marktonderzoek bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

marktonderzoek bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
I&O Research - [Enschede]
I&O Research is een onafhankelijk bureau voor beleidsonderzoek marktonderzoek en advies. Met 25 vaste medewerkers is ons bureau het grootste onderzoekbureau in het noorden en oosten van Nederland. De kracht van I&O Research wordt gevormd door de combinatie van een onderzoekbureau met een sterke afdeling data-analyse. Adviseurs uit verschillende disciplines zorgen voor een passend antwoord op het probleem dat u aan ons heeft voorgelegd. Uw vraagstuk staat centraal bij het uitvoeren van de opdracht.
Categorie: Marktonderzoek

Interview-nss - [Amsterdam]
INTERVIEWwNSS levert de kennis en inzichten die organisaties helpen bij het bouwen van een sterk merk of imago en een goede relatie met klanten en stakeholders. Dat doen we door middel van full-service onderzoek en advies op het gebied van marketing- en managementinformatie. We streven ernaar steeds voorop te lopen in het aanbieden van producten die inspelen op de nieuwe inzichten en trends in marketing en communicatie.Voorbeelden daarvan zijn ons internationaal & online onderzoek en de website usability test.
Categorie: Marktonderzoek

Multiscope - ['s-Hertogenbosch]
Multiscope is een toonaangevend online onderzoeksbureau dat sinds 1996 gespecialiseerd is in marktonderzoek via internet. De activiteiten zijn geconcentreerd in de business units 'online onderzoek & enquêtes','panel services' en 'website bereiksonderzoek'.Online onderzoek & enquêtes Op het gebied van online onderzoek is Multiscope een full service bureau.Al naar gelang de behoefte van een opdrachtgever kunnen wij het volledige marktonderzoektraject waaronder het projectmanagement, vragenlijst opstellen/programmeren/hosting, dataverzameling, analyse en (online) rapportage verzorgen.
Categorie: Marktonderzoek

TNS NIPO - [Amsterdam]
Het Nederlands Instituut voor de Publieke Opinie en het Marktonderzoek staat beter bekend als TNS NIPO. TNS NIPO is opgericht in 1945 en gevestigd in Amsterdam, aan de Grote Bickersstraat. TNS NIPO is marktleider in Nederland,en onderscheidt zich van andere bureaus door een eigen visie op marktonderzoek.Het TNS NIPO is bovendien het enige onderzoekbureau in Nederland met een zeer breed geïntegreerd dienstenpakket. Al deze diensten zijn op elkaar afgestemdmaar kunnen ook apart worden uitgevoerd.Naast TNS NIPO, en zusterorganisatie Veldkamp, zijn er nog andere TNS NIPO labels ontwikkeld: NIPO Software en TNS NIPO Consult.
Categorie: Marktonderzoek

Blick Marktonderzoek B.V. - [Eindhoven]
Marktonderzoek kan op allerlei manieren worden uitgevoerd maar meestal is slechts één methode - of combinatie van methoden - de ideale. Telefonisch? Face-to-face? Via internet? De keuze van de onderzoeksmethode is afhankelijk van de informatie die een organisatie wenst te verkrijgen. Er zijn twee basismethodieken: kwalitatief en kwantitatief onderzoek.1. Kwalitatief onderzoek is vooral aan te raden als u inzicht wilt krijgen in de elevingswereld van de respondenten, als u wilt weten wat hen beweegt, wat achterliggende motieven zijn, als u wilt weten welke opinies er zoal leven. Het gaat daarbij om het verkrijgen van inzicht in en het begrijpen van het 'hoe en waarom'. Waarom koopt men het ene product wel en het andere niet?
Categorie: Marktonderzoek

Effectory B.V. - [Amsterdam]
Ieder traject begint altijd met een grondige afstemmingsbespreking waarin we samen met u de opzet van uw traject doornemen. Naast de onderzoekstechnische opzet, bespreken we uitgebreid hoe u ervoorkunt zorgen dat het onderzoek daadwerkelijk gaat leven in uw organisatie.Voor iedere organisatie, van klein tot multinational hebben we draaiboeken klaarliggen die de basis vormen voor een succesvol traject.
Categorie: Marktonderzoek

Foodstep - [Wageningen]
Foodstep is een onafhankelijk bureau, dat zich inzet voor een verdere professionalisering en ontwikkeling van de gehele foodservicemarkt.Wij staan daarbij garant voor bruikbare en direct toepasbare resultaten voor onze opdrachtgevers, waarbij de kwaliteit van de geleverde diensten de basis vormt voor een langdurige relatie. Naast zakelijke overwegingen, wordt daarbij grote waarde gehecht aan partnership; wij denken samen met u na over uw organisatie en door uw feedback, kunnen wij onze organisatie en kwaliteit verbeteren.Dit vormt de basis voor een zinvolle en prettige samenwerking, die bijdraagt aan het succesvol ondernemen voor beide organisaties.Wij bieden u daarbij de zekerheid om samen te werken met een no-nonsens organisatie, die continu haar expertise verbetert en vergroot.
Categorie: Marktonderzoek

AIM Formation International - [Heerlen]
De activiteiten van AIM Formation International omvatten marketing en internet gerelateerde diensten. AIM Formation International biedt enerzijds gestandaardiseerde webdesign-pakketten voor het midden segment en anderzijds maatwerk voor de grotere ondernemingen.Onze kleine maar deskundige organisatie geniet diverse samenwerkings-verbanden waaronder de Hogeschool Zuyd,Sane Solutions en HSL.
Categorie: Marktonderzoek

Veldkamp - [Amsterdam]
Veldkamp is specialist in media- en reclameonderzoek.Hoogwaardig maatwerk heeft geleid tot ontwikkelen van een aantal standaardmodellen;Mail Monitor, voor direct mail en ongeadresseerde brievenbusreclame. Medium Merkrespons, voor een medium in combinatie met een ander medium. Customer Media Monitor, voor customer media in het algemeen en sponsored magazines in het bijzonder.Instore Monitor, voor alle vormen van instore communicatie.DoelGroepMonitor, voor secundaire analyses zoals lantprofielen en concurrentie-analyses.
Categorie: Marktonderzoek

Mobiel Centre Marktonderzoek - [Almere–Haven]
Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere–Haven. Vanuit het hoofdkantoor worden alle nationale en internationale veldwerkactiviteiten gecoördineerd.Mobiel Centre Marktonderzoek beschikt over drie vaste testlocaties in respectievelijk Almere Stad, Eindhoven—Centrum en Utrecht—Centrum. Het hoofdkantoor en Test Centre Eindhoven beschikken over bel–units. Tevens beschikt Mobiel Centre Marktonderzoek over een kantoor op de luchthaven Schiphol. Vanuit dit kantoor worden sinds jaar en dag de Ad–hoc– en Continu onderzoeken gecoördineerd in opdracht van Amsterdam Airport Schiphol.
Categorie: Marktonderzoek
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands