autoverhuur bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

autoverhuur bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Adrem - [Utrecht]
Wij willen het autoverhuurbedrijf in Utrecht zijn waar iedereen bijzonder goedkoop een auto of bus kan huren. Wij gaan nadrukkelijk de uitdaging met andere autoverhuurbedrijven in Utrecht aan, en wij durven te beweren dat wij de goedkoopste zijn.Bekijk gerust onze site. Als u nog vragen heeft, kunt u ons bellen.
Categorie: Auto verhuur

ALLCar - [Utrecht]
ALLCar verhuurt u graag onze Saris kwaliteits aanhangers, allemaal geschikt voor uw B rijbewijs.Omdat ALLCar u als tevreden klant graag terugziet verhuren wij ze uitsluitend voor een vriendenprijsje,u kunt bij ons per 3 uur, kalenderdag of per 24 uur huren, u betaalt dus nooit teveel!. Wilt u zeker weten dat uw ALLCar op tijd voor u berschikbaar is, dan kunt u hier on-line of rechtstreeks telefonisch reserveren bij onze dealers.Bij reserveringen via de website verzoeken wij u vriendelijk om op onderstaande twee aandachtspunten te letten.
Categorie: Auto verhuur

André Knaapen Trouwauto verhuur - [Erp]
Op dit moment bent u waarschijnlijk bezig met het verzamelen van alle informatie voor uw trouwdag. Natuurlijk hoort hier ook een trouwauto bij. Om deze onvergetelijke dag zo compleet mogelijk te maken bieden wij een tal van exclusieve trouwauto’s aan. Onze collectie bestaat uit allerlei soorten van oldtimers. Deze oldtimers worden uitsluitend verhuurd met chauffeur.
Categorie: Auto verhuur

ACM Autoverhuur - [Amsterdam]
ACM Autoverhuur; Is in 1989 gestart in Amsterdam Osdorp. Sinds 1993 zijn wij op de P.Calandlaan 353 gevestigd. Goed bereikbaar per openbaar vervoer, en vrij parkeren. ACM Autoverhuur; Is een familiebedrijf waarvan de bezetting bestaat uit vader en twee dochters als vaste aanspreekpunten. ACM Autoverhuur; Heeft 35 personenwagens van klein tot 7 persoons space wagons,allen voorzien van airco en radio cd speler. Bestel bussen van 5 m3 t/m 22 m3 inhoud.
Categorie: Auto verhuur

Beers Bedrijfsauto b.v. - [Utrecht]
Al vanaf 1963 bieden onze dealers u een werkelijke Full Service concept. Van verkoop en after-sales tot en met een optimale werkplaatsondersteuning bij één van onze 39 Beers vestigingen in Nederland. Samen met de 9 vestigingen van zelfstandige Scania dealers en servicesteunpunten zijn wij een hecht netwerk van goed en snel bereikbare vestigingen en vormen wij de totale landelijke verkoop- en service-organisatie voor Scania in Nederland. Maar wij gaan verder dan dat.
Categorie: Auto verhuur

Bouwens Car Lease BV. - [Haarlem]
Al vanaf de jaren tachtig is Bouwens Car Lease BV. al een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Elk merk en type auto is mogelijk. Door speciale afspraken met de autodealer en auto-importeur kunnen wij u scherpe lease aanbiedingen doen. Voor onderhoud kunt u ook bij onze eigen werkplaats terecht. Ons zusterbedrijf Bouwens Car Rental BV. verzorgt het gewenste vervangend vervoer.
Categorie: Auto verhuur

Budget Rent a Car Hoofdkantoor - [Hoofddorp]
Autoverhuurders worden in toenemende mate geconfronteerd met schade en diefstal. Om die reden verbindt Budget een aantal voorwaarden aan de verhuur van auto´s om risico´s zo veel mogelijk te beperken en daarmee onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Categorie: Auto verhuur

Diks - [Amsterdam]
Wij zijn een middelgroot autoverhuurbedrijf met 3 vestigingen in Amsterdam en 1 in Amstelveen. Wij verhuren personenauto's, personenbussen, bestel -en vrachtwagens,in vrijwel elke klasse. Onze 500 auto's zijn allemaal nieuw of bijna nieuw. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets bestaan wij reeds meer dan 50 jaar!!! Op onze site kunt u alle tarieven rustig bekijken en uw gewenste auto daarna online reserveren.
Categorie: Auto verhuur

EasyRent - [Rotterdam]
Ondernemingen dienen steeds alerter in te springen op kansen en mogelijkheden in hun markten. De concurrentie zit niet stil,dus snel reageren is geboden. Dat vereist flexibiliteit. Mobiliteit is daarbij veelal een essentiële factor. Het op tijdelijke basis huren van auto's is dan een uitkomst. EasyRent heeft al 25 jaar ervaring in het bieden van flexibele mobiliteit aan de zakelijke markt. Kennis van de wensen van de zakelijke markt,betrouwbaarheid en flexibiliteit vormen de kernbegrippen bij EasyRent.
Categorie: Auto verhuur

HuurMij - [Leiden]
HuurMij is een van oorsprong Leids autoverhuurbedrijf. Al meer dan 30 jaar biedt HuurMij oplossingen voor vele vervoersproblemen aan particulieren en bedrijven.HuurMij levert personenauto’s van een Fiat Seicento tot een ruime Renault Scenic, busjes met een inhoud van 3 m³ tot een inhoud van 24 m³ en dit alles voor een klein rijbewijs.
Categorie: Auto verhuur
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands