scheepvaart bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

scheepvaart bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Egberdina - [Enkhuizen]
De Egberdina is een fantastische lokatie om anderen weer eens te ontmoeten en de relaties te verdiepen. Dit klassieke zeilschip is dé plek om de banden met elkaar aan te halen. Kom met uw collega's, vrienden, relaties of familie een dag varen en geniet van het zeilen, het water, de zon en de ruimte. Het actieve meehelpen met het zeilen versterkt de teamgeest. Samen trekt u bijna 400 vierkante meter zeil omhoog. U zorgt er samen voor dat dit schip van 70 ton met bolle zeilen door het water gaat. En als die zeilen staan is er ruimte voor rust, voor een goed gesprek of een lekker glas wijn.
Categorie: Scheepvaart

Bijko Jachtbouw - [Harlingen]
Het bekende Watersportmagazine 'Waterkampioen' beschreef de Carline in een reportage als volgt: 'Een echte Hollandse stalen motorboot, met de uitstraling van een Amerikaanse polyester halfglijder. BIJKO jachtbouw uit Harlingen heeft een voorliefde voor modern gelijnde jachten, maar bouwt ze graag op de beproefde manier.Naast het bouwen van schepen houd BIJKO zich ook bezig met andere activiteiten, het heeft bijvoorbeeld haar eigen jachthaven. Onder de link SERVICES kunt U zich op de hoogte stellen van wat BIJKO nog meer in haar mars heeft, naast het bouwen van motorjachten.
Categorie: Scheepvaart

Deko Marine BV - [Lelystad]
Deko Marine beschikt over boxen van 9 tot en met 17,5 meter.De boxen zijn ruim en voorzien van een elektraaansluiting, het stroom en water is bij het liggeld inbegrepen.De steigers zijn modern en voldoende hoog. Tevens zijn er luxe douche- en toiletruimtes.een wasserette, invalidentoilet en kinderspeelplaats.Ook kunt u winterstalling voor uw schip reserveren, dit kan buiten op het parkeerterrein met staande mast of binnen in de loods.
Categorie: Scheepvaart

Hoora Watersport - [Heeg]
Vanaf 1981 bouwt Hoora Heeg de inmiddels alom bekende polyvalk. Uitgaande van de hechthouten valk - de door Van de Stadt ontworpen wedstrijdboot - heeft Hoora Watersport de valk ontwikkeld tot de meest veelzijdige toerboot die nu op de markt is. In de zoektocht naar de zeilboot voor de toekomst is Hoora Watersport enige jaren geleden gestart met de ontwikkeling van de Torenvalk.
Categorie: Scheepvaart

Albatros - [Stavoren]
Albatros Jachtcharter is al sinds jaren een middelgrote zeiljachtverhuurder,die dienstverlening en vriendelijkheid als oogmerk heeft en daadwerkelijk in de praktijk brengt. Er is een diversiteit aan schepen beschikbaar, toerboten, sportieve jachten en platbodems, zodat iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Waddenzee, IJsselmeer, Noordzee en de Friese meren zijn de vaargebieden. Speciaal voor de Friese meren hebben we een aantal jachten met geringe diepgang beschikbaar.
Categorie: Scheepvaart

Rederij Thor - [Rotterdam]
Rederij Thor is een rederij die zijn salonboten verhuurt voor allerlei gelegenheden zoals feesten en partijen. Maar ook voor bijvoorbeeld een vergadering. U kunt in overleg met ons uw eigen favoriete daagje op het water samenstellen. En kijk natuurlijk alvast eens rond op onze website.Daarnaast worden de salonboten ook gebruikt voor speciale thema's waar men individueel op kan inschrijven. Deze thema's zijn tijdelijk of zijn seizoensgebonden.
Categorie: Scheepvaart

Scheepswerf Peters - [Kampen]
Scheepswerf Peters zoekt samen met gesprekspartners uit de politiek en de transportwereld naar maritieme oplossingen voor logistieke vraagstukken, dit op basis van een eigen filosofie genaamd shipprocess.Het shipprocess waarin het totale traject vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het schip en het technisch onderhoud is ondergebracht staat hierbij centraal.Dit shipprocess is een dynamisch traject waarbij op elkaar afgestemde elementen zorgen voor een optimaal rendement voor de opdrachtgever.
Categorie: Scheepvaart

Scheepswerf Gebr. Kooiman B.V. - [Zwijndrecht]
Alle mogelijke reparatie- en verbouwingsopdrachten worden uitgevoerd aan onze kaden en dwarshelling. Hiervoor staan goed ingerichte werkplaatsen en vakbekwaam personeel tot uw beschikking.Werkzaamheden die buiten onze eigen mogelijkheden vallen, worden in samenwerking met een aantal goede, betrouwbare onderaannemers uit onze directe omgeving, uitgevoerd. Voor alle schades en verbouwingen boven en onder de waterlijn, alle schroefas en roerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.
Categorie: Scheepvaart

Scheepswerf Draaisma - [Franeker]
Scheepswerf Draaisma in Franeker is van oorsprong (ca. 1850) een nieuwbouw- en reparatiebedrijf van houten schepen. Vanaf 1900 werd er overgegaan op de bouw van ijzeren schepen en nog 50 jaar later wordt veel reparatiewerk aan stalen schepen verricht zoals motoriseren, verlengen en alle voorkomend onderhoud.Rond 1980 werd geďnvesteerd in een schepenlift met een hefvermogen van 50 ton, speciaal voor droogzetten, reparatie en onderhoud van kleine bedrijfsvaartuigen en jachten. Tevens wordt deze lift gebruikt voor het winterbergen van jachten, zowel overdekt als buiten.
Categorie: Scheepvaart

Scheepsbouwkundig bureau Herman Jansen - [Monnickendam]
Het Scheepsbouwkundig Bureau Herman Jansen is een ontwerp en advies bureau dat al meer dan 40 jaar actief is in het gebied van scheepsbouw.Onze werkzaamheden bestaan uit:Ontwerpen van o.a. visserijschepen,motorjachten, sleepboten, passagierschepen Het maken van diversen berekeningen
Categorie: Scheepvaart
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands