entertainment bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

entertainment bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
’t Hekeltje - [Alkmaar]
Bij een modern verhuurbedrijf gaat het niet alleen om de verhuur van losse goederen, maar ook om specialisme en service.'t Hekeltje is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld podiumbouw (ook met overkapping) en tenten. Maar ook de inrichting van deze tenten of bijvoorbeeld uw bedrijfshal, met de benodigde dranken kunt u aan ons toevertrouwen.Ons gemotiveerde en servicegerichte op- en afbouw team zorgt op locatie voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen.
Categorie: Entertainment

A3 Ballon B.V. - [Harfsen]
Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enige gezelschap. De passagiersvaarten van A3 Ballon,de specialist in passagiersvaarten van Nederland, maken deze droom werkelijkheid.Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest,of een huwelijksaanzoek, een origineel relatiegeschenk, een cadeaubon,of een hoofdprijs. Bij A3 Ballon bent u steeds aan het goede adres!
Categorie: Entertainment

Aalster Tentenbedrijf Van der Werff BV - [Valkenswaard]
"Aalster Tentenbedrijf Van der Werff BV", opgericht in 1935 mag zich scharen onder de meest vooruitstrevende en vooraanstaande tentenbedrijven in zijn branche. Met een ervaring van ruim 65 jaar in het produceren, verhuren en plaatsen van tijdelijke accommodaties kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden bij uw wensen.Vanuit onze hoofdvestiging in Valkenswaard voorzien wij zowel nationaal als internationaal onze klanten. Daarnaast hebben we een vestiging in Polen van waaruit we onze klanten in Oost-Europa beter kunnen voorzien.
Categorie: Entertainment

Achterberg - [Hoogvliet]
Biometrie is een nieuwe technologie die kan bewijzen, door middel van lichaamskenmerken (lipbewegingen, ogen (iris), stem en vingerafdruk) dat u daadwerkelijke de persoon bent, die u bent.Biometrische methoden meten rechtstreeks de eigenschappen van een persoon, zodat er geen vervalsing meer mogelijk is van bijvoorbeeld uw bankpasje of zelfs uw fitnesskaart.
Categorie: Entertainment

Alcazar Pleasure Village B.V. - [Puttershoek]
Alcazar Pleasure Village is het grootste uitgaanscentrum van Nederland,met als kernactiviteit totaal organisatie van evenementen. Van 80 tot 3500 personen, bij Alcazar Pleasure Village kunt u voor elk evenement terecht.Deze evenementen kunnen door de diversiteit van onze themazalen op 7 verschillende locaties georganiseerd worden.Onder een dak vindt u horeca-gelegenheden met diverse spannende en gezellige thema's, conferentiezalen, theaterzalen en een moderne discotheek.
Categorie: Entertainment

Attractiepark Slagharen - [Slagharen]
Bij de receptie van Attractiepark Slagharen kan geld worden gepind. Ook verhuurt de receptie buggy’s. Mensen die hun meegebrachte spullen willen opbergen,kunnen gebruik maken van bagageboxen. Hangsloten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie. Telefooncellen zijn in het attractiepark aanwezig. Tegenover de SkyTower bevindt zich een EHBO-post.
Categorie: Entertainment

Axitraxi Events - [Malden]
Bij Axitraxi Events kunt u terecht voor unieke themafeesten, feestelijke kinderprogramma's, verrassende animatie-acts en totaal verzorgde sportieve evenementen. Axitraxi Events maakt uw feest of evenement compleet!Een volledig verzorgde Zeskamp voor uw bedrijfsfeestdag? Of een sportieve pelenmiddag geheel in Romeinse sferen? Axitraxi verzorgt het voor u van A tot Z!Een succes zijn ook de Seventies Party en het Hoepla Jodelfeest.Allebei feesten in de lijn van Axitraxi Events: verbazend, origineel en verrassend!
Categorie: Entertainment

Ballon express - [Den Haag]
Populair gezegd is BALLON EXPRESS een ballonnenwinkel, maar dan wel een met een verrassend nieuwe en originele kijk op dit van oudsher bekende fenomeen; laat bijvoorbeeld eens een cadeau in een ballon inpakken. De uitstraling is speels, creatief en vrolijk.Iedereen reageert met groot enthousiasme op de originele formule van BALLON EXPRESS. Ballonnen met leuke wensen en teksten, lopende ballonnen, beesten, figuren en party-accessoires. U kijkt uw ogen uit.
Categorie: Entertainment

Balls & Brains - [Nijverdal]
De spelen bij Balls & Brains bestaan onder andere uit: Snooker, Pool, Carambole biljart, Electronic Darts, Steel Tip Darts en Photoplay. Permanent staat er een snookertafel, tien poolbiljarts, zes caramboletafels en vijf dartbanen opgesteld. Op de tafels kunnen verschillende spellen worden gespeeld. Bovendien, indien gewenst, allemaal met uitleg van de spelregels en met begeleiding van het personeel.
Categorie: Entertainment

Baja Beach Club - [Rotterdam]
Even een klein verhaaltje over de Baja Beach Club. De naam Baja komt van het Mexicaanse schiereiland dat direct onder de staat California ligt. We hebben de naam Baja gekozen, omdat Baja California een betoverende plek is, een tropisch paradijs.De witte stranden zijn er de mooiste ter wereld. Dit is de omgeving waar wij iedereen die de Baja Beach Club bezoekt van willen laten genieten.Het Baja concept houdt in: het allerbeste eten, drinken en entertainment in een vrolijke en opwindende sfeer. Je moet niet alleen een gezellige avond hebben… Nee, het moet de beste ervaring zijn die je ooit in een beach club hebt beleefd! Wij proberen dit te bereiken door een omgeving te creŽren vol energie en activiteiten,waar jij als gast je dagelijkse beslommeringen kan vergeten.
Categorie: Entertainment
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands