makelaar gids amsterdam

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting

makelaar gids amsterdam

Google
Web www.bizholland.com
Naar het hoofdmenu

 

Naam: De La Haye Makelaardij O.G.
Adres: Buiksloterdijk 336
Postcode: 1034 ZG
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-6364645
Fax: 020-6326662
Url: http://www.delahayemakelaardij.nl

Omschrijving: Op ons kantoor is ťťn beŽidigd makelaar o.g. werkzaam (lid NVM en RMT), een assistentie en een adviseur met jarenlange praktijk-ervaring. Een zoektocht naar een geschikt huis kunt u wellicht vereenvoudigen door ons kantoor voor u te laten zoeken. Wij beschikken voortdurend over het nieuwste aanbod en kunnen u buitengewoon snel op de hoogte brengen.  Natuurlijk is het zoeken niet het enige waarvoor u een makelaar nodig heeft. Een bouwkundige beoordeling, bestemmingsplannen, milieuaspecten, informatie over de omgeving en indicatie van de huidige en toekomstige courantheid zijn enkele onderwerpen die aan bod komen.
Niet zelden slagen wij erin middels de onderhandelingen een gunstige aankoopprijs te realiseren, waardoor de makelaars courtage een verantwoorde uitgave is.
Naam: Van den Herik Makelaars B.V.
Adres: Roemer Visscherstraat 43 -45
Postcode: 1054 EW
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-4895555
Fax: 020-4122484
Url: http://www.vandenherik.nl

Omschrijving: Van den Herik Makelaars, actief op zowel de particuliere als zakelijke onroerend goed markt, biedt kwalitatief hoogstaande dienstverlening en heeft 'het lange termijn denken' hoog in het vaandel staan. Een persoonlijk gesprek als vertrekpunt is daar een goed voorbeeld van. Zo nauwgezet mogelijk inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden, waarna we slagvaardig voor u aan het werk gaan. Met behulp van uitstekende informatiekanalen en o.a. een eigen zoekbestand. Kortom, door zo goed mogelijk gebruik te maken van ons netwerk, kennis en expertise behalen we voor u altijd een optimaal resultaat.
Naam: C. Hoen Dzn c.v.
Adres: De Lairessestraat 117
Postcode: 1075 HH
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-6646436
Fax: 020-6642460
Url: http://www.hoen.nl

Omschrijving: C. HOEN Dzn C.V., opgericht in 1929, is een gerenommeerd kantoor met een goede naamsbekendheid in de vastgoedbranche zowel in als buiten Amsterdam. Van oudsher gevestigd aan de Bloemgracht in het hart van de Jordaan tot begin jaren tachtig, wegens ruimtegebrek, is besloten te verhuizen naar het huidige kantoor aan De Lairessestraat 117 te Amsterdam – Zuid. Vanzelfsprekend heeft het kantoor sinds 1929 een wisselende samenstelling gehad. Wij zijn er echter altijd in geslaagd de continuÔteit in de kwaliteit te waarborgen en te koppelen aan een vooruitstrevende visie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat heeft tenminste twee grote voordelen. Ten eerste waarborgt dat kwaliteit en gedegen vakkennis en ten tweede beschikken wij over een geautomatiseerd netwerk en een uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) waardoor ook wij goed op de hoogte worden gehouden van de lokale ontwikkelingen.

Naam: Makelaarskantoor o.g. b.v. Ter Linden & Heijer B.V.
Adres: Sarphatistraat 9
Postcode: 1017 WS
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-6262827
Fax: 020-6229520
Url: http://www.tlha.nl

Omschrijving: Ter Linden & Heijer BV is een bedrijf, welke van oudsher (circa 100 jaar geleden) is ontstaan uit de familie Ter Linden waar later de familie Heijer is bijgekomen. Tegenwoordig wordt het bedrijf door derden vertegenwoordigd. Ter Linden & Heijer BV kent drie disciplines alle op het gebied van vastgoed, te weten: makelaardij, assurantiŽn, management/ beheer. Het vastgoed management/beheer wordt door een onafhankelijke BV uitgeoefend te weten Amsterdamse Maatschappij tot Beheer van Onroerende Goederen BV, kortweg Amsterdamse Maatschappij welke eveneens is gevestigd in ons pand gelegen aan de Sarphatistraat 9 te Amsterdam.
Naam: Makelaarskantoor o.g. b.v. Babs Persoons
Adres: Prinsengracht 919
Postcode: 1017 KD
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-5205888
Fax: 020-5205877
Url: http://www.babs.nl

Omschrijving: Makelaarskantoor Babs Persoons is in 1976 opgericht door Babs Persoons. Het NVM-kantoor is door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel en betrouwbaar kantoor, waar een jong team van 10 mensen werkzaam is. Zij staan samen met Babs Persoons garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een altijd verfrissende kijk op het makelaarsvak.
Wie is Babs Persoons? Als ťťn van de eerste vrouwen in de makelaardij is Babs degene geweest die de vrouwen in de makelaardij hun plaats gaf. Haar jarenlange ervaring en enthousiasme brengt zij nog dagelijks over op haar medewerkers. Babs is trots op haar kantoor en wil haar klanten alleen het beste bieden. Het kantoor staat dan ook vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de makelaardij. Hiermee behoudt zij haar positie als toonaangevende en grootste woningmakelaar in Amsterdam Centrum.

Naam: Pappie en Van der Zee Makelaars B.V.
Adres: Hogeweg 10
Postcode: 1098 CB
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-6655606
Fax: 020-6685582
Url: http://www.pappie.nl

Omschrijving: Het motto "wij vinden voor iedereen een passend huis" staat al 20 jaar hoog bij ons in het vaandel. Wij voegden de daad bij het woord; voor vele duizenden cliŽnten zochten wij een woning en vonden deze natuurlijk ook. Soms duurde de zoektocht een aantal dagen, soms meerdere maanden, maar dat deerde ons niet. Inmiddels zijn de kopers van toen de verkopers van vandaag. Ook deze opdrachtgevers stellen wij nimmer teleur. Inmiddels hebben wij, naast aankopende makelaar, tevens een uitstekende reputatie als "verkopend" makelaarskantoor opgebouwd. Wij willen u - als internet gebruiker en wellicht als potentiŽle koper - de mogelijkheid bieden om via onze website op de hoogte te blijven van ons aanbod. Het zal u als regelmatig bezoeker van deze pagina niet ontgaan dat ons aanbod bestaat uit woningen in alle prijsklassen en gelegen door heel Amsterdam (en omstreken).
Naam: Testa Makelaardij
Adres: Weteringschans 20
Postcode: 1017 SG
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-3449999
Fax: 020-3449998
Url: http://www.testamakelaardij.nl

Omschrijving: Testa makelaardij is een organisatie waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan en een individuele benadering als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Naam: Voogd Makelaardij
Adres: Koningslaan 19
Postcode: 1075 AA
Plaats: Amsterdam
Tel: 020-5733357
Fax: 020-5733355
Url: http://www.voogd.nl

Omschrijving: Voor veel particulieren, bedrijven en organisaties is Voogd Makelaardij inmiddels een goede bekende. Van oudsher werken wij in groot Amsterdam. Op de lokale markt zijn wij dan ook thuis als geen ander. Dankzij onze ruime ervaring en expertise als NVM makelaars zijn wij altijd in staat om voor u een optimaal resultaat te bereiken. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande woningbouw, commercieel onroerend goed, taxaties, beheer of hypotheekadviezen. Kenmerkend daarbij is dat u kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke benadering.

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 

                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands