electronica bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

electronica bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Alewijnse Holding B.V. - [Nijmegen]
Alewijnse is een onafhankelijke groep elektrotechnische installatiebedrijven met ruim 800 enthousiaste medewerkers en een omzet van ruim 80 miljoen euro. Om flexibel, adequaat en efficiŽnt in te spelen op de behoeften en wensen van onze individuele opdrachtgevers kent onze organisatie een platte en overzichtelijke structuur. De slagvaardige en klantgerichte werkmaatschappijen zijn daarbij naar drie specifieke markten geclusterd; maritiem, industrie en utiliteit.
Categorie: Electronica

Antratek Electonics - [Capelle ad IJssel]
Antratek Electronics levert ontwikkelhulpmiddelen voor de elektronica-industrie. Wij vertegenwoordigen voor de Benelux meer dan 15 fabrikanten uit onder andere de VS,Canada, Engeland, Duitsland en Frankrijk, waarvan de meeste exclusief. Antratek onderscheidt zich door innovatieve en betaalbare producten, waarbij u kunt rekenen op een goede service. Naast de industrie leveren wij ook aan onderwijsinstellingen,particulieren en detailhandel.Antratek neemt regelmatig deel aan beurzen, houdt open dagen en organiseert cursussen.
Categorie: Electronica

Apollo - [Almere]
Stuk voor stuk zijn wij productfreaks die graag iets harder werken om u als klant net zo enthousiast naar huis te zien gaan als wij over onze winkel en producten zijn.Wat maakt ons uniek? Wij houden geen prijzen in de gaten van de concurrent, we kijken naar de kostprijs en zorgen dat er ALTIJD scherp wordt gecalculeerd. En omdat leveranciers altijd blij zijn met de grote hoeveelheden die we verkopen heeft onze inkoopafdeling de laagste prijs van Europa!
Categorie: Electronica

Arka electronics Giethoorn - [Giethoorn]
Arka electronics van vroeger tot heden In 1978 werd er in giethoorn voor het eerst gevaren met een elektromotor.In dit jaar was het niet meer dan een motor met een schroefas gemonteerd op een plank. Dit was het begin van een geheel nieuwe ontwikkeling die zo blijkt achteraf veel tot gevolg had. Voor het eerst werd er in de verhuur gevaren met een geheel eigen fabrikaat in 1980, een prototype waar van de huidige electro buiten boord motoren nog heel veel van weg hebben. Zelfs werd er met dit geheel nieuwe product in 1983 al op de Hiswa geŽxposeerd.
Categorie: Electronica

Baas Electronics - [Numansdorp]
Onze support steunt op eigen ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van elektronische meet en regelapparatuur.Het ontwerpen en vervaardigen van gedrukte bedradingen.Programmering en automatisch boren van gedrukte bedradingen.Het ontwerpen en programmeren van Windows toepassingen in Microsoft Visual C.
Categorie: Electronica

Belko Connection Technology b.v. - [’s-Hertogenbosch]
Door de jaren heen hebben wij ons op diverse markten sterk ontwikkeld.Vanuit de telecom-sector hebben wij inmiddels ook een leidende marktpositie ingenomen in de industrie, de professionele video-, audio- en broadcast-wereld.Inmiddels richten wij ons al geruime tijd ook op retail.Op deze site vindt u per gespecialiseerde marktsector een overzicht van onze kennis en productmogelijkheden.Mocht u zeer specifieke productinformatie wensen, dan kunt u direct terecht bij onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers.
Categorie: Electronica

Getronics Nederland - [Nieuwegein]
Getronics in Nederland In Nederland 4.500 medewerkers verspreid over zo'n 25 vestigingen . Meer dan 3.200 medewerkers met een Cisco of Microsoft certificaat Getronics heeft wereldwijd een intensieve samenwerking met Microsoft . Getronics en Microsoft introduceren samen Enterprise Project Management.Getronics neemt deel in de Application Services Library Foundation.Getronics (Silvac) beschikt over het enige Websphere Innovation Center in Nederland .
Categorie: Electronica
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands