import export b2b business portal directory europe searchengine distributor asia africa links media database

Bizholland bedrijvengids

Links

 

logo1.jpg (18285 bytes)

De snelle bedrijvengids op internet met veel links naar  online bedrijven


Restaurant gids Amersfoort

Naar het hoofdmenu

 

BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge, Amersfoort
Graag heten wij u welkom bij BRANCHE! BRANCHE is een restaurant, bar en lounge tezamen in een comfortabele ruimte en is met de grootste zorg ontworpen om een unieke, informele en relaxte sfeer te creëren. BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge biedt eten van uitstekende kwaliteit en een mooie selectie dranken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Genieten terwijl u luistert naar lichte jazz en lounge muziek. De naam BRANCHE is ontleend aan de natuur. Dit komt aan de ene kant tot uiting in de natuurlijke kleurstelling en de gebruikte materialen voor het interieur. Maar de inspiratie voor de naam BRANCHE komt ook voort uit de diversiteit van de seizoenen. BRANCHE is immers “tak” in het Engels en bomen en hun oogst staan in de gerechten centraal. De gerechten van BRANCHE zijn natuurlijk, vers en herkenbaar op de manier waarop de natuur het heeft bedoeld.
Restaurant Alambiek in de Monnikendam, Amersfoort
De naam van dit gezellige etablissement verwijst naar de historie van eigenaar/chef-kok Marco van Dongen, die eerder al met veel succes het restaurant Alambiek op het marktplein De Hof dreef. Net als toen luidt ook nu weer Marco’s devies: ‘Uit eten is als een goede wijn: je moet er de tijd voor nemen om er ten volle van te kunnen genieten’. En genieten kunt u volop bij Alambiek. Met veel gevoel voor smaak en detail creëren Marco en zijn leerling de mooiste gerechten, dagelijks uit verse ingrediënten bereid. Bijzonder is dat de kaart elke dag iets anders biedt, waarbij aan het Frans-internationale karakter vaak een oriëntaals tintje wordt toegevoegd. De bijpassende wijnen zijn vanzelfsprekend met zorg geselecteerd. Wat Alambiek in de Monnikendam absoluut uniek maakt, is de middeleeuwse entourage met de twee torentjes - waarvan één met open haard - en het schitterende, aan het water gelegen terras. Een uitermate geschikte locatie dus voor intieme diners, kleinschalige feesten of een bruiloft. Vanwege de beperkte ruimte is het echter wel raadzaam - en voor partijen uiteraard noodzakelijk! - even te reserveren.
Het Bergpaviljoen, Amersfoort
Ruim drie jaar is dit restaurant nu geopend na een ingrijpende verbouwing. Het restaurant is smaakvol ingericht met lederen stoelen en klassiek bruin. De enorme gebogen bar van het restaurant is daarentegen weer trendy en modern uitgevoerd met een lichtblauwe neonrand. Tevens hangt in deze bar een hightech televisiescherm waarop de gasten de verrichtingen van de keukenbrigade live kunnen volgen. In de sfeervolle serrerand zijn een aantal ruimtes gecrëeerd waar de gasten in een wat meer intieme en besloten sfeer kunnen dineren. Zo is een uniek restaurant ontstaan, met een trendy tintje door de combinatie van art-deco, een hoog designgehalte, en klassieke, nostalgische elementen.
Restaurant 't Bloemendaeltje, Amersfoort
Frans van Hamersveld en Lidwien van Loon nodigen u van harte uit om eens een keer te komen genieten van de uitstekende cuisine van hun restaurant. Op onze sluitingsdagen kunt u ons restaurant ook afhuren voor een bijzondere gelegenheid of bijeenkomst. Ook is het mogelijk om thuis te genieten van de heerlijke culinaria die hun keuken voortbrengt. Voor de complete verzorging van een receptie, "Open huis" of party op uw locatie hebben wij alle ingrediënten in huis.
Het Croontje, Amersfoort
Voor een ander aangenaam verblijf in Amersfoort verwijzen wij u graag naar onze andere twee bedrijven in het hart van de stad op De Hof namelijk Mama Roux’s Eethuis en Café Lobbes. Mama Roux staat garant voor lekker eten in een informele sfeer. Bijvoorbeeld even lekker lunchen tijdens één van de beide marktdagen of heerlijk bijkomen na een lange koopavond met een goed diner en fijne bediening.
Restaurant In den "Kleinen" hap, Amersfoort
Restaurant In den Kleinen Hap is onder de Amersfoortse bevolking al jaren een begrip. Gelegen in de gezellige binnenstad van Amersfoort, is het al meer dan 15 jaar dé vaste plek voor het winkelende publiek. De warme inrichting, de aangename drukte en de ongedwongen sfeer maken van In den Kleinen Hap de gezelligste huiskamer van Amersfoort. Bij In den Kleinen Hap kunt u heerlijk uitrusten onder het genot van een kopje koffie (wellicht met een lekker stuk appeltaart met slagroom!). Tussen de middag heeft u de keuze uit een ruime lunch kaart en vanaf 16.00 uur kunt u er terecht voor een heerlijk diner. Naast de kaart zijn er diverse dagschotels en seizoengebonden specialiteiten.
In den vollen pot, Amersfoort
Sinds 1971 is in een van deze panden, oorspronkelijk een aardappelpakhuis, Bistro In den Vollen Pot gevestigd. Het eerste wat opvalt als men de zaak betreedt, zijn de vele koperen potten en pannen, bordjes en schilderijen die zorgen voor een soort 'rommelige' gezelligheid. De gemoedelijke sfeer vindt men ook terug in het culinaire aanbod, door de eigenaar Patric Langeslag zelf het liefst als "Bourgondisch" getypeerd. De meeste tafeltjes staan rondom de centraal in de zaak gesitueerde keuken. Leuk detail hieraan is dat men, als gast, snel contact heeft met de keuken. Uiteraard kan men een keuze maken uit een aantal voortreffelijke a la carte gerechten, maar ook het 4-gangenmenu verdient ook zeker aanbeveling.
't Madammeke, Amersfoort
Oorspronkelijk is 't Madammeke geïnspireerd op de Vlaamse keuken In de loop der jaren is de formule geleidelijk breder en Europeser van karakter geworden. Inmiddels is 't Madammeke uitgegroeid tot de ultieme culinaire huiskamer van Amersfoort
San Giorgio, Amersfoort
Het voormalige St.Jorisklooster in de krommestraat (binnenstad van Amersfoort) herbergt sinds de jaren zeventig het Italiaanse Restaurant San Giorgio. Niet alleen in de naam, ook het interieur weerspiegelt nog iets van de historie van het pand: karakteristieke balken partijen, verschillende zitniveaus en knusse doorgangetjes. Dit alles afgewisseld door zonnige fresco`s van Italiaanse landschappen. Kortom: een stukje Italiaanse charme in een oer-Hollandse entourage. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel van gastheer Luciano, die zijn gasten graag adviseert over de menu- en/of wijnkaart.
Tollius, Amersfoort
Restaurant Tollius is één van de bekendste restaurants in Midden Nederland. Niet in de minste plaats vanwege de constante en hoge kwaliteit die wij al tien jaar stellen aan het product en onze service. Ons restaurant is gevestigd in een voormalige banketbakkerij in het Amersfoortse Bergkwartier, op loopafstand van station en centrum. De inrichting is zeer ruimtelijk en strak met veel privacy aan tafel; zowel privé-voor-twee als in een groter gezelschap (tot maximaal 45 personen). Het Toscaans terras -achter de keuken en onder de platanen- biedt in de lente en zomer nog eens plaats aan 20 personen en onze catering-mogelijkheden zijn zeer divers.
Restaurant Dorloté, Amersfoort
Restaurant Dorloté ("verwend worden" in het Frans) serveert haar gasten een scala van gerechten uit de Frans-Mediterrane keuken met Italiaanse invloeden. Wij bieden u naast een seizoenskaart een dagelijks wisselend menu voor Lunch en Diner met dagverse producten. Dorloté is gevestigd in een monumentale stadsboerderij uit 1684, in het centrum van Amersfoort. Het pand is geheel gerestaureerd en is door Jan des Bouvrie stijlvol met frisse kleuren ingericht. Het restaurant beschikt over 36 zitplaatsen; daarnaast kunnen in de Salon ca. 30 gasten ontvangen worden, uw aperitief kunt u desgewenst aan de gezellige bar gebruiken. Wanneer het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven in de unieke stadstuin. Het overdekte terras biedt plaats aan ca. 25 personen voor Lunch en/of Diner. In combinatie met de tuin levert deze accommodatie volop mogelijkheden voor culinaire arrangementen.
Naar het hoofdmenu
- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw site toe
- Plaats gratis uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden


Meer bezoekers op uw website?

 

 

 

 

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands