adviesburo bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

adviesburo bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Key Talent - Executive search & consultancy [Bergschenhoek]
executive search van (senior) professionals/managers, met name actief in finance & accounting. Consultancy op het gebied van organisatie veranderingsprocessen en competentieontwikkeling

Meta advies [Nederhorst den Berg]
adviesbureau op het gebied van bouwen, milieu en ruimtelijke ordening.

CFO Consult - [Schiedam]
Wat mag u verwachten wanneer u met ons samenwerkt? Kennis van zaken en een onafhankelijke visie. Een klein bureau dat daardoor flexibel en persoonlijk is. Adviseurs en coaches met een stevige eigen ervaring, die zich snel inleven in uw situatie. Wij hechten aan het werken in een prettige sfeer en maken vooraf duidelijke afspraken over hetgeen u van ons mag verwachten. Onze rapportages zijn beknopt en beperken zich tot de kern.Wij zijn pragmatisch en werken toe naar implementeerbare adviezen. Sterker: wij helpen implementeren en zorgen samen met u voor een werkende oplossing.
Categorie: Adviesburo

A&T Communications BV - [Apeldoorn]
A&T Communications is een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van tele- en datacommunicatie. Een partner met gedegen kennis en ervaring, die een waardevolle bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van uw kritische bedrijfsprocessen.
Categorie: Adviesburo

De Delphi-Group - [Doorn]
In onze visie zijn kennis of middelen niet doorslaggevend voor het bereiken van uitdagende doelen. Veel belangrijker is het communiceren van een heldere visie. Plus… de wil en kunde van iedereen in de organisatie om bruggen te bouwen tussen mensen die vanuit zichzelf kiezen om samen ‘het doel’ te bereiken.
Categorie: Adviesburo

A|B|M - [Manderveen]
Wij zijn gespecialiseerd in:strategisch beleid (lokaal, nationaal, internationaal), Internetbeveiliging, security-policies, beveiliging van kritieke infrastructuren,public affairs, relaties met overheden, beleids- en organisatie-onderzoek,informatiemanagement, projectmanagement.
Categorie: Adviesburo

Aadvise Electronics BV - [Maasbommel]
De verbondenheid tussen Aadvise Electronics enerzijds en het Bedrijventeam onderling anderzijds is groot. Dit uit zich onder andere in het samen deelnemen aan beurzen en het organiseren van speciale "kennis-van-elkaars-kunnen-dagen". Dankzij hun complementaire functie en verregaande mate van synergie heeft deze groep bedrijven de afgelopen jaren meermalen bewezen met succes enkelvoudige en complexe vraagstukken vanuit de Europese markt te kunnen oplossen.
Categorie: Adviesburo

Aarsen Communications - [Castricum]
Aarsen Communications is een communicatiestudio in Castricum. Onze opdrachtgevers zijn PR- en communicatiespecialisten uit het midden- en grootbedrijf die weten wie ze willen bereiken en wat ze willen zeggen. Met Aarsen Communications bepalen zij vervolgens hoe ze dat gaan doen. Uitgangspunten daarbij zijn dat we altijd vanuit een behoefte werken, en dat we streven naar de grootst mogelijke eenvoud van de boodschap.Dat we soms moeten studeren om de taal van de doelgroep te leren of een ingewikkelde programmertaal in te zetten, maakt niet uit.Het gaat tenslotte om de boodschap .
Categorie: Adviesburo

AAZ Advies - [Zierikzee]
AAZ Advies is een landelijk operend adviesburo wat werkzaam is in de mobiliteitsbranche (auto(dealer)bedrijven, motorfietsbedrijven en autoverhuur).Met meer dan 35 jaar ervaringe als zelfstandig onderneming in de auto- en autoverhuurbranche biedt AAZ Advies opdrachtgevers praktijkgerichte adviezen en ondersteuning op alle gebieden binnen hun bedrijf en branche. Handen en voeten geven aan de adviezen is het uitgangspunt.
Categorie: Adviesburo

Ab Jansen Consultancy BV - [Uden]
Onze missie is kleinere ondernemingen die willen gaan exporteren op een pragmatische manier te helpen deze export op een gestructureerde manier aan te pakken.Ook ondernemingen die al exporteren maar waarbij ongewenst veel bedrijfschaos ontstaan is, zijn een dankbaar object voor mijn consultancy activiteiten.
Categorie: Adviesburo

AB-Solutions - [Heeze]
AB-Solutions richt op kleine en middelgrote ondernemingen die er over denken gebruik te gaan maken van de mogelijkheden welke het Internet biedt.AB-Solutions is gespecialiseerd in B2B applicaties.
Categorie: Adviesburo

ABAB Accountants - [Tilburg]
ABAB heeft bijvoorbeeld specialisten voor uw financiŽle administratie,uw salarisadministratie,uw belastingzaken en uw juridische zaken. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u deskundigen zoekt in het oplossen van conflicten, het sturen van uw vermogen en het regelen van internationale zaken.Vijf disciplines ABAB onderscheidt vijf disciplines. Binnen deze disciplines hebben wij het gehele dienstenpakket ondergebracht.Klik verder in het menu en lees wat wij voor u kunnen betekenen.
Categorie: Adviesburo

E-factory - [Roermond]
Ondernemen is vooruitzien. ‘Vooruitlopen op’ in plaats van ‘meedraaien met’. Een kwestie van de kansen van vandaag omzetten in de winst van morgen. De laatste ontwikkelingen op het terrein van de ‘nieuwe economie’ spelen een essentiŽle rol binnen deze gedachtengang. En deze ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op.
Categorie: Adviesburo

Abecom - [Oldenzaal]
Abecom staat voor Arnť Bagerman Communicatie. Arnť Bagerman begon zijn loopbaan als assistent accountant bij Klynveld Kraayenhof & Co, het huidige KPMG. Als controller werkzaam bij het toenmalige reclamebureau Interpublica te Enschede, kwam de liefde voor het reclamevak al snel boven. De ROTA-opleiding Raad van Orde en Toezicht op het Advertentiewezen), werd in 1988 succesvol afgerond en daarmee stond de deur open naar een carriŤre in reclameland.
Categorie: Adviesburo

ABIN Vink - [Noordwijk]
Onze mensen zoeken steeds naar oplossingen voor de uitdagingen waar onze cliŽnten voor staan. Kennis, ervaring en pragmatisme worden hierbij optimaal gecombineerd.Onze informele organisatie, die onder leiding staat van twee registeraccountants, garandeert een flexibel en prettig werkklimaat waarbij ruimte is voor specialisatie. ABIN Vink doet wat u doet: ondernemen.Permanent streven wij er naar om tegen aantrekkelijke tarieven in de markt op praktische wijze tot een oplossing te komen voor de vraagstukken waar onze cliŽnten voor staan.Integriteit, specialisatie en deskundigheid en jarenlange ervaring vormen hierbij ons uitgangspunt.
Categorie: Adviesburo

ABZ Nederland - [Zeist]
In het voorjaar van het jaar 2000 introduceerde ABZ voor het eerst het begrip XNET. Hiermee duiden wij het totaal van diensten, producten en technologie aan, dat ABZ inzet om de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten te verbeteren. Concreet biedt XNET elektronische logistiek. Dit is het op uniforme wijze ontsluiten,organiseren, opslaan, verrijken, verwerken en verspreiden - van relevante data informatie en kennis in een beveiligde en betrouwbare omgeving. En dit alles tegen lagere operationele kosten.
Categorie: Adviesburo

Tiscali - [Utrecht]
Tiscali Business SDSL heeft zich inmiddels bewezen als dť betrouwbare,flexibele en professionele zakelijke oplossing. SDSL is het zakelijke alternatief voor ADSL en huurlijnen. Met Tiscali Business SDSL kunt u tot 2,3 Mbit bestanden versturen en ontvangen.
Categorie: Adviesburo

Accent Media - ['s-Hertogenbosch]
Advies gaat vooraf aan de uitvoering van communicatieprojecten. Zoals in alles kiezen we voor een pragmatische aanpak met een maximale kans op resultaat. We geven advies over: Media-ontwikkeling en mediagebruik Media-exploitatie; gefundeerde analyses van uitgaven en tips voor verbetering. Internet Intranet; leidt in goed georganiseerde bedrijven tot hogere doelmatigheid. Advertentie-acquisitie Inkoop van drukwerk, redactie, fotografie, Cd's etc. Media-inkoop Marketing communicatie-advies Corporate communicatie .
Categorie: Adviesburo

Account Software - [Veenendaal]
Account Software Consultancy B.V. is sinds 1989 actief met de automatisering van het MKB. De basis voor onze automatisering wordt gevormd door de standaard AccountView Business Software. Met specialisten op het gebied van accountancy en logistiek/handel is Account Software Consultancy de grootste AccountView dealer van Nederland en door AccountView B.V. benoemd tot dealer van het jaar. Van de automatisering van het eenmansbedrijf tot grote turn-key projecten, de consultants van Account Software Consultancy zorgen iedere keer weer voor een geslaagde automatisering.
Categorie: Adviesburo

Acera Accountants & Raadgevers - [Leeuwarden]
Acera Accountants & Raadgevers is een maatschap van accountant- administratieconsulenten, registeraccountants en belastingadviseurs. Vanuit vier kantoren zijn ruim honderd profs actief op het gebied van financiŽle en fiscale dienstverlening. Tot onze klantenkring behoren ervaren ondernemers, zowel grote en kleine bedrijven afkomstig uit verschillende branches, maar ook starters.
Categorie: Adviesburo

Acorga - [Arnhem]
Het managen van organisaties is boeiend en complex. Doelen en opgaven, bedrijfsbelangen, menselijke en maatschappelijke aspecten vertalen naar resultaten.ACORGA ondersteunt en lost op, opdat organisaties verder kunnen.Gestoeld op ervaringen in management, directie voering, onderzoek en advies in diverse branches.
Categorie: Adviesburo

Act One communications - ['s-Hertogenbosch]
Sinds 1993 produceert Act One communications Internet- en communicatie oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Korte communicatielijnen, transparante werkmethodes en procedures, professionele producten en een uitgebreide service kenmerken onze werkwijze.
Categorie: Adviesburo

Acta Organisatie & Communicatie bv - [Den Haag]
Acta Organisatie & Communicatie creŽert, organiseert en regisseert zakelijke projecten congressen, werkateliers, burgerpanels e.d., communicatie- en bedrijfsprocessen.Nationaal of internationaal. Traditioneel of interactief.Groot of klein.Sober of exclusief.Simpel of complex.Allerlei soorten van bijeenkomsten die mensen samen brengen.Om met elkaar van gedachten te wisselen, krachten te bundelen, elkaar te inspireren,van elkaar te leren.
Categorie: Adviesburo

Actino - [Nijmegen]
Actino helpt organisaties op een ‘no nonsense’ wijze bij het realiseren van een performance cultuur bij zowel het management als de medewerkers;op basis van ervaring en onder het motto ‘meedenken’ en ‘meewerken’. Als prettige en betrouwbare partner wil Actino excelleren bij zowel haar opdrachtgevers als bij haar strategische partners en associťs .
Categorie: Adviesburo

Adburdias - [Mijdrecht]
Wij ondersteunen organisaties bij het zich aanpassen aan toenemende verwachtingen. Wij helpen hen blijvend de goede dingen goed te doen. Dat doen wij vanuit een visie, waarin belangrijke kenmerken zijn:inspirerend leiderschap brengt een organisatie tot bloei de inrichting van de organisatie moet de mensen niet beperken, maar ondersteunen een organisatie bestaat bij gratie van haar omgeving, en moet dus op haar beurt oog hebben voor die omgeving verbeteren is geen luxe, maar noodzaak zie ook de lerende organisatie onderaan deze pagina .
Categorie: Adviesburo

Adequaat communicatie-adviseurs bv - [Rotterdam]
Bent u op zoek naar helder advies, een praktische, professionele aanpak en een creatieve uitwerking in communicatiemiddelen? Kies dan voor Adequaat, een fullservice communicatiebureau met veertien enthousiaste, betrokken medewerkers.Samenhang tussen advies en uitvoering zorgt voor het beste resultaat van communicatie.Maar wellicht heeft u zelf een communicatieadviseur in huis en zoekt u naar een bureau dat uw folder kan maken. Of misschien wilt u alleen advies inkopen. Dan is communicatie ŗ la carte iets voor u. U kunt zelf een keuze maken uit onze vier disciplines: advies, tekst, ontwerp en projectcoŲrdinatie, op basis van uw beschikbare budget.
Categorie: Adviesburo

AdviesGroep Diemen & van Gestel - [Tilburg]
AdviesGroep Diemen & van Gestel is bij de tijd! In begin jaren negentig is het Instituut Nederlandse Kwaliteit ontstaan.In deze periode waren er reeds intensieve contacten. Als kennispartner van het Instituut Nederlandse Kwaliteit is ons bureau nauw betrokken bij de promotie van het INK- managementmodel, ook voor non-profit organisaties.Juist vanwege onze staat van dienst in kwaliteitszorg bij het bedrijfsleven worden we ingeschakeld binnen de non-profitsector.De komende jaren zal met name bij de overheid en in de zorg het bedrijfsmatiger werken centraal staan.
Categorie: Adviesburo

Adme bedrijfsadvies - [Breda]
adme bedrijfsadviesis het adviesbureau voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij streven naar optimalisatie van uw organisatie en naar een optimaal rendement. Wij helpen startende organisaties op weg en kunnen bij bestaande organisaties helpen de resultaten te verbeteren, zowel organisatorisch alsook financieel.ADME beschikt over investeringskapitaal, zodat indien nodig een financiŽle injectie kan worden gegeven. Bovendien werken we samen met diverse specialisten, die voor u kunnen worden ingezet.
Categorie: Adviesburo

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands