software bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

software bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Computergids.com
Nieuw gratis computer magazine met aandacht voor software en hardware
nieuws, virus updates, computer problemen, shareware releases.
Daarnaast zal computergids.com een groot aantal IT bedrijfsprofielen
gaan bieden zodat u snel een leverancier van diensten of produkten kunt vinden.
www.computergids.com

Software - UGA Media Publishing
Uitgever van de bekende Zebra verkeerstheorie cd-rom's, reis cd-rom's
en een uitgebreide reeks van militaire luchtvaart titels. Tevens producent
van populaire websites
www.ugamedia.com

Software - Niceware
Producent van educatieve software, internet shopping cart software,
helpperfect software en leverancier van maatwerk software
www.niceware.com

YourWare - [Zaandam]
YourMenu is een woordelijk vertaalprogramma om vaktaal uit de keuken en het restaurant,zo goed mogelijk te vertalen vanuit het Nederlands in het FRANS - DUITS - ENGELS of andersom. U heeft u de mogelijkheid om zelf vertaalde woorden in te voegen, in zelf te bepalen categorie of subcategorie, zodat u deze naderhand weer keurig terug kunt vinden,om een nieuwe vertaling in uw menukaart te maken.Ook heeft u de mogelijkheid om zelf nieuwe categorieŽn en subcategorieŽn aan de vertaling te koppelen. Tevens kunt u met YourMenu de complete lijst met de vertaalde woorden uitprinten zodat u een nog beter overzicht heeft op uw vertaling .
Categorie: Software

A&A Automobiel Advies - [Haarlem ]
A&A Automobiel Advies B.V. is sinds 1991 actief op de markt van automotive software en autogegevens (content). Onder de naam AutoDisk brengen wij diverse producten op de markt. Wij hebben veel kennis van de autobranche ťn ruime ervaring op het gebied van automatisering. Deze combinatie staat garant voor efficiŽnte oplossingen. Groei is niet ons doel, wel kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Goede service, loyaliteit en innovatieve oplossingen zijn zaken die we u kunnen bieden.
Categorie: Software

Abacus b.v - [Asten]
Als Nederlands grootste distributeur van financiŽle, logistieke en hieraan gerelateerde software beschikt Abacus over alle middelen om u professioneel te ondersteunen bij uw verkoop. Wij willen meer voor u betekenen dan alleen een inkoopadres met gunstige inkoopmarges. Daarom noemen wij ons liever dienstributeur en daar hebben wij zo onze redenen voor.Wij bieden u toegevoegde waarde door ons aanvullend dienstenpakket. Naast de softwaredistributie van onder meer Exact en Grote Beer nemen onze medewerkers ook de ondersteuning van u als dealer voor hun rekening. Of het nu gaat om ondersteuning bij een verkooptraject, kennisoverdracht of om het volgen van een training, wij staan achter u.
Categorie: Software

ABS Laundry Business Solutions Europe - [Boxtel ]
Met meer dan 400 installaties, verdeeld over 5 continenten, is ABS Laundry Business Solutions met haar wasserij-automatisering en als logistiek specialist de grootste ter wereld. In ABSSolute™ de jongste generatie software, hebben we de laatste technologie geÔmplementeerd en dekken daarmee alle specialismen af voor zowel de grote organisaties als voor de zelfstandige wasserijen met modules voor platgoed, bedrijfskleding, persoonsgebonden goed, OK-service en matten. Alle modules kunnen gekoppeld worden aan automatische facturering en aan onze E-commerce module.
Categorie: Software

A.B. Software & Consultancy - [Paterswolde ]
Veel (productie)bedrijven hebben afgelopen jaren geÔnvesteerd in een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem. Bij een behoorlijk percentage van die groep heeft dit echter niet geleid tot tevreden ERP-gebruikers. Dit geldt voor de hele productiewereld, dus van bijvoorbeeld de machine industrie tot aan de voedingsindustrie, van de metaalindustrie tot aan de kunststof verwerkende industrie en van de elektrotechnische industrie tot aan de meubelindustrie. Veel bedrijven hebben het idee gekregen dat de problemen veroorzaakt worden door de functionaliteit van hun ERP omgeving.Onderzoek toont echter aan dat het overgrote deel van de mislukte implementaties te wijten zijn aan onderschatting van de complexiteit, weinig kennis van (de samenhang) van de bedrijfsprocessen en slecht projectmanagement. Kortom; een tekort aan kennis, ervaring en vaardigheden!
Categorie: Software

AccountView - [Amsterdam ]
AccountView heeft, in volledig eigen beheer, een softwarepakket ontwikkeld waarmee het bedrijfsproces van middelgrote en kleine bedrijven geheel wordt geautomatiseerd. Vanaf prospecting tot customer relation management, van projectmanagement tot tijdregistratie, van financiŽle administratie tot logistiek; al deze processen maken deel uit van de totaaloplossing die AccountView-software biedt. We vormen daarmee de backbone van bedrijvig Nederland.Bedrijven als het Amsterdams Uit Buro, Vendex KBB, GIBO Groep, Vobis, Free Record Shop, Krauthammer, Toyota Industrial Equipment, en nog vele anderen gebruiken AccountView als bedrijfsinformatiesysteem.
Categorie: Software

Acto Informatisering B.V. - [Amersfoort ]
Wij bieden complete en geÔntegreerde logistieke en financiŽle bedrijfsoplossingen. Onze pakketten zijn bestemd voor projectmatig werkende bedrijven, met name voor installatiebedrijven (in de branches Elektrotechniek en Werktuigkunde) en ingenieursbureaus.Bieden wij oplossingen om de distributie van hun artikelinformatie te vergemakkelijken en te verbeteren. Het is een extensie op de huissysteem.De meeste huissystemen zijn handelsgeoriŽnteerde systemen, die weinig plaats bieden voor de broodnodige technische en functionele kenmerken van uw artikelen. Tevens missen deze huissystemen vaak de door de klant gevraagde specifieke artikelinformatie, (zoek)structuren en andere branchespecifieke aspecten.
Categorie: Software

ADA Informatisering - [Oosterhout ]
Het Duitse MHP en ADA Services hebben een overeenkomst gesloten om het Verzendlogistieke softwarepakket V-Log in Nederland op de markt te brengen. Het pakket zal door ADA geschikt worden gemaakt voor de Nederlandse markt en worden uitgebreid met de vervoerders die hier actief zijn. Het zal onder de naam ShipLogic worden uitgebracht. In Duitsland is MHP met V-Log zeer succesvol. Het automatiseert verzendlogistiek waarbij de zendingen voor alle relevante vervoerders zijn geimplementeerd, zoals UPS, FedEx, TNT, Deutsche Post GLS, ABX, DHL, DPD en anderen.
Categorie: Software

Salland Electronics - [Zwolle]
Het gebruik van moderne elektronica heeft de mogelijkheden in ons leven enorm vergroot. Regelmatig worden originele toepassingen ontwikkeld. Vaak gaat daar een periode van intensieve voorbereiding aan vooraf. De eindgebruiker van een product staat daar nauwelijks bij stil.Dit in tegenstelling tot u als initiatiefnemer, die voor grote inspanningen staat. Salland Electronics helpt. Wij beschikken over de kennis en ervaring om nieuwe ideeen op efficiente wijze te vertalen in bruikbare oplossingen.
Categorie: Software

AFAS - [Leusden]
De Profit Productstrategie toont de opbouw en onderdelen van de sofware. De volledige integratie wordt op deze manier duidelijk gemaakt; met behulp van ťťn centrale database worden alle gegevens vastgelegd. Dezelfde medewerkers die u in HRM vastlegt heeft u bijvoorbeeld nodig voor de verloning in Payroll, maar ook voor het vastleggen van de uren in Projecten. Eenmalige vastlegging en meer rendement zijn het gevolg.
Categorie: Software
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands