industrie bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

industrie bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Beukhof Houtbewerkingsmachines [Veenendaal]
Beukhof is gespecialiseerd is in het leveren van zowel nieuwe als gebruikte houtbewerkingsmachines. Beukhof Houtbewerkingsmachines levert alle soorten machines in deze branche, indien gewenst word deze installatie op locatie geïnstalleerd.

A+A Schoenmakers Machinehandel b.v - [Waalwijk]
A+A Schoenmakers Machinehandel is een handelsonderneming in nieuwe en gebruikte machines.Naast ons uitgebreide leveringsprogramma hebben wij ons gespecialiseerd in stansmachines en het ontwikkelen van electrische-, pneumatische,hydraulische en speciaalmachines.Tot ons specialisme behoort ook het moderniseren, automatiseren en beveiligen van bestaande machines .Aangezien deze Website maar een beperkte uitsnede van ons leveringsprogramma omvat,vindt U wellicht niet direkt wat u zoekt.
Categorie: Industrie

Aanpassingsbedrijf Bierman - [Voorhout]
Sinds 1975 heeft Aanpassingsbedrijf Bierman zich uitsluitend toegelegd op het aanpassen van auto’s voor mindervaliden en alles wat daar bij komt kijken. Wij hebben sindsdien vele duizenden auto’s aangepast. Ons bedrijf is gegroeid tot een van de grotere aanpassingsbedrijven in Europa. Met ruim 25 medewerkers realiseren wij aangepaste auto’s voor de Nederlandse, de Belgische, de Duitse en de Engelse markt.Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Om die reden is Aanpassingsbedrijf Bierman sinds 2001 ISO-gecertificeerd. Onze ombouwen, die wij op de Kangoo, de Espace en de Trafic realiseren, zijn zelfs door de fabrikant, Renault, voorzien van het kwaliteitskeurmerk Accord Technique. In Nederland zijn wij de enige autoaanpasser die dit prestigieuze keurmerk mag voeren!
Categorie: Industrie

ABB Financial Services B.V. - [Amstelveen]
Binnen de ABB-structuur staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat ABB te bieden heeft.Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien vormt ABB Benelux de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern.
Categorie: Industrie

Aboned - [’s-Hertogenbosch]
Aboned is een bedrijf dat zich bezig houdt met de be- en verwerking van kunststof. Wij maken van kunststoffen halffabrikaten
Categorie: Industrie

A-B-T bv - [Oisterwijk]
A-B-T bv profileert zich sinds de oprichting in januari 1994 als een echte specialist op het gebied van flow. Juist door deze specialisatie en een jarenlange ervaring in de toepassing van flowmeters in vrijwel elke industrie kan een goed onderbouwd dvies worden gegeven voor elke flowapplicatie.Advisering geschiedt doorgaans gratis! Zonder oogkleppen op te hebben zal een toepassing veelal worden ingevuld met producten uit het eigen leveringsprogramma,met aandacht voor nauwkeurigheid, aanschaf- en installatiekosten, onderhoudsaspecten, etc. De cost of ownership vormt een rode draad in het engineering- en adviestraject.Een bijzonder vakgebied vormen de ijkwaardige metingen van olie, aardgas, en diverse andere producten.Cryogene vloeistoffen niet uitgesloten. A-B-T bv heeft ook hier expertise opgebouwd, en levert complete meetinstallaties.
Categorie: Industrie

ADCA Structural Design - [Zoetermeer]
De ADCA-bemanning bestaat uit ingenieurs, afgestudeerd in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek en gespecialiseerd in het ontwerpen van lichtgewicht constructies, het ontwikkelen en gebruik van geavanceerde reken- en experimentele technieken en Computer Aided Design. ADCA kan beschikken over een groot potentieel van snel en flexibel in te zetten krachten.De betrokken medewerkers hebben grote ervaring met het oplossen van ontwerp-/constructieve problemen en het verzorgen van cursussen op een aantal gebieden, waaronder computergebruik voor technische problemen, gebruik van Internet, gebruik van Eindige Elementen Methode (FEM) en CAD (AutoCAD).ADCA heeft tal van cursussen verzorgd voor industrie en hoger beroepsonderwijs op het gebied van het gebruik van de eindige elementen methode.
Categorie: Industrie

ADT Dieseltechniek BV - [Dordrecht]
ADT dieseltechniek is een onafhankelijk Nederlands bedrijf met zo'n 30 werknemers gevestigd in Dordrecht en Zwijndrecht en met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van dieselmotoren en aandrijftechniek.ADT is dealer van twee van de beste merken dieselmotoren ter wereld;DEUTZ en Volkswagen Marine. U komt ons tegen in de beroepsvaart én in de pleziervaart, maar ook in de industrie, landbouw, aannemerij etc.In Nederland en soms ook ver daarbuiten.Generatorsets met DEUTZ of VW Marine dieselmotoren en Leroy-Somer generatoren bouwen wij geheel op maat voor scheepstoepassing, maar ook voor noodstroom, industrie en speciale toepassingen (al of niet geluidgedempt).
Categorie: Industrie

AE Sensors BV - [Dordrecht]
Levert en produceert sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, nivo, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie,drukverdeling middels folie en detectie van gassen, enz.
Categorie: Industrie

Airconveyors international - [Drachten]
Airconveyors internationalsprofiel
Categorie: Industrie

Al Metal B.V. - [Vorstenbosch]
AL METAL is de internationale specialist in bevestigingsmaterialen. Wij leveren een breed programma tegen concurrerende condities. Ons leveringsprogramma omvat meer dan 50.000 verschillende bouten, moeren,schroeven, ringen enz.Behoudens de DIN artikelen leveren wij ook uit voorraad volgens ISO-, UNC-, UNF-, BSW-, ASTM- en ANSI-normen. Vooral in afwijkende maten en materialen zijn wij specialist.Uit voorraad leveren wij ook bevestigingsmaterialen in roestvaststaal A2 (AISI 304) of A4 (AISI 316).Tevens in messing, nylon, aluminium, koper en duplex roestvast staal. Maar ook legeringen als monel, hastelloy, incoloy, inconel, titaan en zirconium, tantalum,carpenter 20, nimonics, marinel, durehete, esshete en hiduron behorentot de mogelijkheden.
Categorie: Industrie

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands