uitgevers en cultuurhistorische instellingen.ab_c media werkt op het snijvlak van inhoud, vorm en techniek. Vanuit onze Letteren-achtergrond denken we mee over de inhoud. De vormgeving en navigatie stemmen we daar waar mogelijk op af. We beheersen alle benodigde technieken om de realisatie van complexe websites te verzorgen.
Categorie: Uitgevers

BASE Publishers B.V. - [Weert]
De agenda's en jaarboeken die we uitgeven zijn met zorg gekozen en zeer vakbekwaam geredigeerd en vormgegeven. Aan de agenda's, jaarboeken en speciale uitgaven worden hoge representatieve eisen gesteld. Zij hebben een professionele uitstraling, zijn makkelijk en prettig in gebruik, overzichtelijk en vooral exclusief voor het betreffende marktsegment!De media-adviseurs van BASE Publishers zijn stuk voor stuk experts op dit zeer specialistische terrein. Uiteraard streven wij altijd naar een situatie waarbij alle partijen tevreden zijn. Bij ons is de klant nog koning!
Categorie: Uitgevers

BPO Adviesgroep - [Leusden]
BPO Adviesgroep traint, adviseert, begeleidt en coacht ondernemingsraden, bestuurders en managementteams. BPO ziet de ondernemingsraad (OR) als instrument voor het versterken van de wederzijdse betrokkenheid van mens en organisatie. De OR vormt een natuurlijk tegenwicht van het personele belang, naast de belangen van aandeelhouders, klanten en bestuurders. Onze aanpak is gericht op het effectief laten functioneren van de organisatie.Ons motto is ;Niet vast houden aan zo moet het nu eenmaal', maar zoeken naar een vorm van betrokkenheid, die bij uw organisatie past.
Categorie: Uitgevers
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands