hoveniers bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

hoveniers bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Van de Bijl en Heierman BV - [Opheusden]
Als hoveniers geven wij u graag advies. Samen met u komen we tot een optimaal ontwerp. U profiteert van onze jarenlange ervaring, onze plantenkennis. Met behulp van het AutoCAD computerprogramma worden de schetsontwerpen op een snelle en efficiŽnte manier omgezet in een werktekening. Zo kunnen eventuele wijzigingen ook makkelijk worden doorgevoerd. De vakbekwaamheid van onze mensen zorgt voor een perfecte uitvoering van het ontwerp. De juiste grondbewerking, de kwaliteit en wijze van beplanting, de ligging ten opzichte van de zon en de wind. Door vakbekwame hoveniers te raadplegen, bespaart u uzelf problemen.

Groen en Groei - [Ermelo]
Als 25 jarig bedrijf loopt Groen en Groei al een tijdje mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 8 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking. Kwaliteit is een erg belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Deelname aan De Tuinen van Appeltern en erkenning door de Stichting Erkend Hovenier zijn daar de resultaten van. Groen en Groei houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Aanleg is het grootste deel van ons werk, maar een goede nazorg en begeleiding na de aanleg (ook onderhoud) is een steeds groter wordend deel van ons werk (onvermijdelijk als je elk jaar weer een serie mooie tuinen maakt).

A-Garden B.V. - [Dordrecht ]
Hoveniersbedrijf A-Garden Groenspecialisten heeft in de bijna 35 jaar van haar bestaan duizenden tuinen gerealiseerd, voor particulieren, bedrijven en instellingen. We staan bekend om onze vakbekwaamheid en veelzijdigheid.

Hoveniersbedrijf Gebr. Blok - [Nieuwerkerk a/d IJssel]
Uw juiste partner voor uw groene buitenruimte. Een vakbekwaam team hoveniers werken vanuit een VCA gecertificeerd bedrijf en tevens met het keurmerk "Erkend Hovenier", kortom de nodige zekerheid voor u als opdrachtgever is gewaarborgd.

Van Dijk Tuinen BV - [Bunnik]
Hoveniersbedrijf Van Dijk Tuinen bv is een middelgroot hoveniersbedrijf dat is gevestigd in Bunnik/Odijk, met een gemiddelde personeelsbezetting van 16 medewerkers. Onze vaste medewerkers, waarvan de meesten al jaren meedraaien, hebben zich in de loop der jaren in verschillende werkzaamheden gespecialiseerd. Daarom is het nu mogelijk om vrijwel alle groenprojecten van klein tot groot, zowel aanleg als onderhoud in eigen beheer uit te voeren.

Hoveniersbedrijf Stip - [Elspeet]
In de loop van de jaren hebben wij een ervaring opgebouwd van honderden tuinen. De laatste jaren richten we ons puur op ons sterkste punt: tuinaanleg en onderhoud bij particuliere woningen, woningcomplexen en bedrijfspanden. Een tuincentrum zult u niet bij ons vinden, wel alle creativiteit, kennis, vakmanschap en ervaring in tuinaanleg.

Hoveniersbedrijf-Ontwerpbureau Henk van Langen - [Dinxperlo]
De hoveniers van Henk van Langen zijn breed georiŽnteerd binnen het Hoveniersbedrijf, dat zich bezig houdt met ontwerp, uitvoering, nazorg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Werkzaam voor de particuliere woningen, als voor kantoren en semi-overheid.

HB Groep B.V. - [Dwingeloo]
Het mooie van een tuin is dat alles groeit en bloeit. Seizoenen komen en gaan. De tuin verrijkt zich ieder jaar. Maar een tuin heeft ook onderhoud nodig. Planten moeten verzorgd worden. Aandacht voor detail. Dat houdt de tuin in optima forma. Niet iedereen heeft groene vingers, de tijd of mogelijkheden om alles zelf te doen. Daarom levert Harrie Boerhof een ruime dienstverlening voor afzonderlijk tuinonderhoud. Duidelijke onderhoudspakketten. Zomer of winterklaar maken. Snoeien of bemesten.

Firma J.E. Kroeze & Zn - [Beesd]
Hoveniersbedrijf firma J.E.Kroeze & Zonen kan bogen op een jarenlange ervaring. Het was immers al in 1956 dat grondlegger Jan Kroeze de eerste spa in de grond stak.Voor particulieren en bedrijven is onze onderneming actief bij de aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen.

Lex van Wijk - [Zoetermeer]
Sinds de oprichting in 1983, is Lex van Wijk Hoveniers al bijna 20 jaar een toonaangevend bedrijf in Zoetermeer en omstreken. De enorme groei van Zoetermeer en haar randgemeenten hebben geleid tot een toenemende vraag naar onze diensten.
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands