bouw bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

bouw bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Bax Houthandel BV [Barneveld]
Bax Houthandel BV in Barneveld produceert in de eigen fabriek houten massieve vloeren en lamelvloeren. Direct van de fabriek naar u, dus altijd
voordeliger. Bax Houthandel heeft eigen installatie teams om uw project tot een succes te maken. Op onze site vindt u prijzen en een uitgebereide
showroom.

BTR BetonTechniek - [Roosendaal]
British Gas heeft deze techniek onderzocht. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het gebruik van deze nieuwe graaftechniek heeft geleid tot een drastische afname van storingen en kabelbreuk in de U.K. Inmiddels maakt deze lans daar deel uit van het standaardgereedschap bij reparaties in de weg. Ook in Nederland zijn er intussen genoeg SoilPicks verkocht om met zekerheid te kunnen stellen dat er grote toepassingsgebieden zijn voor deze zeer krachtige lans. Een bijkomend voordeel is dat de lans in staat is om zeer snel vastzittend puin open te breken en dat op deze wijze een leiding of kabel eenvoudig te vinden is. Zware lichamelijke arbeid om moeizaam door puingrond heen te graven wordt gereduceerd tot het verwijderen van losliggend verpulverd materiaal.
Categorie: Bouw

A.van Liempd Sloopbedrijven bv - [St.Oedenrode]
Dankzij de geweldige inzet van al mijn werknemers zijn we gekomen waar we nu zijn. Uiteraard is het materiaal van het grootste belang en dat is dan ook altijd van eerste klas kwaliteit. Maar alleen de juiste mensen kunnen er alles uithalen wat erin zit. En dat doen mijn mensen dan ook; keer op keer weer. Die ervaring en de grote motivatie kun je niet kopen; die bouw je op. Samen. Alle diensten op het gebied van sloopwerk, grondwerk, verhuur van zwaar sloopmaterieel, containers, transport en afvalrecycling worden uitgevoerd volgens de ISO9001 certificering. Uiteraard is ook de veiligheid een prioriteit en deze wordt gewaarborgd door de VCA** certificering.
Categorie: Bouw

Aabo Trading - [Zoetermeer]
Aabo Trading is in 1987 in Zoetermeer gestart en sindsdien uitgegroeid naar een organisatie met 6 filialen. Hiermee hebben wij een landelijke dekking, verdeeld over 6 regio’s. Het assortiment is voornamelijk gericht op het platte dak, maar steeds meer komt het hellende dak in beeld. Buiten dit assortiment biedt Aabo Trading een uitgebreid scala aan diensten,waaronder advisering, verzekerde dakgaranties en opleidingen. Met een ruim assortiment, snelle levertijden en een directe communicatie met de klant, is Aabo Trading de leverancierskeuze bij uitstek voor dakdekkers-, loodgieters- en installatiebedrijven.
Categorie: Bouw

AIC - [Harderwijk]
Voor al uw bouwmaterieel bent u bij ons aan het goede adres. Onze lage prijzen, goede service en unieke locatie zorgen al ruim 40 jaar voor tevreden klanten. Ons assortiment, met meer dan 10.000 producten, wordt continu aan de laatste ontwikkelingen in de bouwsector aangepast. Alle producten zijn, indien noodzakelijk, uiteraard van een CE certificaat voorzien. Onze werkwijze volgens ISO-9002 garandeert een optimale en klantgerichte service. Het enige dat u hoeft te doen is te bellen, te e-mailen of via internet uw bestelling te plaatsen en de volgende dag kunt u uw bestelling afgeleverd krijgen bij u thuis of op het werk.
Categorie: Bouw

van Alphen - [Hoogvliet]
Bij Aannemersbedrijf van Alphen hebben we een heldere visie op bouwen. En die draait vooral om betrokkenheid.We zien een bouwopdracht als een investering van de opdrachtgever waarmee veel belangen gemoeid zijn. En als die bouwopdracht aan ons wordt toevertrouwd, willen we daar dan ook veel tegenover stellen.Onze kernwaarden zijn kwaliteit, veiligheid,flexibiliteit en service. Vanaf de inventarisatiefase tot en met de oplevering. Kortom, in alle aspecten van ons werk.Dat leidt tot mooie,duurzame resultaten, is onze ervaring. En die realiseren we dan ook al zo’n 60 jaar.
Categorie: Bouw

Gebr. Blokland B.V. - [Hardinxveld-Giessendam]
Kenmerkend voor ons bedrijf is de combinatie van de eigen ontwikkelings- en uitvoeringsactiviteiten. Vanaf het eerste moment in een ontwikkelingstraject levert dit voordelen op, omdat continue de technische en financiŽle haalbaarheid in eigen huis kan worden getoetst,hetgeen doorgaans resulteert in zeer succesvolle projecten.De organisatie kenmerkt zich door haar korte lijnen. Het directieteam wordt gevormd door de 3 gebroeders Blokland. Binnen de directie heeft elk van de directieleden zijn specifieke verantwoordelijk- en bevoegdheden.Belangrijke besluiten en de voortgang van projecten worden wekelijks besproken en geŽvalueerd en in uitvoering genomen. In de praktijk betekent dit een slagvaardige en flexibele opstelling met relatief lage kosten voor overhead. Deze aanpak wordt,gelet op de continuÔteit van onze projecten, door onze opdrachtgevers gewaardeerd.Ons bedrijf is aangesloten bij; Stichting Woningborg; GIW garantie op verkoopwoningen NVB; Vereniging voor Ontwikkelaars en Bouwondernemers BouwNed (voorheen NVOB); maatschappelijke organisatie vertegenwoordigt circa 4000 bouwbedrijven in de B&U sector .
Categorie: Bouw

Aannemersbedrijf van Zoelen bv - [Utrecht]
Opvallend in de werkwijze van Van Zoelen is de uit ervaring ontwikkelde vaardigheid om te kunnen (nieuw)bouwen op kleine locaties.Zelfs in situaties waarin buiten de feitelijke bouwplaats nauwelijks of geen ruimte is voor zaken als opslag,aanvoer en dergelijke, zien de vaklui door organisatie en improvisatie nog kans om met minimale overlast voor omwonenden een perfect stuk werk af te leveren.Bovendien worden oplevertijden nagekomen en komt de realisatie tot stand binnen de begroting.
Categorie: Bouw

W. van Baaijen en zn - [Culemborg]
Heeft al enige jaren ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van zowel grote als kleine bouwprojecten.Met uw wensen en onze kennis kunnen we ervoor zorgen dat er voor een juiste prijs en in korte tijd dingen worden verwezenlijkt. Een van onze opdrachten was om in zeer korte tijd een dak van een huis in Soest te vervangen. Wij kwamen met de oplossing om eerst in onze eigen werkplaats delen van het dak te maken en ze daarna snel aan elkaar te koppelen op het dak. Naast deze opdracht hebben we ook in Culemborg verschillende bouwprojecten gedaan waaronder een deel van de Molenwindsingel en o.a. de woning van hiernaast aan de Wilhelminadruckerweg.
Categorie: Bouw

Aannemingsbedrijf Waalboer BV - [Hellevoetsluis]
Aannemingsbedrijf Waalboer BV werkt met een team van vakmensen in de burgelijke en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers weten ons te vinden voor verbouwingen, onderhoud of complete nieuwbouw. Zowel particulieren, gemeentelijke en rijksoverheden, woningbouwvereningen en bedrijven rekenen wij tot onze klanten. Verder hebben wij de beschikking over een modern bedrijfspand met ruime kantoren, een uitstekend geoutilleerde werkplaats, magazijnen en een eigen wagenpark.
Categorie: Bouw

ABB bouwgroep B.V. - [Sliedrecht]
ABB Ontwikkeling B.V. is een ontwikkelaar die zich richt op de realisatie van hoogwaardige woningbouw in alle koop en huursegmenten. In groot midden Nederland ontwikkelen wij projecten waarbij de woonconsument en zijn individuele wensen voor ons centraal staan.De projecten worden in nauw overleg met de betreffende gemeente en of woningcorporatie ontwikkeld,hierbij zijn tevens de maatschappelijke veranderingen en wensen belangrijke uitgangspunten voor ons.ABB Bouw B.V. is een bouwer die alle facetten van het bouwen beheerst. Al onze bouwwerken worden uitgevoerd met eigen personeel. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit garanderen. Door onze platte organisatie hebben wij korte lijnen waardoor wij snel en flexibel kunnen handelen. Onze opdrachtgevers bestaan uit Overheid, Woningcorporaties, beleggers en ABB Ontwikkeling B.V. ABB Ontwikkeling B.V. en ABB Bouw B.V. zijn onderdeel van ABB ABB BOUWGROEP B.V.
Categorie: Bouw

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands