internet bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

internet bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
@Globe - [Amsterdam]
@Globe is een digitale uitgever. Onze programma's helpen mensen uit de hele wereld om hun weg te vinden in de Nederlandse cultuur. Ons technologisch hoogwaardige uitgeefsysteem wordt op verschillende manieren gebruikt. @Globe distribueert multimediale uitgaves via computers, terminals (informatiezuilen), cd-rom’s en het Internet.
Categorie: Internet

Alltec - [Gouda]
Alltec is opgericht in 1998 en verleend administratieve & fiscale dienstverlening voor kleine en middelgrote ondernemingen binnen de technische sector en zijn gevestigd in het prachtige centrum van Gouda.Alltec heeft in de afgelopen jaren een veelzijdig cliŽntenbestand opgebouwd en streven er voortdurend naar om niet alleen een deskundig, maar ook een wederzijds betrouwbare relatie op te bouwen.
Categorie: Internet

Netbasics B.V. - [Barneveld]
Netbasics is sterk in webtechnologie en digitale media. We zijn een full-service bureau. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor advies, realisatie, trainingen en beheer. We zijn een middelgrote ICT-dienstverlener. Dit stelt ons in staat hoge kwaliteit te leveren en tegelijkertijd flexibel en slagvaardig te zijn. Elke opdracht, of die nu eenvoudig of complex is, wordt professioneel en snel uitgevoerd. Goede begeleiding en service vinden wij van groot belang.
Categorie: Internet

ABH Adviesburo Internet Services - [Neede]
ABH maakt gebruik van de internet faciliteiten van verscheidene grote en middelgrote providers, hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen u de meest geschikte provider voor uw bedrijf aanbieden, en dat voor een zeer concurrerende prijs.ABH kan u een uitgebreid assortiment internetdiensten aanbieden. Wij beschikken hiertoe over een groot aantal standaard mogelijkheden en creŽren waar nodig, in overleg met u, de nodige maatwerk oplossingen.
Categorie: Internet

ABIS International - ['s-Hertogenbosch]
Naast onze vaste medewerkers breid ons personeelsbestand steeds meer uit met specialisten die op freelance basis werken. Het voordeel voor u als klant is dat u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit die op dat moment voor uw interactieve web-site belangrijk is, terwijl de productiekosten betaalbaar blijven. De technische ontwikkelingen op het gebied van D-base toepassingen zijn dan ook een sterke troef van ABIS.NL. Maar ook flash en E-Commerce toepassingen realiseren wij voor u tot in de puntjes.
Categorie: Internet

Abstrac Internet Services - [Hellevoetsluis]
Indien u belangstelling heeft voor een eigen website en u wilt in zee gaan met ABSTRAC Internet Services, dan zullen wij contact met u opnemen om een aantal zaken met u door te nemen.Tijdens deze voorbereidingsfase zal gesproken worden over de inhoudelijke invulling van de website, de doelgroep die u wilt bereiken en het door u gewenste effect.Gedurende deze "briefing" zal ook aandacht worden geschonken aan het onderhoud van de website en de oplevering ervan; kortom er zal een planning worden voorgesteld.
Categorie: Internet

BPi - [Meerkerk]
BPi is gespecialiseerd in het innoveren en verbeteren van organisaties en de daarbij behorende processen. Van oorsprong is daarbij de focus gelegd op een combinatie van bedrijfskundige methoden en technieken en het behalen van concurrentievoordelen voor en met de klant door de inzet van innovatieve technieken en hulpmiddelen. Uiteraard gaat dit gepaard met de inzet van de beste Project Managers, Business Consultants en Technische Consultants.
Categorie: Internet

AccessWeb - [Breda]
Een eerste indruk is van groot belang voor het verdere verloop van een kennismaking. Dat weet u, want niet voor niets levert u uw diensten en producten vanuit een zo mooi mogelijk en goed georganiseerd gebouw. U benadert uw klanten, leveranciers of opdrachtgevers vriendelijk, houdt rekening met hun wensen en speelt daar handig op in. Een website ontstaat uit hetzelfde principe.
Categorie: Internet

MCI - [Amsterdam]
Op dit moment is de focus van MCI duidelijk. We willen ons wereldwijde netwerk en onze expertise gebruiken voor het leveren van eenvoudige, vernieuwende producten die van ongeŽvenaarde waarde zijn voor onze klanten. Met miljoenen bedrijven en consumenten als klant is MCI leider op het gebied van communicatieservices voor bedrijven over de hele wereld en consumenten in de V.S.. MCI levert een uitgebreid portfolio van local-to-global data, internet- en spraakservices aan een "Who's Who"-lijst van de Fortune 1000. MCI is een erkend leider op het gebied van IP-netwerktechnologie en VPN's (Virtual Private Networking) en levert VPN's die zijn gebaseerd op private datanetwerken als ook op onze wereldwijde internet-backbone die zich uitstrekt over zes continenten. Ons portfolio bevat private SONET-lijnen, frame relay, ATM en een volledig scala aan specifieke, dial,- en value-added internetservices.
Categorie: Internet
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands