Woning bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

Woning bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Heko-Becewe [Amsterdam]
Amsterdam geniet van de zon hoe en waar ze maar wilt met zonwering van Heko-Becewe. Want zeg nou zelf, met toegeknepen ogen uw krant op het terras lezen omdat de zon in uw ogen schijnt? Of ’s avonds in een broeierig huis stappen omdat de zon de hele dag op de ramen heeft gestaan? Moet u met uw huidige zonwering overdag de lampen aandoen omdat de zon wel wordt tegengehouden, maar de kamer wel compleet verduisterd is? Dat kan beter geregeld worden! Met de vele zonwering oplossingen van Heko-Becewe uit Amsterdam kunt zich – waar en wanneer u maar wilt - beschermen tegen de felste zonnestralen.

Stokertje
Categorie: Haarden en kachels

Royal Health Foam
Royal Health Foam kwaliteits traagschuimmatrassen

Traagschuim.info
Informatie over traagschuim

Goedkoopmatras.com
Grootste collectie goedkope matrassen


De Deurloop
Speciaalzaak in parketvloeren, deuren, houtkachels, markiezen en interieurbouw

Degor - [Almere]
DEGOR vliegengordijnen heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van decoratieve vliegengordijnen gebruik makend van kwalitatief de beste materialen. Nooit hoeft U de gordijnen zelf in elkaar te zetten, dat bespaart U een hoop tijd en ergernis. DEGOR doet dat voor U. Nooit geen gerinkel of lawaai want onze gordijnen zijn geruisloos. Ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. U slaat bij ons twee vliegen in een klap. U houdt de vliegende insecten buiten en heeft binnen (en buiten) een prachtige decoratie. Van klassiek tot modern dus voor elk interieur en budget is er bij ons een geschikt vliegengordijn te vinden. Keuze uit een groot aantal structuren en materialen. Kijk snel op www.degor.nl en overtuig u van de beste kwaliteitprijs verhouding.

De vloerenboerderij [Giethoorn]
wij doen in verkoop van massieve houten vloerdelen en zijn onlangs samen gegaan met de vloerderij.

Aqualon Aart van Herk - [Riethoven]
Aqualon Aart van Herk is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van badkamers. De onderneming is 100% zelfstandig en ontstaan uit het in 1986 door Aart van Herk opgerichte installatiebedrijf.In een tijd dat anderen franchise als toverwoord hanteren, is het team van Aqualon Aart van Herk er in korte tijd in geslaagd een duidelijk herkenbare eigen stijl neer te zetten. De betrokkenheid van de sanitair medewerksters Angelique, Corina en Anouk, in combinatie met een zelfstandig inkoopbeleid resulteert in een frisse toonzaal met steeds nieuwe ideeën.
Categorie: Wonen

Adexpo BV - [Roosendaal]
De kwaliteit en de service van Adexpo.Die kunt u alleen maar ervaren. En velen hebben die ervaring!Standbouwers, organisatiebureaus ontwerpbureaus en bedrijven die hun presentatie geheel in eigen hand houden.Kwaliteit uit zich in punctualiteit, flexibiliteit, resultaatgericht inspelen op wat klanten vragen.Door intensieve contacten met organisaties, die bij de opbouw en demontage van beursstands betrokken zijn, kan ook een juiste levertijd gegarandeerd worden. Uiteraard is er ook de naleveringsservice van
Categorie: Wonen

Adgera B.V. - [Dronten]
Adgera B.V. is specialist in het leveren van maatwerk en innovatief met water. De verwerking en bewerking van roestvaststaal, aluminium, staal en kunststof is onze specialiteit.Met 2 waterstraalsnijmachines heeft Adgera een zeer hoogwaardige technologie tot haar beschikking, die een aanvulling vormt op onze positie als leverancier en watersnijbedrijf van halffabrikaten en eindproducten.Werkbereik van de waterjetten: 3000x4000mm. en 3000x2000mm. De 2 watersnijmachines werken met een druk van 3400 bar.
Categorie: Wonen

Albo Deuren BV - [Albergen]
Sedert enige decennia is Albo Deuren B.V. producent en leverancier van een uitgebreid programma kwaliteitsdeuren. Als basis voor alle bedrijfsactiviteiten geldt dat het te leveren eindproduct, zowel binnendeuren als buitendeuren, van een vaststaande en navenant hoogwaardige kwaliteit dient te zijn. ISO certificering en erkende keurmerken onderstrepen dit grondprincipe.
Categorie: Wonen

Aldenkamp - [Apeldoorn]
Aldenkamp Verlichting is opgericht in 1937. Inmiddels zijn wij de 3e generatie van dit familiebedrijf, dat ooit met kappen maken in een schuurtje achter het huis is begonnen.Nu zijn wij uitgegroeid tot een groothandel en fabrikant met 30 werknemers, een magazijn van 2500m²en een showroom van 1200m². Iedereen is welkom in onze showroom, waar een ervaren en enthousiast verkoopteam u graag zal adviseren.Aldenkamp Verlichting heeft 5 mensen in de buitendienst, die de detaillisten, meubelzaken, installateurs, adviesbureaus en niet te vergeten de architectenbureaus bezoeken. Wij adviseren bij projecten en maken, indien nodig, tekeningen en lichtberekeningen.
Categorie: Wonen

Algemene Stichting Woningbouw Zevenaar - [Zevenaar]
Iedereen vanaf 18 jaar, die in het bezit is van de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning, kan reageren op de woningen die worden aangeboden via de woonkrant en via Internet. Inschrijving vooraf als woningzoekende is niet (meer) nodig.Bij meerdere reacties op de aangeboden woningen wordt in alle gevallen de volgorde bepaald door de woonduur op het laatste (huidige) adres. Voor woningzoekenden die nog thuis wonen wordt de woonduur ook bepaald op basis van het laatste adres; echter kan de woonduur nooit eerder ingaan dan het moment waarop de achttienjarige leeftijd is bereikt.
Categorie: Wonen

Alivra B.V. - [Duiven]
anuit een behoefte van makelaars (c.q. hypotheekverstrekkers)om na de transactie bij hun relatie in beeld te blijven, is door Alivra het magazine ‘thuis ontwikkeld, een Woon - en Lifestyle magazine. Het magazine verschijnt ieder kwartaal en wordt, vergezeld van een persoonlijke brief van de makelaar, verstuurd aan relaties(huiseigenaren) van deze makelaars, of uitgereikt aan consumenten die zich oriënteren op de aankoop van een woning. Inhoudelijk is ‘thuis een magazine ter inspiratie voor iedereen die geniet van het leven. Sfeervol en gezellig wonen is daarbij belangrijk. Vandaar dat uitgebreid aandacht wordt besteed aan de trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Maar ook wordt praktische informatie gegeven over keukens, badkamers, slaapkamers, tuin en terras. De redactie is permanent op zoek naar de dingen die het woon- en leefplezier verbeteren. Hiertoe zijn er afwisselend onderwerpen over kunst en cultuur, mode, beauty, koken, reizen, sport, auto/motor en audiovisuele producten.
Categorie: Wonen

Alpro - [Budel ]
Als fabrikant van ramen en deuren heeft ALPRO een 50-jarige geschiedenis. Vanuit een rijke ervaring als schrijnwerkers, geworden tot ware meesters in de vervaardiging van deuren en ramen.Met open oog voor nieuwe technologie, stapte ALPRO indertijd als een van de eerste speciaalbedrijven over op kunststof.Hoogste niveau.Die beslissing bleek juist. Want de extreem duurzame en onderhoudsarme kunststof heeft inmiddels wel bewezen hét onbetwistbare materiaal voor ramen en deuren te zijn. Met hun unieke eigenschappen veroverden ALPRO kunststof ramen en deuren dan ook stormenderhand de markt.
Categorie: Wonen

Alter b.v - [Den Haag ]
Als extra service aan onze klanten is het mogelijk om op deze homepage onze 'digitale' Sanitair winkel te bekijken.Daarnaast is het mogelijk om via Internet artikelen uit deze winkel te bestellen. Dit is alleen mogelijk voor vaste klanten van Alter b.v. Deze beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord.Als u geen gebruikersnaam en wachtwoord tot u beschikking heeft,kunt u gewoon rondkijken in onze Sanitair winkel. U kunt dan een prijsopgave samenstellen maar geen bestellingen doen.
Categorie: Wonen

Altis BV - [Wieuwerd]
Altis is een moderne toeleveringsindustrie voor producenten van kantoormeubelen en is marktleider in Nederland.De kracht van Altis is het vermogen om maatwerk te bieden bij de seriematige producties van bureaubladen en tafelbladen. Door de ruime ervaring met deze producten én de enorme mogelijkheden is Altis in staat om ontwerpers en producenten van bureaus en tafels een grote creatieve vrijheid te bieden en de eigen identiteit van meubellijnen maximaal te waarborgen.Bij grote én kleine series. Uw exclusiviteit in vormgeving, de garanties voor snelle levering en de interessante prijs/kwaliteitsverhoudingen zijn de drie peilers waarop Altis graag en partnership met u aangaat. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden van deze organisatie én onze productiecapaciteit zijn wij in staat u die voordelen te bieden die u zoekt bij maatwerk in seriematige producties.
Categorie: Wonen

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands