computer bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

computer bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
A.Syst Technology B.V. - [Naarden]
Voor de installatie- en onderhoudswerkzaamheden beschikken onze technici over een zeer ruime werkervaring. Onze servicewerkzaamheden kunnen zowel op locatie als via carry-inn tegen scherpe tarieven worden uitgevoerd.Ook levert A.Syst Technology o.a. Anti-Virussoftware,Microsoft producten, computer supplies en faxen. Wij kunnen aansluiting m.b.t. het internet verzorgen via ADSL, ISDN of kabel. Ook voor wireless netwerken bent u bij A.Syst Technology aan het goede adres. Kortom, A.Syst Technology is een sterke partner voor automatisering. Mocht u plannen hebben om uw automatisering te verbeteren en/of te wijzigen, aarzel dan niet en bel
Categorie: Hardware

ABG Groenekan BV - [Groenekan]
ABG Computers is anders dan de meeste andere computerwinkels op internet.Zo zult u bij ons niet de modernste processors, moederborden en harde schijven vinden. In de regel vindt u alleen de artikelen die reeds enige tijd (vaak meer dan een jaar) in de handel zijn. Vooral de zogenaamde End-Of-Life artikelen kunt u op onze site vinden. Dit zijn de artikelen die niet meer worden gefabriceerd of opgevolgd worden door een nieuwer model. Steeds meer klanten begrijpen dat de prijs-kwaliteit verhouding van deze artikelen veel gunstiger is.In principe verkopen we alle hardware: Harddisks, geheugen, processors, moederborden, veel verschillende insteekkaarten, etc.
Categorie: Hardware

Access Computer Centre BV - [Duiven]
Access Computer Centre B.V. is in augustus 1995 van start gegaan. Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van computersystemen, netwerken en bijbehorende randapparatuur. Daarnaast hebben wij de kennis in eigen beheer om professionele internetpagina’s te verzorgen. Tevens zijn wij specialist in het aanleggen van databekabeling voor uw computernetwerk. Onze doelgroep bestaat uit het midden- en kleinbedrijf. Onze relaties zijn afkomstig uit diverse disciplines. Hierbij kunt u denken aan transport en logistiek, bouwwereld, grafische industrie, off-shore, accountancy en zakelijke dienstverlening.
Categorie: Hardware

ACI Computers - [Zoetermeer]
ACI Computers uw computer leverancier sinds 1995 van computer systemen,losse componenten en complete netwerk installaties.
Categorie: Hardware

Actacom Nederland B.V. - [Utrecht]
Als organisatie heeft Actacom een geheel eigen identiteit opgebouwd.De kern van ons succes ligt in het bieden van concepten die invulling geven aan de vraag van onze klanten. Hiermee bouwt Actacom bekendheid op en ontstaat een trouwe groep afnemers die Actacom kiezen als partner voor hun automatisering.
Categorie: Hardware

Actebis Computers B.V. - [Nieuwegein]
De Actebis Groep is ťťn van de meest prominente distributeurs van Europa. De vennootschap werd in 1986 opgericht en vandaag de dag is het bedrijf actief op twaalf Europese markten en in AziŽ. In samenwerking met een groep van 20.000 resellers, system-integrators en retailers brengt Actebis een uitgebalanceerde variŽteit van vernieuwende hardware- en software-oplossingen op de Europese markt.
Categorie: Hardware

ADI Nederland BV - [Capelle aan den Ijssel]
Met het oog op de verkoop heeft ADI Europa in deelgebieden opgedeeld welke worden bediend door afzonderlijke Sales Teams; Op deze manieren worden vele landen in Europa zoals bijvoorbeeld Noorwegen, Finland, de Benelux, Spanje, Portugal maar ook KroatiŽ,Rusland, RoemeniŽ en vele andere op een efficiŽnte manier bediend.Niet alleen voorzien de verkoopteams onze afnemers zorgvuldig van de ADI producten, maar bieden tegelijkertijd belangrijke informatie van eerste hand. Bovendien staan zij altijd ter beschikking om eventuele vragen te beantwoorden.
Categorie: Hardware

Allround Computer Service B.V. - [Naaldwijk]
Allround Computer Service is een overwegend hardware georiŽnteerd computerservice bureau, opgericht op 1 januari 1987. Door haar 'open'opstelling en door haar mening dat 'alles moet functioneren' heeft Allround Computer Service in de loop der jaren een hecht klantenbestand weten op te bouwen.Bekende klanten waar Allround Computer Service voorziet in computerondersteuning van verschillende aard zijn onder andere Stena Line Holland B.V., Transavia Airlines en British Midland.Door haar hardware achtergrond blijkt Allround Computer Service vaak een ideaal intermediair tussen klant en software leverancier.
Categorie: Hardware

ANEM Computer Services - [Uithuizen]
ANEM Computer Services heeft als grootste EPSON dealer een naam hoog te houden !!Wij leveren alle EPSON printers, scanners,camera's, projectoren en de daarbij behorende supplies en opties tegen scherpe prijzen.Maar ook kassaprinters, displays en lades kunnen wij leveren .
Categorie: Hardware

Oki Systems (Holland) bv - [Hoofddorp]
Oki heeft wereldwijd ruim 25.000 mensen in dienst en is actief in meer dan 30 landen. Alle productiefaciliteiten - Japan, Thailand,USA en Schotland - zijn ISO 9002 en ISO 14001 gecertificeerd,een bewijs dat OKI zichzelf voortdurend de verplichting oplegt op de kwaliteit van de productie continu te controleren en te verbeteren.
Categorie: Hardware
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands