agrarische bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

Agrarische bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Agrifirm - [Meppel]
Duurzaam Ondernemen CoŲperatie Agrifirm is een vooraanstaande partner voor ondernemers in de veehouderij, akkerbouw en tuinbouw. Als coŲperatie is zij van en voor boer en tuinder.Agrifirm staat voor Duurzaam Ondernemen; toekomstgericht, gedreven door rendement, met respect voor mens, dier en maatschappij. Agrifirm vertaalt dit in de levering van hoogwaardige producten en diensten die tot rendementsverbetering bij de aangesloten leden moet leiden en loopt voorop in voedselveiligheid.
Categorie: Agrarisch

Acvast Van der Slikke BV - [Ellemeet]
Grond- en pachtzaken U bent bij AcvastVanderSlikke BV ook aan het goede adres voor advisering over de meest uiteenlopende kwesties op het gebied van grond- en pachtzaken, variŽrend van advies over eigendomsrechten tot bijstand in geschillen rond pacht en erfpacht. AcvastVanderSlikke heeft jarenlange ervaring in het opzetten van kavelruilen; een duidelijke, snelle en goedkope wijze om gronden dichter bij huis te krijgen.
Categorie: Agrarisch

Hilverda De Boer B.V. - [Aalsmeer]
Met vereende krachten op weg Vanuit een nieuwe hypermoderne bedrijfsruimte in Aalsmeer exporteert Hilverda De Boer snijbloemen naar 50 landen in Europa, Noord-Amerika, AziŽ en het Midden-Oosten.Zo’n 230 medewerkers, waarvan 25 productgerichte inkopers en 30 landgerichte verkopers, zorgen er dagelijks voor dat klanten worden voorzien van een breed assortiment verse producten. Om de verkoop in de Verenigde Staten en Japan te ondersteunen zijn in die landen verkoopkantoren gevestigd.
Categorie: Agrarisch

Agratechniek b.v. - [Anna Paulowna]
In 1974 richtten L. Nieuwenhuizen en J. Appelman sr de onderneming op. Het doel was, en Ūs, de ontwikkeling, productie en verkoop van luchtbehandelingssystemen en -producten ten behoeve van bollenkwekers , zaadtelers en akkerbouwers .Vanaf het eerste begin luisteren we goed naar de wensen van gebruikers en beantwoorden hun vragen met praktische en bedrijfszekere installaties en systemen. Dankzij een service-gerichte instelling, de kwaliteit van advies en producten, de know-how en de flexibiliteit is Agratechniek BV een sterke speler op de diverse markten - wereldwijd, maar altijd direct in uw buurt.
Categorie: Agrarisch

AgriChem B.V. - [Oosterhout]
De meest belangrijke activiteit van AgriChem is het formuleren van stoffen voor de gewasbescherming met behulp van waardevolle grondstoffen. Vakkundige research, jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied en nauw contact met onze klanten heeft geleid tot een tot een interessant assortiment dat optimaal is afgestemd op wensen en verlangens van onze klanten.
Categorie: Agrarisch

Agriton - [Noordwolde]
Agriton is leverancier van bodemverbeterende produkten aan de agrarische sector. De produkten zijn erop gericht om de chemische, fysische en biologische aspecten van de bodem te verbeteren,omdat deze drie processen onafscheidelijk met elkaar samenwerken aan bodemvruchtbaarheid.De laatste ontwikkeling binnen Agriton is het produkt Effectieve Micro-organismen (EM) en is ontwikkeld door Prof. Dr. Teruo Higa van de University of the Ryukyus, kinawa, Japan. EM kan op vele manieren worden gebruikt voor bodem, plant en dier.
Categorie: Agrarisch

Bever Automatisering Noord - [Meeden]
Agriware is in 1989 opgericht door Mijno van Dijk, welke al een mechanisatiebedijf in St. Annaparochie (Frl) had. Kort daarna is Peter de Haan samen met Mijno van Dijk verder gegaan met Agriware. Peter de Haan is woonachtig in Meeden (Gn) en heeft daar een tweede vestiging opgezet. Na de overname van de deelname van Mijno van Dijk door Bever Automatisering te Kesteren in 2002, is de vestiging in St. Annaparochie gesloten.Toen is ook in de bedrijfsnaam een scheiding gemaakt in de activiteiten.Agriware is specialist in de Precisie Landbouw en kan daarbij ook uw partner worden.
Categorie: Agrarisch

Alpina - [Den Haag]
De identiteit van een bedrijf hangt niet alleen samen met het product of de dienst. Vestigingsplaats en locatie, inrichting van het gebouw, personeel dragen alle bij aan de bedrijfscultuur en het succes van de onderneming. Elk detail telt. Ook bloemen en planten spelen een grote rol. Dat valt pas echt op als ze er niet staan. Dan is een omgeving al snel koud en kil. Fraaie bloemstukken of planten in een ruimte geven uw gasten, bezoekers of klanten al snel het prettige gevoel welkom te zijn.
Categorie: Agrarisch

APH Holland BV - [Joure]
APH BV is een onderneming die zich heeft toegelegd op de export van landbouwmachines en installaties, m.n. op het gebied van aardappelen en vollegronds groenten. Ons werkgebied is vooral Centraal Europa en de voormalige Sovjet landen. APH heeft dealerschappen voor onder meer Bijlsma Hercules, Omnivent, Baselier, Dewulf, Cramer en Manter. Door dit brede pakket is APH in staat een compleet project aan te bieden aan haar klanten.
Categorie: Agrarisch

Aquaflora Vinkeveen b.v - [Vinkeveen]
Te midden van het uitgestrekte plassengebied rondom Vinkeveen kweekt Aquaflora, op 7 lokaties met een totaal oppervlak van meer dan 120.000 M2 miljoenen waterplanten en vijvervissen. Deze planten en vissen vinden via een efficiŽnt transportsysteem hun weg naar vele afnemers over de gehele wereld. Zelfs aan de zeer strenge importeisen in sommige landen kan door Aquaflora in ruimte mate worden voldaan.
Categorie: Agrarisch
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands