kunst bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

kunst bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Galerie Thyencamp Hooghalen
Galerie Thyencamp is een spiksplinternieuwe galerie in hartje Drenthe. Wij richten ons op grafische kunst. U kunt op zaterdag en zondag of op afspraak bij ons terecht.

Galerie Beeldkracht - Abstracte en Figuratieve Kunst
Galerie Beeldkracht in de provincie Groningen is gespecialiseerd in hedendaagse abstracte en figuratieve kunst van binnen- en buitenlandse kunstenaars. De collectie van Galerie Beeldkracht valt niet alleen op door haar breedte ten aanzien van toegepaste stijlen en technieken, maar vooral ook door de hoge kwaliteit. Permanent toont deze huiselijke en sfeervolle galerie op haar twee etages schilderijen, beelden van brons, keramiek en glas, etsen, zeefdrukken en meer grafiek van ca. 70 verschillende professionele kunstenaars. De galerie geeft tevens kunstadvies, heeft een kunstuitleen en een eigen lijstenmakerij.

Tekeningen Herbert Stam [Delft]
Na een bijna-dood-ervaring ontdekte ik de gave om als spiritueel gids-tekenaar te mogen werken. Dat wat mij getoond wordt omtrent
een persoon, situatie of ander onderwerp teken ik als een spirituele reis door de tijd met een diepere betekenis en bedoeling. De boodschap wordt veelal verborgen in een bepaalde symboliek. Ik werk niet commercieel als kunstenaar maar uitsluitend in opdracht omwille van het doorgeven van deze boodschappen. Daarom exposeer ik slechts een enkele keer in een galerie. Mijn naam is Herbert Stam (1945) en ik woon in Delft. Met deze manier van tekenen werk ik ook als therapeut tijdens consulten of als gids voor groepen.

Rembrandt 400 [Duivendrecht]
In 2006 is het 400 jaar geleden dat Rembrandt in Leiden werd geboren. Repro-art is hierdoor erg geinspireerd geraakt en heeft daarom mede gezien de grote vraag naar reproducties besloten een aparte website van beroemde handgeschilderde meesterwerken van Rembrandt te tonen.

Art2business [Duivenbrecht]
een virtuele hedendaagse en ethnische kunstgalerij. Wij verkopen Afrikaans houtsnijwerk en Tanzaniaanse Tinga Tinga schilderkunst.

Carla Klein bronzen beelden [Amsterdam]
Carla Klein is beeldhouwster en maakt bronzen beelden, tevens portret penningen in opdracht. Als medailleur houdt zij zich bezig met penningkunst en boetseert portretten op penningen in opdracht.

Artline Holland B.V. - [Nijmegen]
Sinds 1993 is Art Line Holland een snel groeiende uitgeverij van kunstreproducties.Art Line Holland BV is wereldwijd actief en is uitgegroeid tot een succesvolle en dynamische trendsetter binnen deze branche.De collectie van Art Line Holland B.V. bevat een fascinerende variëteit in verschillende stijlen van vele kunstenaars.
Categorie: Kunst

Arte Nederland B.V. - [Numansdorp]
ARTE, dé Belgische specialist in wandbekleding en interieurstoffen, is niet meer weg te denken van de internationale interieurwereld. Sinds 1981 timmert ARTE aan de weg om kwalitatieve en hoogstaande producten af te leveren. De combinatie van eigen unieke ARTE creaties en zorgvuldig uitgekozen importproducten zorgt voor een sterk en uitgebalanceerd aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Het ARTE-gamma omvat niet alleen wandbekleding maar ook diverse interieurstoffen.Nieuwe tendenzen en signalen van de markt worden door een team ARTE-specialisten op de voet gevolgd. ARTE wil trendsetter zijn, waarbij originaliteit en creativiteit,gekoppeld aan kwaliteit én toepasbaarheid, de absolute prioriteit krijgen.
Categorie: Kunst

Kunstbureau & galerie ARTeria - [Groningen]
Kunstbureau & galerie ARTeria is gevestigd in woonwinkel Maupertuus te Groningen en is daar verantwoordelijk voor het kunstbeleid. In het gehele gebouw treft u dan ook kunst aan van uitsluitend Nederlandse kunstenaars in verschillende stijlen, formaten en technieken. Bij de selectie van kunst hanteert ARTeria de volgende criteria: kwaliteit, oorspronkelijkheid, zeggingskracht en persoonlijke voorkeur.
Categorie: Kunst

Artoteek Den Haag - [Den Haag]
U zult bij Artoteek Den Haag geen posters met poesjes of reproducties met bloemstukken vinden. Artoteek Den Haag leent originele hedendaagse beeldende kunst uit, gemaakt door professionele beeldend kunstenaars die met hun werk gevoelens oproepen van verwondering, verlichting, verrukking of misschien wel verbijstering. Beeldende kunst, voor de een gewoon aangenaam, voor de ander doorbreekt het vaste patronen. Artoteek Den Haag wil mensen met beeldende kunst in aanraking brengen die het aandurven deze veelzijdige kunstvorm een plaats te geven in huis of op de werkplek.
Categorie: Kunst

Fine Art Gallery Aggie Hendrikx - [Roermond]
Ons pand stamt uit de 18e eeuw en valt onder Rijksmonumentenzorg.Het kende vooraanstaande bewoners en is ondermeer het geboortehuis van de Nederlandse staatsman Jonkheer Charles Joseph Marie Ruys de Beerenbroek die in de jaren twintig van de 20e eeuw twee keer minister-president van Nederland was. Het is een prachtig statig pand dat ons de ruimte biedt - 400 m2- om uitgebreid onze collecties kunst en kunstnijverheid te tonen. Permanent kunnen wij in ons pand ruim honderd schilderijen tentoonstellen.
Categorie: Kunst

Centaalcentrum Utrecht - [Utrecht]
Bij het Informatiecentrum kunt u tegen een vergoeding via de 'Depotservice' stukken uit de collectie opvragen die niet tentoongesteld zijn. Beschikbaarheid van deze service is afhankelijk van het soort object, de grootte en de toestand. Voor meer informatie of vragen over de voorwaarden of de kosten .
Categorie: Kunst

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands