opleiding bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

opleiding bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Andriessen en Partners B.V. - [Oisterwijk]
Vakgericht opleiden en examineren via het internet is al ruim 8 jaar de kernactiviteit van Andriessen en Partners. In Nederland zijn we toonaangevend op het gebied van online education en examination voor met name de financiŽle en zakelijke dienstverlening.Innoveren is investeren. In mensen en kennis.Door de kennis en de vakbekwaamheid van uw medewerkers op peil te houden, kunt u beter inspelen op veranderende marktomstandigheden en uw concurrentiekracht vergroten.E-learning - leren met behulp van internettechnologie - kan daarbij een succesvol instrument zijn .
Categorie: Opleidingen

ROC A12 - [Ede]
Als Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) zijn wij gespecialiseerd in het opleiden voor de meest uiteenlopende beroepen. De afdeling Training en Advies richt zich op werknemers en particulieren die iets bij willen (of moeten) leren.Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, gemeenten, instellingen en reÔntegratiebedrijven. Voor al deze organisaties en hun medewerkers hebben wij cursussen in ons aanbod. Op uw vraag ontwikkelen wij ook bedrijfsopleidingen op maat. Onze accountmanagers adviseren u graag.
Categorie: Opleidingen

A A I Educatie - [Utrecht]
Vaardigheden die geen medewerker mag missen.Professionele sociale vaardigheden, en de beheersing van de Nederlandse Taal spelen een zeer belangrijke rol in het trainen van functievaardigheden.U kunt denken aan een opfriscursus Nederlandse taal, basiscursussen in de meest gebruikte kantoorapplicaties zoals Word en Excel maar ook aan; hoe ga ik op een positieve manier met mijn collega's om en hoe kan ik mezelf aanpassen aan de heersende bedrijfscultuur.Kijk bij de cursussen voor een overzicht, maar beter is het als u contact met ons opneemt, dan creŽren wij voor u een passend aanbod.
Categorie: Opleidingen

ABC Opleidingen - [Dordrecht]
U begrijpt, dat dit alles alleen dan tot het gewenste resultaat zal leiden, indien U zelf de beschikking heeft over de nodige zelfdiscipline. Deze discipline uit zich niet alleen in het trouw maken van de opgegeven opdrachten, maar ook door het bezoeken van de gegeven lessen.Werken aan Uw toekomst is een uitdaging, waarbij ABC Hogeschool Dordrecht e.o. U graag behulpzaam wil zijn.In deze studiegids wordt U geÔnformeerd over de mogelijkheden van studies, zoals die door ABC Hogeschool Dordrecht e.o. worden aangeboden.
Categorie: Opleidingen

ABCenter computeropleidingen B.V. - [Eindhoven]
De ontwikkelingen op het gebied van informatie technologie gaan razendsnel. Bedrijven zoeken naar totaal oplossingen en proberen daar partners in te vinden. ABCenter computeropleidingen is een dergelijke partner. Naast opleidingen als kernaktiviteit heeft ABCenter computeropleidingen inmiddels vijf gespecialiseerde diensten in haar pakket. Deze diensten zijn:internet;detachering; verkoop systemen;ontwikkeling en advies.
Categorie: Opleidingen

Arbody - [Utrecht]
De basisgedachte van Arbody is ontstaan uit de gedachte dat je beter nu mensen kan vertellen wat er later mis kan gaan. Men heeft de neiging om te lang te wachten en dan met een ernstig lichamelijk probleem te zitten. Eelco Schuurman, oprichter van Arbody, heeft trainingsprogramma's bedacht ter preventie.
Categorie: Opleidingen

AVH, ICT Training en Advies B.V. - [Zoetermeer]
De kern van Customer Relationship Management (CRM) is dat de effectiviteit van het verkoopproces aanzienlijk verbeterd wordt, indien alle betrokken medewerkers over dezelfde en complete informatie beschikken. CRM is geen softwaretoepassing, CRM is een gedachtengang welke een bedrijf zich kan aanleren, met software alleen komt u er niet.
Categorie: Opleidingen

DUVAK Automatisering - [Hillegom]
Duvak Automatisering is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van IT systemen. Door een transparante werkwijze, een projectmatige aanpak en duidelijke (project)doelstellingen kunt u zich bezighouden met uw core business. Geen angst voor gevaarlijke computervirussen en hackers. Gewoon doen waar u goed in bent, dan doen wij de rest.Door te luisteren naar uw behoeften en samen met u een duidelijk en begrijpbaar automatiseringsplan op te stellen, wordt een zorgenvrije automatiseringsomgeving realiteit.
Categorie: Opleidingen

Best Alert - [Best]
De particuliere beveiligingsbranche maakte de afgelopen jaren een onstuimige groei door. In 2001 waren in 402 ondernemingen ongeveer 28.000 personen actief, tegenover slechts 13.000 in 1994.De branche groeit tussen de 15 en 20% per jaar.De Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus heeft beveiligingsbedrijven geconfronteerd met meer gedetailleerde en stringente regelgeving. Bedrijven hebben een vergunning nodig, worden van tevoren gescreend door justitie en de branche kent een wettelijk vastgelegde opleidingsstructuur.
Categorie: Opleidingen

GMTO Opleidingen - [St.Pancras]
Door de groeiende behoefte aan gerichte informatie en gegevens over automobielelektronica is GMTO in 1990 gestart met het op de markt brengen van een eigen en uniek informatiesysteem. Het unieke hierin is dat GMTO zelf alle voorkomende automobieltypen aan een uitgebreid, zelf ontwikkeld, meetprogramma onderwerpen om zodoende de gegevens te verzamelen die noodzakelijk zijn om electronische systemen snel en effectief te kunnen repareren. Na de informatie jaren in bladvorm te hebben verspreidt is deze informatie reeds ook verkrijgbaar op CD (ATIS). Tezamen met een ATS scope ontstaat een gedegen meetsysteem.
Categorie: Opleidingen
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands