import export b2b business portal directory europe searchengine distributor asia africa links media database

Opties
Link op Bizholland
Bizeurope
Adverteren
Online gidsen
Beeldbank service
Webmasters
Verdien geld
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

 

logo1.jpg (18285 bytes)

De snelle bedrijvengids op internet met veel links naar  online bedrijven


Restaurant gids Alkmaar

Gulden Vlies Grandcafé Brasserie 't - [Alkmaar]
Het Gulden Vlies van oudsher het middelpunt van alkmaar,maakt dagelijks zijn faam waar en doet dit al 500 jaar lang, en is er voor alle alkmaarders, maar ook voor iedereen daar buiten. Lees de historie en je ziet dat het Gulden Vlies meer dan bijzonder bedrijf is. Restaurant, vergaderingen, catering noem het maar op voor elke gelegenheid,vinden wij een oplossing, voor Uw persoonlijke wensen. Voor ons restaurant bieden wij U een uitgebreide lunch en diner kaart en wisselende specialiteiten. Het Gulden Vlies staat elke dag van het jaar voor U klaar, van 's ochtends 10 uur tot 01.00 uur.
Categorie: restaurant alkmaar

Henry's Grand Café - [Alkmaar]
Catering is vakwerk, horeca op locatie vereist deskundig advies,flexibiliteit en een gezonde portie werklust.Al zeven jaar zijn dit de ingrediënten van de catering afdeling van Henry’s Grand Café.Sinds 2002 samengebracht in een zelfstandige onderneming. Henry’s Party Catering.Op deze pagina nemen wij u graag mee naar één van de door ons verzorgde evenementen en we geven u een blik in de keuken van Henry’s Party Catering.
Categorie: restaurant alkmaar

Notaris De - [Alkmaar]
Wij zijn sinds 6 mei 1999 gevestigd aan de Houttil (Waagplein) te Alkmaar. Wij hebben een prachtige entree met een draaideur waarmee u terecht komt in ons ruime grand-café/brasserie, waar u rustig kunt genieten van verschillende soorten koffie, diverse soorten gebak en broodjes. 's Avonds wordt deze ruimte omgetoverd tot een gezellig café waar u kunt genieten van diverse muziekstijlen.Wij hebben regelmatig evenementen in ons café waar altijd de sfeer tot een hoogtepunt wordt gebracht.
Categorie: restaurant alkmaar

Internationaal Chinees-Indisch Restaurant - [Alkmaar]
Ons restaurant 'Victory Wok' is een uniek modern restaurant en is zeer geschikt om grote groepen te ontvangen. Misschien een leuk idee om uw feestje of partij bij ons te beleven. Dagelijks van 16.00 uur tot 23.00 uur Chinees Specialiteiten restaurant 'Internationaal' is een uniek modern restaurant en is zeer geschikt om grote groepen te ontvangen.Misschien een leuk idee om uw feestje of partij bij ons te beleven.Dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 ook op zon en feest dagen.
Categorie: restaurant alkmaar

Stokpaardje Restaurant 't - [Alkmaar]
Welkom in restaurant 't Stokpaardje waar wij, Eric Muller (gastheer) en Ton van den Bogaard (chefkok) u graag ontvangen.Wij serveren voor u uit zowel de Franse als eigentijdse keuken. U kunt 5 dagen per week bij ons dineren van 18:00 uur tot ? De dinsdag en woensdag zijn wij gesloten.Ons restaurant is in staat groepen tot 40 personen te ontvangen. Belt u ruim van te voren. Dan kunnen wij u een aanbieding op maat geven. Het is ook mogelijk om de lunch bij ons te nuttigen, vanaf 10 personen en op afspraak.
Categorie: restaurant alkmaar

Bios Restauant - [Alkmaar]
In het prachtige monumentale pand van Restaurant Bios aan de Gedempte Nieuwesloot zijn de zaken compleet veranderd. Het interieur is weldadig mooi. Verdeeld over vier niveau's staan knusse eethoekjes die stuk voor stuk zicht bieden op de grote vide waarin fonkelende kroonluchters blikvangers zijn. De hele ruimte nodigt uit tot gezelligheid. Of het nu gaat om een kopje koffie tijdens het boodschappen doen, een lunch of een uitgebreid diner, bij Bios is iedereen welkom van 's morgens tien tot na middernacht, zeven dagen per week. En het eten...... meer dan betaalbaar en verrukkelijk!
Categorie: restaurant alkmaar

Fransman Fondue Restaurant De - [Alkmaar]
Fonduerestaurant de Fransman,bevindt zich aan de Mient één van de mooiste grachten in het historische hart van Alkmaar op een steenworp afstand van de kaasmarkt en de waagtoren. Bij ons wordt fondueën een gezellige ervaring, u zult genieten van onze smaakvolle fonduevariaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.
Categorie: restaurant alkmaar

Hof Alkmaar Van - [Alkmaar]
Ons restaurant is stijlvol en met gevoel voor sfeer ingericht. Bij de bar is ruimte om te borrelen voorafgaand aan uw diner. Wij bieden u de mogelijkheid om voor de vaste prijs van 26,50 euro zelf een 3 gangenmenu samen te stellen. U kunt een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van de menukaart kiezen, of u kunt de gerechten van de kaart combineren met een of meer gerechten van de menusuggestie, die elke dag op het schoolbord staat. Desgewenst kunt u, tegen een kleine meerprijs, een extra gerecht toevoegen. Wanneer u 3 gangen te uitgebreid vindt, kunt u ieder gerecht ook afzonderlijk bestellen.
Categorie: restaurant alkmaar

Schots Restaurant Hielander - [Alkmaar]
Wij zijn ons restaurant (in het naast liggende pand) in 1989 begonnen, het eerste, en nog steeds enige Schotse restaurant in heel Nederland. Sindsdien proberen wij onze gerechten zo authentiek mogelijk te houden met gebruik van alleen de allerverste ingrediënten,samengesteld in onze eigen keuken, met soms (voor Nederlandse begrippen) vreemd klinkende combinaties, maar dat is juist het leuke van uit eten gaan; variatie!! Om het allemaal nog interessanter te maken zullen Wullie en Ramon zorgen
Categorie: restaurant alkmaar

Tata Rada - [Alkmaar]
Zowel in het restaurant als in de lunchroom serveren wij u de lekkernijen zoals ik het al improviserend van haar geleerd en afgekeken heb. De geraffineerde invloeden van de Westeuropese (Franse, Italiaanse, Duitse) keukens zijn wel merkbaar, maar zo ook de folkloristische invloed van de Russische, Slavische, Griekse, Turkse en Zigeuner-keukens.
Categorie: restaurant alkmaar
 

Naar het hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw site toe
-
Plaats gratis uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden


Meer bezoekers op uw website?

 

 

 

 

                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands