energie bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

energie bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Accuservice Apeldoorn - [Apeldoorn]
Wij zijn niet alleen leverancier van nieuwe batterijen en naast de uitgebreide range van accu's (van o.a. de merken ACSA, YACHT, YUASA, SONNENSCHEIN en OPTIMA) hebben wij tevens in ons assortiment: acculaders, boosters, regelaars, scheidingsrelais, omvormers, accuklemmen, kabel etc. Ook voor eventuele montage- en of laadproblemen staan wij graag voor u klaar.
Categorie: Energie

Battery Benelux B.V. - [Uithoorn]
Onze verkoop richt zich speciaal op OEM, industrie, professionele verbruikers, lagere - en hogere overheid, zoals defensie etc. Tevens behoren de relatie/premium- en hoortoestellenbranche tot onze geregelde afnemers. Voorts leveren wij Emmerich back-up batterijen en Hawker Cyclon 2 & 6 Volt cellen. Univercell UK oplaadbare batterijen, de Univercell UK packs en speciale (ook incourante) typen zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Categorie: Energie

Delta - [Middelburg]
DELTA is een multi-utility bedrijf, dat wil zeggen; van alle markten thuis. Wij leveren een breed pakket diensten en producten. Gas, water, elektriciteit,afvalverwerking,internet via de kabel en radio- en televisiesignalen zijn de belangrijkste. ‘Verrassend veelzijdig’ dus.
Categorie: Energie

Eneco - [Rotterdam]
ENECO Energie is een dienstverlenende organisatie, gespecialiseerd in de levering van gas, elektriciteit en warmte. Met vestigingen verspreid over heel Nederland kan ENECO een hoge mate van regionale betrokkenheid realiseren. Daarnaast onderscheidt ENECO Energie zich als handelaar in elektriciteit.
Categorie: Energie

Nuon - [Arnhem]
Ruim 2,8 miljoen klanten. Dat maakt Nuon een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Voor Nuon staat voorop dat u zorgeloos kunt genieten van een warme douche en een behaaglijke kamer. Nu en in de toekomst.
Categorie: Energie

Durion - [Leusden]
Durion is een van de snelst groeiende energiebedrijven in Nederland. Wij voorzien, in samenwerking met onze partners op het gebied van energieproductie en -distributie, particuliere en zakelijke klanten van uitsluitend duurzame energie. De markt voor groene energie is sinds 2001 vrij in Nederland. Dat betekent dat iedereen een contract kan afsluiten met een leverancier naar keuze. Durion werkt er aan, om zoveel mogelijk klanten het voordeel van groene stroom op elk gebied te laten ervaren. Betrouwbaarheid, innovatie en toegankelijkheid staan bij al deze activiteiten voorop. Zo leveren wij in Nederland de Groene Stroom voor tienduizenden huishoudens. Energie van Durion is 100% Groen gecertificeerd. Dat betekent dat de energie wordt opgewekt uit onuitputtelijke duurzame bronnen. De overheid ziet hier nauwlettend op toe.
Categorie: Energie

Echte-Energie.nl - [Amsterdam]
Echte Energie is begin 2001 opgericht en was het eerste onafhankelijke 100 % groene energiebedrijf van Nederland. De oprichters hadden bij de start een duidelijke visie; "Op een vrije energiemarkt, is er zeker ruimte voor een echt schoon energiebedrijf. Echte Energie wil de mensen een heldere keuze voor een schone toekomst bieden." Drie jaar later onderscheidt deze gedachte nog steeds Echte Energie van de oude energiebedrijven en de groei van het aantal klanten de afgelopen jaren toont aan dat er een duidelijke markt is voor een 100 % duurzaam energiebedrijf als Echte Energie.
Categorie: Energie

Elektran - [Apeldoorn]
Elektran is een landelijke leverancier van elektriciteit en is niet afhankelijk van de “oude” energiemaatschappijen. Door een gespecialiseerde inkoop en efficiŽnt beleid is het Elektran mogelijk tegen scherpe tarieven energie te leveren. Profiteer nu van de liberalisering van de energiemarkt en stap over op Elektran energie. Wanneer u wilt overstappen van uw oude leverancier naar Elektran, dient u alleen maar het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen. Elektran regelt de rest voor u.
Categorie: Energie

Energiebedrijf.com B.V. - [Leusden]
Energiebedrijf.com B.V.sprofiel
Categorie: Energie

Energie:direct - [Nieuwegein]
Energie;direct is een ervaren, zelfstandige, online energieleverancier. Wij combineren de voordelen van een kleine, flexibele organisatie met de zekerheid van het samenwerken met de grootste Nederlandse energieleverancier. Energie;direct onderscheidt zich op de energiemarkt door het hanteren van een volledig online selfservice concept.
Categorie: Energie

Essent - [Arnhem]
Essent is een energiebedrijf met een groot pakket aan energie- en kabelcomproducten. De energie wordt voor een groot deel door onszelf opgewekt. Aan onze klanten in de huishoudelijke en de zakelijke markt leveren wij energie plus een aantal additionele producten en diensten. Naast elektriciteit, gas en warmte zijn dat onderhoudsdiensten voor CV- en warmwaterapparatuur en een reeks kabelcomproducten, zoals kabeltelevisie en radio, breedband internettoegang en telefonie.
Categorie: Energie

Evolta - [Leusden]
Evolta is in juni 2002 opgericht om consumenten en bedrijven te laten profiteren van de vrije energiemarkt. Inmiddels is Evolta met 35.000 klanten uitgegroeid tot het grootste internet energiebedrijf van Nederland. Door optimale gebruikmaking van de efficiencymogelijkheden van het internet, werkt Evolta flexibel en is onze onderneming uiterst kosteneffectief. Onze kosteneffectiviteit wordt verder verbeterd, doordat Evolta resultaatgericht klanten werft. Bovendien investeert Evolta uw geld niet in geldverslindende promotie- of sponsoringcampagnes zonder direct meetbaar resultaat!
Categorie: Energie

RWE Energy Nederland B.V. - [Hoofddorp]
RWE Energy Nederland B.V. is onderdeel van het internationaal opererende energiebedrijf RWE AG, met haar hoofdzetel in Duitsland. De RWE groep is internationaal actief in de markten voor gas, elektriciteit, water en afvalverwerking. Met jaaromzet van EUR 21,8 miljard in 2003 en meer dan 25,5 miljoen klanten behoort RWE AG op Europees niveau tot de top vijf van energiebedrijven. RWE AG is sinds 2002 ook vertegenwoordigd in Nederland met drie Nederlandse bedrijven; RWE Haarlemmermeergas N.V. in Hoofddorp, RWE Obragas N.V. in Helmond en RWE Gas Verkoopmaatschappij N.V. in Hoofddorp. Genoemde bedrijven zijn allen onderdeel van de divisie RWE Energy.
Categorie: Energie

Rendo - [Hoogeveen]
N.V. RENDO levert gas sinds 1859 en elektriciteit sinds 1927. RENDO heeft vestigingen in Hoogeveen, Meppel en Steenwijk en levert aan bedrijven, gemeenten en huishoudens.
Categorie: Energie

NRE Energie - [Eindhoven]
NRE Energie is momenteel de energieleverancier voor 200.000 consumenten en bedrijven. Met 80 medewerkers is NRE Energie een daadkrachtige organisatie met een klantgerichte opstelling en goede dienstverlening. NRE Energie staat voor het ?zonder gedoe? leveren van elektriciteit en gas tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service. NRE Energie is onderdeel van de NRE groep.
Categorie: Energie

Greenchoice - [Rotterdam]
Greenchoice is een grote aanbieder van duurzame energie. Samen met ruim 95.000 huishoudens streven we naar een schoner milieu.
Categorie: Energie

Electrabel Nederland n.v. - [Zwolle]
Electrabel profileert zich in Europa als leverancier van globale energie-oplossingen op maat. Electrabel maakt deel uit van SUEZ, een internationale industriŽle en dienstengroep die actief is op het vlak van energie en milieu. Ook in Nederland is Electrabel een veelzijdige energieonderneming. Wij produceren elektriciteit en warmte met moderne centrales die een hoog rendement hebben. Samen met onze klanten ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om onderhoud, engineering, reservevermogen of Groene Elektriciteitģ. Met een opgesteld vermogen van 4688 MW is Electrabel de grootste producent van elektriciteit in Nederland. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de samenleving en het milieu. Continu investeert de organisatie in onderzoek en ontwikkeling van milieuvriendelijke alternatieven. Bij Electrabel in Nederland werken ongeveer 850 mensen.
Categorie: Energie
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands