food bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

food bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de
beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Eurazie.nl [Gouda]
EurAziŽ -Indonesische Catering Service- is een bedrijf voor gezelschappen
vanaf 15 tot maximaal ongeveer 60 personen. Wij bereiden ons eten volgens traditioneel Indonesische recepten. Met verse ingrediŽnten, alleen pittig indien men dat wenst. EurAziŽ bezorgt en verzorgt uw eten in de vorm van een buffet. Wij werken in de randstad en net daarbuiten.

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV - [Sevenum]
Ons barbecue assortiment bestaat uit zeven menu's die zich onderscheiden door de samenstelling van het vlees. Bij elk menu hoort de A-Z Salade Selectie, vier sauzen, tropische fruitcocktail, stokbrood en kruidenboter. De hoeveelheden zijn na onze jarenlange ervaring zo vastgesteld dat ze voor vrijwel iedere groep meer dan voldoende zijn.De prijs is vanzelfsprekend inclusief alle benodigdheden zoals de barbecue,het gas, porseleinen borden, rvs bestek, tangen en servetten.
Categorie: Eten

Aarson foods - [Roermond]
De aktiviteiten van AARSON FOODS zijn; asperges, champignons, vruchten in glas en blik en diepvriesprodukten.Onze produkten voldoenaan de hoogste internationale normen en aan het voedselveiligheidssysteem HACCP.Ons hoofdkantoor en produktiebedrijf is gevestigd in Roermond.
Categorie: Eten

AC Restaurants - [Oosterhout]
Sinds 1998 maakt AC Restaurants & Hotels deel uit van de Autogrill groep.In BelgiŽ en Nederland heeft AC Restaurants & Hotels 38 vestigingen die beschikken over verschillende formules ; u kan terecht in 35 Self Service Restaurants, 16 Bedieningsrestaurants en 12 Hotels. Bovendien hebben 17 AC Meeting Centres ook nog eens alle faciliteiten omvan uw meeting een succes te maken.Om u nog meer rust, een vlottere bediening en extra eetplezier te bieden bedachten wij voor u schitterende nieuwe restaurantformules, de zogenaamde 'Foodcourts'. Bij twee AC Restaurants AC Arlon in BelgiŽ en AC Nederweert Noord in Nederland kunt u kennismakenmet de volgende nieuwe concepten ;Pains ŗ la ligne ; een rijke keuze aan vers belegde broodjes en gebakjes Chips & Snacks ; voor wie zin heeft in een snellehap zoals een reuzensaucijs, een hartige vleeskroket, krokante frietjes, Bar Cafť ; voor wie verlangt naar een lekkere kop koffie, een knapperige ontbijkoek,een donut of een heerlijk stukje taart.
Categorie: Eten

Albron - [De Meern]
Steeds vaker besteden bedrijven en instellingen de catering voor hun personeel, klanten of bezoekers uit. Dat is begrijpelijk. Als het om voedsel gaat, hechten mensen niet alleen steeds meer waarde aan smaak, maar ook aan gezondheid, variatie en veiligheid zaken die veel knowhow vereisen. Wie dit professioneel uitbesteedt,verlost zichzelf van een hele zorg.Vanuit die gedachte biedt Albron een breed pakket mogelijkheden aan, rekening houdend met uiteenlopende situaties en doelgroepen. Omdat de formules een modulematige opzet hebben, is het mogelijk voor elke situatie een optimale en aantrekkelijk geprijsde oplossing voor te stellen. En dat is plezierig voor u ťn uw mensen.
Categorie: Eten

Alliance - [Eindhoven]
Onze restaurants zijn in culinair opzicht gevestigde namen.Maar elke dag opnieuw streven wij naar perfectie. We leren van u, van onze collegae, van buitenlandse ervaringen, uit de pers en uit boeken, maar ook van de kwaliteitsinspecties waarmee de Alliance een vinger aan de pols houdt bij haar leden.Want noblesse oblige. De belangstelling voor wijnen en spijzen,en de combinatie daarvan, is immer groeiende. U mag van ons verwachten dat wij topkwaliteit leveren. Niet alleen in de vorm van een gedegen advies op het gebied van wijnen en spijzen door onze cuisiniers, gastheren en gastvrouwen, maar ook door onze gastvrije dienstverlening en de met zorg gecreŽerde ambiance.
Categorie: Eten

Animo B.V. - [Assen]
Koffie en thee behoren wereldwijd tot de meest geconsumeerdedranken. De eisen die de consument aan de kwaliteit van deze dranken stelt, zijn hoog. Door het ontwerpen en produceren van hoogwaardige koffie- en theezetapparatuur heeft Animo zich kunnen ontwikkelen tot een vooraanstaande fabrikant in deze markt.Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat al spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in BelgiŽ, Duitsland en Frankrijk.
Categorie: Eten

Auberge 'Corps de Garde' - [Groningen]
Hotel Auberge "Corps de Garde" siert alweer sinds 1991 de Groninger binnenstad. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt de Auberge zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit. Het karakteristieke pand aan de gracht werd in 1634 gebouwd om onderdak te bieden aan de stadswachters. In sommige kamers herinneren de uitsparingen voor de bronzen kanonnen nog aan de dagen dat soldaten hier de toegangspoort tot de oude stad bewaakten.
Categorie: Eten

Auberge Visvliet - [Visvliet]
De plek, wanneer u wilt genieten van de rust, de ruimte en een ambachtelijke keuken. In "Auberge Visvliet" kunt u sfeervol dineren en lunchen of gewoon een gezellig kopje koffie drinken met eigengemaakt gebak. In de huiselijk ingerichte kamers kunt u aangenaam en comfortabel overnachten.Voor het verzorgen van feesten en partijen of voor een etentje van clubs, verenigingen en bedrijven, bent u bij ons aan het goede adres.Per januari 2003 zijn we volledig overgegaan op het gebruik van biologische en ecologische verswaren! Al deze producten worden bovendien uit de waddenregio betrokken, rechtstreeks van een groot aantal, meest kleinere leveranciers. En wat voor ons restaurant nog belangrijk is, dat verschil zie je, … en dat proef je!De keuken van Auberge Visvliet staat inmiddels bekend om zijn ambachtelijke manier van werken. Er wordt niet gewerkt met halffabrikaten. Alles wordt huisbereid. Van brood tot bouillon,van bouillabaisse tot bonbons.Naast culinair genieten, overnachten in de knusse kamers is het pas echt genieten met ťťn van onze verwenarrangementen.
Categorie: Eten

De Aviateur Banketbakkerijen B.V. - [Broek op Langedijk]
De Aviateur Banketbakkerijen b.v. De Aviateur is een grootschalige banketbakkerij met een vooruitstrevende mentaliteit. Innovatief, zeer efficiŽnt, ambachtelijke recepturen koesterend en voortdurend verder verfijnend. Een bedrijf met een jong karakter. De basis ervan werd al inde jaren '30 gelegd. In de moderne vestiging in Broek op Langedijk (1995)beschikt De Aviateur over computergestuurde ovenlijnen voor de productie van de vele banket- en koekproducten.
Categorie: Eten

Bakker Bart - [Beuningen]
Bakker Bart is een franchiseformule met meer dan 120 Bakker Bart-winkels in Nederland. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart's Retail B.V. Deze onderneming bestaat uit een franchiseorganisatie en twee centrale bakkerijen. Franchiseorganisatie De franchiseorganisatie bevindt zich in het hoofdkantoor van Bart's Retail B.V. in Beuningen. Vanuit het hoofdkantoor wordt gezorgd voor ondersteuning van de franchisenemers en verdere uitbreiding van de Bakker Bart-formule. De franchiseorganisatie is verantwoordelijk voor alles wat met de Bakker Bart-formule te maken heeft.
Categorie: Eten

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands