diensten bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

diensten bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
A.J. Loots installatiebedrijf B.V. - [Eindhoven]
De laatste jaren ontwikkelt A.J. Loots B.V. zich steeds meer tot een totaalleverancier voor al uw installatie-werkzaamheden, onderhoud en energiebehoeftes. Momenteel kunt u via ons bijvoorbeeld groene stroom betrekken en vanaf 1 januari 2004 ook uw aardgasleveringen.
Categorie: Diensten

A2 - [Velsen Noord]
A2 is een gespecialiseerd communicatiecentrum en wel in de breedste zin van het woord.Niet alleen bieden wij efficiënte dienstverlening middels onze telefonieservice, maar ook hebben wij de specialisten in huis die u adviseren en ondersteunen bij het beheren en bouwen van applicaties, websites en intranetservices die gericht zijn op uw bedrijfsvoering.Onze service is maatwerk.
Categorie: Diensten

Actium - [Alphen aan den Rijn]
w salarisadminstratie kunnen wij tegen vaste tarieven verzorgen,wij zijn flexibel in zowel de methode van aanleveren als in de snelheid waarmee u uw salarisadministratie verwerkt wilt hebben. Uiteraard bieden wij alle moderne facaliteiten, zoals koppelingen met electronisch bankieren, msv en administratieve pakketen.
Categorie: Diensten

Adiar Dienstengroep - [Rotterdam]
De schoonmaakwereld is volop in beweging, de waardering voor het schoonmaak-bedrijf stijgt. Terecht. Hoe zou uw bedrijf er immers uitzien als er niet periodiek werd schoongemaakt? Adiar Dienstengroep Nederland levert een belangrijke bijdrage aan die professionaliteit. De branche wordt volwassen. Het verloop van personeel in 'de schoonmaak' neemt drastisch af. De op- leidingen, ISO en VCA**-certificering en verbeterde arbeidsomstandigheden beginnen hun vruchten af te werpen. Adiar Dienstengroep Nederland is een jonge, krachtige onderneming die haar sporen in de schoonmaakbranche inmiddels heeft verdiend.
Categorie: Diensten

Adrepak Direct Mail B.V. - [Den Haag]
drepak is een full service Direct Mail en Fulfilment bedrijf waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en een persoonlijke benadering leidend zijn. Uw Direct Mail is bij ons al meer dan 30 jaar in de juiste handen!Wij zijn als geen ander in staat Direct Mail services op maat te leveren. Door langdurige relaties met onze klanten te onderhouden zijn wij er op ingericht om te beantwoorden aan specifieke vragen.Wij zorgen ervoor dat uw Mail- en Marketingacties optimaal en op tijd worden uitgevoerd en opgevolgd, ongeacht uw oplage!
Categorie: Diensten

Adtractum - [Papendrecht]
et begrip "Fusie en Overname" heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot verzamelnaam voor verschillende activiteiten van overname en samenwerking tussen bedrijven.Een fusie tussen ondernemingen is strikt genomen altijd een overname, waarbij meestal de "sterkste" partij de andere partij overneemt. In verband met interne en externe public relations spreekt men meestal bij het samenvoegen van twee bedrijven liever van een fusie. De praktijk wijst echter uit dat er na verloop van tijd één van beide fusiekandidaten in juridisch opzicht verdwijnt en dat de bedrijfscultuur en het imago van één van de twee ondernemingen overblijft.
Categorie: Diensten

Agrotransfer - [Dronten]
Agrotransfer is het kennistransferbureau van de Christelijke Agrarische Hogeschool Dronten. De missie van Agrotransfer is het ontwikkelen en verspreiden van kennis voor het agrarisch bedrijfsleven en agrarische onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland.Voor het verbreden van de dienstverlening werkt Agrotransfer samen met andere kennisinstellingen, consultancy organisaties en commerciële bedrijven. Vanaf de oprichting heeft Agrotransfer doelstellingen gehad die direct verbonden zijn met de activiteiten van de CAH Dronten.
Categorie: Diensten

Alpha-Groep - [Oud-Beijerland]
Alpha Services is het interne administratiekantoor van Alpha Groep.Het coordineert de verschillende administratieve handelingen zoals voorraadbeheer), die we voor onze klanten uitvoeren. Alpha Services beheert ook de verschillende administratieve systemen.Beveiligd naast een degelijke administratie heeft de beveiliging van de gegevens (van ons en die van onze klanten) de hoogste prioriteit. Kritieke systemen zijn dubbel uitgevoerd. De systemen zijn zowel fysiek als organisatorisch en programmatechnisch goed afgeschermd tegen onbevoegden.De back-ups worden op een veilige, externe plaats bewaard. Het operationele systeembeheer houdt Alpha Services volledig in eigen hand. Voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties werken we samen met derden .
Categorie: Diensten

Antwoordservice Nederland - [Den Haag]
Met Antwoordservice Nederland verzekert uw bedrijf of instelling zich van een optimale bereikbaarheid. Binnenkomend telefoon-en e-mailverkeer wordt door ons opgevangen en afgehandeld. Precies op de manier die uw klanten van u verlangen. Ook de verwerking en opvolging van respons op uw internetsite wordt door ons professioneel verzorgd. Met de bereikbaarheidsoplossingen van Antwoordservice Nederland bent u altijd verzekerd van een perfecte aansluiting op uw specifieke bedrijfssituatie. Optimaal en persoonlijk klantcontact, waarbij uw bedrijf zich volledig op zijn kerntaken kan richten.
Categorie: Diensten
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands