transport bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

transport bedrijven gids Nederland

Hoofdmenu
Internationaal koerier
Reeds uitgevoerd internationaal koerierswerk naar BelgiŽ, Duitsland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen en Estland. De afgelopen twee jaar waren elke week wel ťťn of meedere ritten buitenlands georiŽnteerd. In het bezit van een Renault Master lengte, 2 hoogte 2.

A-1 Douane Expediteurs B.V. - [De Lutte]
Douane-Services / Openingstijden: zondag 22.00 uur tot zaterdag 22.00 uur ( dag en nacht services)Onze diensten op het gebied van douanezaken voor im- en exporteurs en hun logistieke partners bestaat uit een compleet pakket douaneformaliteiten.Als neutraal douane-expediteur verzorgenwij voor u alle douaneformaliteiten op onze 24 uur service locatie inDe Lutte (Oldenzaal -autoweg A1), of op uw binnenlandse laad- loslocatie.Wij garanderen u korte wachttijden, een persoonlijke betrokkenheid en een snelle geautomatiseerde informatie-uitwisseling met u en met de douane.
Categorie: Transport

Acetra BV - [Spijkenisse]
ns doel is om u, als klant, een passende oplossing te bieden voor alle voorkomende logistieke problemen. Of het nu gaat om wegtransport, zeetransport, luchtvracht of de op- en overslag van uw goederen, wij kunnen u die zorgen volledig uit handen nemen, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren.
Categorie: Transport

ACT Air Transport - [Zandvoort]
Sinds 1994 is ACT Air Transport actief op de Europese markt.Een van de diensten die wij leveren is het charteren van vluchten binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De flexibili-teit hierin is zeer groot. U kuntbij ons net zo goed terecht voor ťťn persoon als voor grote groepen mensen.Ook voor rondvluchten, fotovluchten, promotie/incentive vluchten en kadochequesbent u bij ons aan het goede adres.Daarnaast behoren ook vrachtvluchten tot demogelijkheden. Als u bij ons een vlucht chartert wordt er een vliegtuig exclusiefingezet. De keuze die u hierin hebt is vrijwel onbeperkt. Het is aan u om te bepalenwanneer u wilt vliegen en wat de plaats van vertrek en de aankomstbestemming moet zijn. Ook kunt u zelf kiezen met welk type vliegtuig u wilt vliegen, uiteenlopend van een 4-persoons propellorvliegtuig tot een straalvliegtuig met een capaciteit van honderden personen. Zelfs de catering kunt u door ons laten verzorgen. Elke vlucht is maatwerk, wij regelen alles naar uw wensen.
Categorie: Transport

Areo - [Rijswijk]
Het volledig geautomatiseerde voorraadbeheer met de modernecommunicatiemiddelen biedt u de mogelijkheid om op elk gewenst moment dŪeinformatie op te vragen waar u op dat moment behoefte aan heeft. U weet waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk voorraadbeheer is. Dit is eenitem waar geld mee verdiend kan worden, of anders gezegd waar geld bespaard kan worden. Met behulp van essentiŽle managementinformatie, zoals omloopsnelheden en besteladviezen, kunt u uw eigen voorraad sturen zoals u dat graag ziet. U weet uiteraard als geen ander dat incourante voorraden ontstaan door een combinatie van inkopen, verkopen en controle. Wij kunnen u bij het eerste enlaatste element uiteraard perfect van dienst zijn door onze jarenlange ervaring.
Categorie: Transport

Beentjes Transport Haarlem B.V. - [Haarlem]
Vanuit de vestigingen in Heerhugowaard en Haarlem onderhoudtBeentjes nauwe samenwerking met een aantal collega-vervoerders. Gezamenlijk hebben zij zich verenigd in Teamtrans. Diensten door geheel Nederland. Onder het motto 'vandaag gehaald, morgen gebracht' kunnen zij een 24-uurs aflevertermijngaranderen in heel Nederland. Ook worden vanuit beide vestigingen routes door hetland verzorgd, met eigen wagens met een laadvermogen, dat varieert van ťťn tot dertig ton, al dan niet voorzien van een laadklep.
Categorie: Transport

BensPak - [Doetinchem]
BensPak is een sheetplant die uit platen golfkartonnen dozen maakt. In vele kwaliteiten en van groot tot klein formaat.Om tot de juiste keuze te komen, is kennis van golfkarton en de mogelijkheden noodzakelijk.BensPak kan u hierbij adviseren.Kleine series en snelle leveringen zijn onzespecialiteit en kenmerkend voor onze flexibiliteit.Dozen op maat in kleineseries houden uw voorraad laag en uw liquiditeit hoog.Optimaal gebruik van speciaal ontworpen computerprogramma's stellen ons in staat direct een offerte te maken en snel orders te verwerken.
Categorie: Transport

Burg - [Pijnacker]
Burg Fabriek van Wegtransportmiddelen B.V. in Pijnacker is onderdeel van Burg Industries, (www.burgindustries.com) een internationale krachtenbundeling op het gebied van kwalitatief hoogwaardig transport- en logistiek materieel en tank- en apparatenbouw. Wij ontwerpen en bouwen transportmiddelen die exact zijn toegesneden op uw eisenpakket, het te vervoeren product en de logistieke situatie.Opleggers en aanhangwagens in verschillende uitvoeringen, zoals met huif-, schuifzeil-, of polyesteropbouw, koelwagens, containerchassis, kippers, glasinnenladers en tankwagens. Wij bouwen haakarmsystemen op alle voorkomende motorwagens en in opleggers. Uitgangspunten bij het ontwerp zijn duurzaamheid, lage onderhoudskosten en een minimaal eigen gewicht, gecombineerd met een maximaal laadvermogen.
Categorie: Transport

Butter Bedrijfswagenonderhoud b.v. - [Dronten]
Butter b.v. is een internationaal transportbedrijf dat is gespecialiseerd in het transport van losgestorte agrarische produkten, zoals aardappelen, uien, wortelen, graan en appelen. Butter vervoert jaarlijks zo’n 2,4 miljoen ton lading over 16 miljoen kilometers door voornamelijk Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Groot Brittannie. Het bedrijf beschikt over 60 eigen trekkers en 65 vaste charters. Het trailerpark bestaat uit 180 opleggers van het type geÔsoleerde onderlosser.
Categorie: Transport

CargoTeam International BV - [Duiven]
CargoTeam International BV biedt zijn klanten een totaal pakket aan logistieke diensten. Of het nu gaat om lucht- of zeevrachten, wegtransporten, afzonderlijk of in combinatie. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw goederen tijdelijk of langdurig op te slaan in onze loods.Voor u betekent dit dat u slechts te maken heeft met ťťn aanspreekpunt voor al uw vervoers- en opslagbehoeften.CargoTeam International BV staat voor gemak, kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid.Graag zouden wij ook ķw expediteur zijn en via een zending laten zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij zenden u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte voor uw specifieke zending.
Categorie: Transport

Copex - [Hillegom ]
Copex voorziet met een totaalpakket aan diensten in al uw logistieke behoeften. Copex regisseert het vervoer van uw goederen wereldwijd, zowel over land, over zee als door de lucht.Onze processen verlopen snel, soepel en kostenefficiŽnt. Met ruim 400 gemotiveerde specialisten, een schat aan ervaring, ISO 9002 certificatie en tal van faciliteiten op strategische locaties kunt u uw logistiek met een gerust hart aan Copex over laten.De ontstaansgeschiedenis van Copex is nauw verweven met geconditioneerd transport.Aanvankelijk bloembollen, maar in de loop der jaren zijn daar tal van andere agrarische producten bij gekomen. En industriŽle producten zoals elektronica en chemische stoffen die binnen strikte temperatuurgrenzen moeten worden vervoerd.Kortom, voor al uw goederen die met zorg moeten worden getransporteerd, is Copex een betrouwbare partner .
Categorie: Transport

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 

         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands