import export b2b business portal directory europe searchengine distributor asia africa links media database

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting

 

logo1.jpg (18285 bytes)

De snelle bedrijvengids op internet met veel links naar  online bedrijven


Restaurant gids bergen

Grand Cafe Gusto - [Bergen]
Gusto. Markant in Bergen. Een trendy grand café. Een smaakvol restaurant. En, een zonnig terras. Gusto is de passie van smaak. De naam Gusto geeft al aan dat Gusto een eigentijds, werelds concept is. In Italië is gusto synoniem aan passie. Spanjaarden reppen van smaak. Belgen spreken over `gusting' als ze zin hebben in lekker eten. En `gustation' betekent voor de Fransen proeven. In ons land betekent gusto `animo'. Gusto is cosmopolitisch en onderscheidt zich in bevlogenheid. De sfeer is warm maar eigentijds en de dienstverlening tot in de puntjes verzorgd. Het grand café leent zich van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor een cappuccino, een mooi glas wijn met verse tapas of één van de andere wereldse gerechten.

Café-grillrestaurant - [Bergen]
In deze geheel vernieuwde locatie staan wij garant voor hoge kwaliteit in een zeer gastvrije ambiance tegen zeer betaalbare prijzen. Het bedrijf beschikt over 65 zitplaatsen binnen en 80 buiten. De terrassen zijn gedeeltelijk verwarmd en overdekt. “ het Centrum “ ligt zeer centraal in het hartje van de gezellige dorpskern Bergen. Het Centrum gaat elke dag ’s morgens om 9.00 uur open en sluit ’s avonds om ± 24.00 uur, afhankelijk van seizoen, weer en drukte.

Parkhotel Bergen B.V. - [Bergen ]
Het Parkhotel is bovenal een gastvrij horecabedrijf gelegen in het gezellige hart van Bergen. De familie Woudstra verwelkomt haar gasten graagin de lounge waar de open haard brandt. Het vier-sterren-hotel telt 26 hotelkamers, alle voorzien van douche, toilet, TV, radio en telefoon.Het hotel heeft de beschikking over een lift. Het Parkhotel beschikt over een à la carte restaurant en een grillrestaurant met terrassen, deels overdekt en verwarmd. Het biedt volop mogelijkheden voor het organiseren van feesten envergaderingen in een ongedwongen sfeer.

Gasterij Woud 't - [Bergen]
Een ouderwetse manier is het koud en warm buffet. Vaak is dit niet informeel en blijft een ieder zitten. Leuker wordt het als het een soort staande receptie wordt waarbij wij de tafels uit de zaak verwijderen. We zetten er dan wat sta tafels voor in de plaats. Wij serveren dan het buffet op bordjes en is het de bedoeling dat dit gegeten wordt met slechts een vork. U zult zien dat een ieder gaat praten met elkaar en dat het stijve eraf is. Wij serveren dan kleine gerechtjes welke in samenstelling licht en erg smakelijk zullen zijn, en dit alles onder het genot van bijvoorbeeld een goed glas wijn.

Ware Jacob De - [Bergen]
Voor een uitstekende bediening staat vanzelfsprekend Marc de Rooij als gastheer met hulp van een serveerster voor u klaar. Het motto van Remco en Marc is, naast gezelligheid in een prettige huiskamersfeer en voldaan en tevreden huiswaarts keren, goed eten zonder drempelvrees. Of dit Bergense restaurant ook voor u De Ware Jacob is, zult u gewoon moeten proberen. Dat kan 5 dagen per week (zondag en maandag gesloten) vanaf 18.30 uur. De keuken sluit om ongeveer 22.30 uur. Gaarne telefonisch reserveren.
Naar het hoofdmenu
- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw site toe
-
Plaats gratis uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden


Meer bezoekers op uw website?

 

 

 

 

                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands