audio bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

audio bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Audio Future Products - [Berghem]
Audio Future Products heeft een ruime ervaring in het produceren van CD Producties en Pre-Mastering. We hebben een brede kennis van professionele geluid systemen voor in de horeca, radio-, opname- en homestudio's. Natuurlijk kan de ProDJ bij ons ook terecht voor apparatuur. Wij zijn merk onafhankelijk en dat betekent dat we samen op zoek kunnen gaan naar een op maat gesneden oplossing.
Categorie: Audio

Aiwa Consumer Information Center - [Badhoevedorp]
Aiwa, als fabrikant die zich altijd al heeft gericht op audioapparatuur, is tevens de bedenker van het populaire mini hifi system” en de 3-cd-wisselaar. beiden gelden tegenwoordig als standaard in de markt. en ook de innovaties zoals het “front surround” genieten tot op de dag van vandaag grote bekendheid. denk daarbij ook aan het nieuwe “i-bass” systeem.in februari 2002 maakte Sony bekend dat zij het merk Aiwa nieuw leven in wilden blazen, en zo werd Aiwa opgenomen in de Sony Group. vanaf oktober 2002 is Aiwa derhalve een volledige dochteronderneming van Sony.
Categorie: Audio

Alpha Akoestiek BV - [Roden]
Een eigen ontwerpafdeling, een goed geoutilleerde productie en uiterst belangrijk - een team van goed opgeleide , gemotiveerde en kwaliteitsbewuste medewerkers die gezamenlijk beschikken over meer dan 75 jaar ervaring, staan garant voor de beste oplossing van uw geluidsprobleem. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om vooraf het akoestisch resultaat van de voorziening.
Categorie: Audio

Andriessen Piano's-Vleugels - [Haarlem]
Andriessen Piano's-Vleugels, een werkplaats met winkel, is gespecialiseerd in gereviseerde piano's en vleugels. Wij verkopen en verhuren instrumenten van bekende merken (Bechstein, Blüthner, Bösendorfer, Erard, Förster, Pleyel en Steinway) en van kleinere fabrikanten (O.a. Berdux, Duysen, Scheel).Ook hebben wij een aantal bijzondere instrumenten voor speciale uitvoeringen of opnames. Voor stemmen, repareren en taxeren kunt u tevens bij ons terecht.
Categorie: Audio

Staffhorst Electronics BV - [Amersfoort]
AUDIAC. Audio. Video. Topniveau Een optimale reproductie van beeld en geluid in uw eigen omgeving; dat is wat wij u bieden met de hoogwaardige producten die we al ruim dertig jaar vertegenwoordigen.Apparatuur waar u en wij van kunnen genieten. Apparatuur die uniek is en vooruitstrevend. Apparatuur die gemaakt wordt door gedreven,gespecialiseerde producenten die - net als wij - plezier hebben in hun werk.
Categorie: Audio

Audio advice pro rent b.v - [Renkum]
Sinds 1997 heeft AAPR zich bezig gehouden met de verhuur van geluid en licht voor bedrijfsevenementen, festivals en praktisch elke denkbare toepassing waar een professionele benadering nodig is voor het gebruik van geluid en licht installaties. Juist door een uitstekende kennis van de markt en haar eisen kunnen wij een optimale service garanderen bij welk evenement dan ook. Ons enthousiasme voor uw evenement is de beste garantie voor een geslaagd evenement!
Categorie: Audio

Audio Components B.V. - [Oss]
Wij distribueren de producten van Vifa, Scan-Speak, IT-Intertechnik, Tesla-TVM, Audiomatica-Clio, Peerless, Eton, Morel, Craaft, ATB en DACT. Binnen de Benelux worden deze producten alleen verkocht via dealers die op het gebied van deskundigheid en service u optimaal van dienst kunnen zijn. Hier kunt u naast een brede keuze aan luidsprekers en filtercomponenten ook waardevolle adviezen en bouwtips krijgen.
Categorie: Audio

Audio Electronics Mattijsen - [Duivendrecht]
Audio Electronics Mattijsen is een in professionele audio gespecialiseerd bedrijf, opgericht in 1978 door Geeke en Johan Mattijsen. Met de praktijk ervaring van Johan in het theater (o.a. bij Wim Sonneveld, Wim Kan, diverse musicals etc) en de opnamewereld (EMI-Nederland) lag de nadruk allereerst op het leveren van hoogwaardige audio apparatuur, al dan niet speciaal ontworpen of welke drastisch aangepast moest worden. Door de import van producten als b.v. SQN, MICRON en TRAM ontstond al snel een derde klantgroep; lokatie-audio voor TV en Film producties.
Categorie: Audio

Audioactief - [Tiel]
Audioactief! heeft jarenlange ervaring met het verkopen en installeren van professionele broadcast/geluidsapparatuur. In ons verkooppakket hebben wij een aantal merken die aan ons, in de zware "on the road" praktijk hebben bewezen wat ze waard zijn. Uit onze ervaring waarin wij met onze shows dag in dag uit langs de weg touren,de apparatuur op en af bouwen,aan en af sluiten, in en uit laden, misbruikt worden door D.J.'s en andere muzikanten, en dan het nog probleemloos volhouden zegt natuurlijk wel wat over de kwaliteit van de apparatuur.Ook houden wij natuurlijk de "prijs-kwaliteit" verhouding nauwlettend in de gaten.
Categorie: Audio

Audio Gallery - [Rotterdam]
Audioart, ontwerper en fabrikant van Van Medevoort audioproducten,is opgericht op 1 april 1985 door Ad van Medevoort, liefhebber van muziek én de techniek erachter. Een merk met de filosofie die achter Van Medevoort schuilt bestond volgens Audioart nog niet; audioproducten van hoogwaardige kwaliteit ontwikkelen en ze voor een redelijke prijs brengen in een marktsegment, tussen goedkope marktverzadigende massaproducten en merken die een versterker,vaak van gemiddelde kwaliteit, voor een enorm bedrag verkochten. Het antwoord op de vraag of Audioart de beste kwaliteit levert voor de prijs is dan ook makkelijk te raden; Ja. Lovende reacties van pers, dealers en eindgebruikers, zowel consument als professioneel bevestigen dit.
Categorie: Audio

Ampco Holding B.V. - [Utrecht]
TM Audio is importeur/distributeur van topmerken pro-audio. Voor de meeste producten maken wij gebruik van een speciaal geselecteerd dealernetwerk. Zo zijn alle gangbare Shure, Allen & Heath en Crest producten volop verkrijgbaar bij de muziekwinkel bij u in de buurt. Voor meer informatie of dealer-adressen belt u met de TM Audio - binnendienst op 030-2414070.

Audio Electronics Mattijsen B.V. - [Duivendrecht]
Doelstelling van het bedrijf is om zich daadwerkelijk te onderscheiden in service en know-how. In de profesionele audio volgen de ontwikkelingen elkaar snel op en zijn de investeringen vaak aanzienlijk. Een goed geinformeerde leverancier als gesprekspartner, en een hoogwaardige service om de investering te beschermen zijn dan voor de professionele gebruiker zeer aantrekkelijk en meestal onontbeerlijk.

Bose B.V. - [Edam]
U heeft vast weleens gehoord van 5.1 surround-sound. Standaard home cinema-geluid wordt geproduceerd met behulp van 5 luidsprekers (voor de hoge en middentonen) plus 1 luidspreker die de lage tonen weergeeft (vaak subwoofer genoemd). Conventionele home cinema-systemen vereisen dat u verscheidene kabels door de kamer moet leggen, met name de luidsprekerkabels naar de achterkanalen zijn vaak een probleem. Veel mensen ervaren dit als interieur-onvriendelijk en zien daardoor af van het aanschaffen van een home cinema-systeem.

Dateq B.V. - [Almere]
Leverancier van professioneel geluid en licht.

De Grooth Audio Service B.V. - [Elburg]
Grooth is een luidsprekerlijn die met zorg samengesteld en ontwikkeld is door professionele audio engineers.Waarbij de vraag van de eindgebruiker centraal stond. Met als resultaat een top luidspreker tegen een betaalbare prijs.

Electric Audio B.V. - [Almere]
Wereldwijd worden Electro-Voice producten toegepast door de professionals uit het vakgebied. Of het nu concert touring, audio-rental, audio installatie, of welke toepassing van de pro audio dan ook betreft, EV biedt u de perfecte oplossing.

Eurocase audio & media products - ['s-Hertogenbosch]
In afgelopen periode is er aangaande het merk Anchor Audio products heel veel veranderd. Er zijn in ons bestand nieuwe produkten toegevoegd waaronder het Seville spreekgestoelte en er zijn een aantal produkten veranderd waaronder het Liberty 6000 en Xtreme 6000 geluidssysteem. Hopelijk sluiten de produkten nu nog beter aan op uw wensen.

Holland PA Service B.V. - [Amsterdam]
De verkoop van professionele geluids-apparatuur geschiedt bij voorkeur via een dealer, of via tussenhandel richting de eindgebruiker. Dit om een zo goed mogelijke service aan de eindgebruiker te garanderen. Holland P.A. levert apparatuur geschikt voor alle professionele toepassingen, zoals bijv. : Theater, Bioscoop, Dicotheek, pop-podia, musea, pret-/thema – parken, dans-scholen, Sporthallen/-scholen / -complexen/, congreshallen, voetbalstadions, winkelcentra, conferentieruimtes, etc.

Iemke Roos Audio B.V. - [Kuiperbergweg 20]
Iemke Roos Audio b.v. is voor het eerst ingeschreven bij de KvK in 1969. Toen nog onder de naam Radio Roos. De oprichter van het bedrijf, Iemke Roos, was indertijd werkzaam als geluidstechnicus bij Veronica en was met zijn bedrijf, Radio Roos, het eerste bedrijf dat geluid bij de Veronica Drive Inn show's verzorgde. Sinds begin 70'er jaren is Iemke Roos zich gaan toeleggen op het importeren van Professionele Audio producten. En Iemke Roos Audio één van de "oudste" importeurs van professionele audio apparatuur in Nederland.

Konitech Electronics B.V. - [Malden]
Leverancier van professionele audio apparatuur.

Mafico B.V. - [Bergschenhoek]
Mafico importeert en levert kwalitatief hoogwaardige professionele audioapparatuur voor de geluidsstudio, muzikant en productiebedrijven. De consumentenafdeling van Mafico is gespecialiseerd in levering van consumenten audio apparatuur. Deze producten worden via de bekende Hifi en computer winkels in Nederland, Belgie en Luxemburg aangeboden

Noyz Boyz - [Amsterdam]
Noyz Boyz Advanced Audio Services is gespecialiseerd in locatie-audio, ENG/EFP, portable audio voor film en video. Wij zijn importeur voor diverse professionele audioproducten.

Penhold B.V. - [Geldermalsen]
Leverancier van professionele audio apparatuur.

Red Star Electronics B.V. - [Roelofsarendsveen]
In de Nederlandse markt van professionele geluids- en communicatietechniek heeft de naam Red Star Electronics B.V. een bekende, heldere en bovenal betrouwbare klank. Het fundament van onze onderneming is gebaseerd op een rijke historie en traditie van technologisch vakmanschap als importeur en groothandel op het gebied van professionele geluidstechniek, videodeurbewaking en interne communicatiesystemen.

RSL Europe Audio B.V. - [Breda]
RSL Europe Audio & Light werd opgericht in 1991 in Breda en bestaat dus inmiddels alweer dertien jaar. Begonnen als importeur/groothandel in luidsprekers en 19” metaalwaren, groeide het bedrijf gestaag. Inmiddels is RSL een bedrijf met een indrukwekkende produktlijn en een eigen verhuurafdeling.Van connectors, kabels, microfoons en accessoires tot complete, professionele licht- en geluidsinstallaties voor iedere denkbare situatie; RSL kan er voor zorgen.

R.R.Showequipment - [Den Ilp]
Sinds 1980 presteert R.R. Showequipment B.V. iedere dag op hoog nivo. Wij zijn specialist op het gebied van theaterproducties, musicals en concerten. R.R. Showequipment B.V. heeft bewezen de ervaring te hebben om ieder denkbaar ontwerp professioneel neer te zetten. R.R. Showequipment B.V. begeleidt, maakt geluidsontwerpen èn levert de benodigde geluidsapparatuur.

Sony Nederland - [Badhoevedorp]
Sony Nederland is een divisie van Sony Benelux B.V. en richt zich op de Nederlandse markt met de Marketing, Verkoop, Service en Installatie van Sony Consumenten- en Broadcast en Professionele elektronica producten. Hiervoor onderverdeeld in een viertal groepen te weten, Consumer Products Group (CPG), Broadcast & Professional Europe (BPE-NL), Support Functions Group (SFG) en Corporate Communications. In het hoofdkantoor in Badhoevedorp zijn nu ruim 450 mensen werkzaam voor Sony Nederland.

Sennheiser Nederland B.V. - [Almere]
De naam Sennheiser is al ruim 50 jaar synoniem met topkwaliteit en oplossingen op maat voor het opnemen, overdragen en weergeven van geluid. Diverse types van microfoons en hoofdtelefoons, radiofrequentie-transmissieapparatuur - van microfoons voor de opname van spraak tot complete systemen voor musicals, conferenties en bezoekersrondleidingen, producten voor gehoorgestoorden en hoofdtelefoons voor de luchtvaart, kortom, Sennheiser spreekt wereldwijd een stevig woordje mee in de sector van de audiotechnologie.

TM Audio Holland B.V. - [Utrecht]
TM Audio is importeur/distributeur van topmerken pro-audio. Voor de meeste producten maken wij gebruik van een speciaal geselecteerd dealernetwerk.

Voerman B.V. - [Amersfoort]
Importeur van muziekinstrumenten en electronics.

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands