dier bedrijven gids Nederland en BelgiŰ


agrarische bedrijven gids Nederland

dier bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Be-Mellow Dog Shop
Een leuke, originele en exclusieve webwinkel voor sportieve en stoere honden. Wij hebben een breed assortiment aan vachtverzorgende producten zoals hondenshampoo, kammen en borstels, voedende sprays en leave-in conditioners. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor gebitsverzorgende producten, voedingssupplementen, hondensnacks, badjassen en hondenkleding. Wij vertegenwoordigen de volgende merken: Pet Head, Spa, Anju Beaute, Cranimals, Triple pet, Tropiclean, Easy Brush, Road Refresher, Dog Smoothies, Tick key, Urine Off, Frontline en Vet-aid.

Ruitersport van der Helm BV [Sommelsdijk]
Horseshopper is de internetsite van Ruitersport van der Helm BV.Op ca 2000 m2 kunnen wij nu een groot assortiment (ca 10.000 artikelen) aan afrastering, dierbenodigdheden, diervoeders en ruitersportartikelen aanbieden. Ruitersport van der Helm BV is lid van Dibevo; de branche organisatie voor de dierenspeciaalzaken.

Yumenoshima - [Venray]
Yumenoshima is het 1e Nederlandse Akita Inu kennel dat zelfstandig en rechtstreeks zuivere Akita Inu bloedlijnen vanuit Japan heeft ge´mporteerd. Sinds 1989 zijn wij in de ban van de Akita Inu.Onze 1e kennismaking met dit fascinerend ras was door middel van een foto van een Japanse Akita Inu. In 1996 slaagde wij er uiteindelijk in om contact te leggen met Japan en zo onze 1e 100% japanners naar Nederland te halen.
Categorie: Dieren

Anemone Horse Trucks - [Scherpenzeel]
Anemone Horse Trucks is dÚ leverancier van paardenauto’s uit voorraad.Er is een grote collectie uit voorraad leverbaar en daarmee is Anemone uniek in Europa. De collectie bestaat uit eenvoudige auto’s voor twee paarden, grote auto’s voor negen paarden met een luxe living en alles wat daar tussenin zit.
Categorie: Dieren

Apenheul - [Apeldoorn]
Zoals u de dieren in Apenheul ziet, ziet u ze in geen enkele dierentuin ter wereld. Tal van soorten; van de reuzengrote gorilla tot het allerkleinste aapje ter wereld, bewonen hier hun eigen ruime bosgebieden.Een groot aantal apen klimt en klautert zelfs helemaal vrij tussen de bezoekers. En... wist u dat u tussen de apen ook nog een heleboel andere dieren op Apenheul tegenkomt?
Categorie: Dieren

Aquarium Holgen - [Amsterdam]
Inderdaad, de goudvis stamt oorspronkelijk uit China,waar zijn voorouders al in 1200 in hoog aanzien stonden.Aan ondernemende Portugezen hebben wij het te danken,dat er in 1611 een paar exemplaren in Europa terecht kwamen.De goudvis is de familie van de kroeskarper. Hij heeft vele kleurvariŰteiten; rood, wit, citroengeel, zwart en combinaties daarvan. Bij hun geboorte zijn ze zwart en ze krijgen later hun mooie kleuren. Vooral door de Chinezen zijn de goudvissen vervormd tot langstaarten en sluierstaarten in allerlei uitvoeringen. Met uitpuilende ogen, met ogen die naar "de hemel kijken", met enkele hangende staarten of met dubbele,met schubben of zelfs zonder.
Categorie: Dieren

Aquariumland - [Krommenie]
Vaak bepalen stress en gejaagdheid het leven van alle dag.Het verlangen naar ontspanning en evenwicht in de vrije tijd is dan ook een perfect begrijpelijk.Een aquarium met zijn unieke combinatie van rust en levendigheid biedt u als geen andere vrije tijds besteding een zinvolle mogelijkheid om zich terug te trekken en te ontspannen.Daarom krijgt de mooie hobby die de aquaristiek is steeds meer aanhang.Een aquarium is balsem voor de ziel.
Categorie: Dieren

Aristocat - [Rotterdam]
Aristocat, 'het kattenwinkeltje' zoals veel klanten deze in Nederland zo unieke winkel liefdevol betitelen biedt onderkomen aan een prachtige sortering kunst, kunstnijverheid en 1001 'hebbedingetjes' in de vorm van een kat of met een kattenafbeelding.Een regelmatig wisselend assortiment, diverse materialen en stijlen, vaak uit verre landen en vreemde culturen, maakt deze winkel tot een paradijsje voor kattenliefhebbers.
Categorie: Dieren

Firma Fabra - [Loon op Zand]
VacuŘm verpakte poeder.Homeopathisch Diergeneesmiddel voor paarden wetenschappelijk geformuleerd voor gewrichten, pezen en spieren. Om te voorzien in het onderhoud van de Synovia (gewrichtsvloeistof) en het bindende weefsel.ndicaties; Geconstateerde slechte gewrichten, stijfheid, duidelijk hoorbare gewrichten etc.Stopt slijtage op de gewrichten. Bij beschadigde spieren en pezen wordt het genezingsproces met weken versneld.
Categorie: Dieren

Aqua Zoo Friesland - [Leeuwarden]
In het waterrijke hoge noorden, vlakbij Leeuwarden, ligt Aqua Zoo Friesland. Door het park slingert een avontuurlijk pad langs stroompjes en meren. In en om het water leven vele bijzondere diersoorten.Aqua Zoo Friesland behoort, samen met Dierenpark Wissel en Zoo Parc Overloon, tot de overkoepelende organisatie Zodiac Zoos. De dierenparken van Zodiac Zoos kenmerken zich door een bijzondere flora en fauna en een natuurlijke uitstraling.
Categorie: Dieren

Vetin Aacofarma - [Boxtel]
Vetin-Aacofarma B.V. is een groothandel in instrumenten, disposables,hechtmateriaal, en dieetvoeders ten behoeve van de Nederlandse dierenartsen en aanverwante industrie. Ook worden complete praktijken en klinieken ingericht. Vetin-Aacofarma B.V, is een fusie van het in 1974 opgerichte bedrijf Aacofarma B.V. uit Ommen en het in 1981 opgerichte Vetin-Nederland B.V. uit Boxtel. Vetin-Aacofarma B.V. is een volledig zelfstandige firma, niet gelieerd aan enige farmaceutische multinational, co÷peratie of buitenlands bedrijf.
Categorie: Dieren

Stichting AAP - [Almere]
Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij ons terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel,proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes.Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen.
Categorie: Dieren

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands