asbestverwijdering bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

Asbestverwijdering bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu

Prima-Milieu asbestverwijdering - [Wijchen]

Prima-Milieu asbestverwijdering is een jong bedrijf met flexibele medewerkers. Na vele jaren ervaring in het verwijderen van asbest uit unieke (bouw) werken en/of objecten is besloten om Prima-Milieu op te richten. Prima-Milieu opereert vanuit Wijchen/Nijmegen door heel Nederland Wij zijn als bedrijf in het bezit van KOMO Procescertificaat BRL 5050. Prima-Milieu asbestverwijdering hanteert zeer scherpe tarieven voor het uitvoeren van haar diensten.  Deze scherpe tarieven zijn mede mogelijk door een effectieve en efficiŽnt werkende organisatie, ook kijken wij kritisch naar de overhead kosten die Prima-Milieu maakt. Kijk nu www.primamilieu.nl voor de vaste tarieven.

A.C.S. Asbest & Combi Services B.V. - [Rotterdam]
Asbest & Combi Services B.V. is een bedrijfwat zich specifiek heeft gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen in de meest ruime zin. Onze organistie heeft zich de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in het uitvoeren van grootschalige binnensaneringen in bedrijfsgebouwen met veel gebruikers, waarbij het bedrijfsproces doorgang vindt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen uit woningen.

Actief Asbestsanering B.V. - [Waalwijk]
De adviseurs van Search zijn niet alleen gespecialiseerd in asbestinventarisaties. Ook de begeleiding van saneringen en het uitvoeren van risicobeoordelingen behoren tot het dienstenpakket. Daarnaast stellen de adviseurs saneringsplannen en begrotingen op. Uit onze ervaring blijkt dat een deel van de problematiek ook vaak door opleiding van de medewerkers van onze opdrachtgevers kan worden opgelost. Search biedt dan ook praktijkgerichte opleidingstrajecten aan.Deskundige voorlichting Verontreiniging met asbest kan gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Om onrust bij medewerkers en omwonenden weg te nemen, is deskundige voorlichting belangrijk. Search verstaat dit vak als geen ander. De adviseurs zijn op de hoogte van de wetgeving en zijn vanuit hun 'onafhankelijke' positie prima in staat onrust weg te nemen en de zaken feitelijk te houden.

Asbestsanering Noord-Nederland - [Tweede Exloermond]

Avenant Asbestsanering B.V. - [Amsterdam]
Het (op contract-basis) verwijderen van asbesthoudende materialen in de woningbouwvereniging sector. Avenant heeft contracten met de meeste Amsterdamse woningbouwverenigingen voor de verwijdering asbesthoudende materialen bij mutaties van woningen. Uitvoering op basis van vaste prijzen per m2 per containment en of woning.asbest deeltjes verwijderen Adviseren bij, begeleiden en uitvoeren van spoedeisende 'asbest-situaties'bij calamiteiten, zoals brand, asbestbesmetting en dergelijke. Avenant kan, mede vanwege de grote productiecapaciteit, snel en adequaat optreden in geval van spoedeisende situaties.

AVR-Industrial Services B.V. - [Stadskanaal]
AVR houdt zich met name bezig met het adviseren van haar klanten en het inzamelen, recyclen, hergebruiken, scheiden, verwerken,verbranden en storten van afval. Maar AVR doet nog meer!Niet alle diensten van AVR passen namelijk in een bepaalde fase van de afvalketen. Deze zogenaamde speciale diensten van AVR bestrijken inmiddels een groot pakket aan diensten. U kunt hierbij denken aan afvalmanagement, archiefvernietiging, ongediertebestrijding, gladheidsbestrijding en het verhuren en legen van containers .

Cape Milieutechniek B.V. - [Vlaardingen]
Cleton Insulation BV is werkzaam bij een brede klantenkring op diverse werkgebieden, zoals de voedingsindustrie, farmaceutische industrie, chemie, petrochemie, scheepsbouw, energiecentrales etc. Het voordeel hiervan is dat de specifieke kennis uit deze werkgebieden kan worden toegepast bij voorkomende problemen in de andere werkgebeiden.

Cord Industrie Diensten B.V. - [Hoogeveen]

DDM B.V. - [De Meern]
Of het nu gaat om het ontmantelen van een krachtcentrale, het verwijderen van asbesthoudende materialen het transporteren van een funderingsmachine of het takelen van elementen in de commerciŽle en industriŽle bouwsector - uw opdracht is bij DDM in goede handen. Bij complexe projecten is inzicht in en aandacht voor details uiterst belangrijk.De expertise van DDM komt vooral in deze projecten tot uiting om het even of de complexiteit nu ligt in de omvang van projecten het risico voor het milieu of de aanwezigheid van verontreinigde materialen. Dankzij de juiste combinatie van expertise en vindingrijkheid, heeft DDM altijd een passende en verantwoorde oplossing. De mogelijkheid om al onze diensten onder ťťn dak aan te bieden, geeft onze klanten het voordeel dat de coŲrdinatie en planning efficiŽnter en beter georganiseerd is, wat uiteraard ook betekent dat de persoonlijke aandacht voor u als onze klant steeds gewaarborgd blijft.

Aannemingsbedrijf Van Eck B.V. - [Rotterdam]
Dienstverlener voor al die activiteiten die aan het eigenlijke bouwen vooraf gaan. Diversificatie en specialisatie staan voorop. De organisatie zal worden uitgebouwd met meer kennisintensieve en hoogwaardige activiteiten. Uitgangspunt van de acquisities is dat er sprake moet zijn van synergievoordelen, met name op het commerciŽle vlak.

Foekens Reconditioning B.V. - [Zaandam]
Foekens Reconditioning is een zelfstandige onderneming in de rechtsvorm b.v. welke deel uitmaakt van Foekens Beheer b.v. gevestigd te Zaandam. In Foekens Reconditioning worden alle activiteiten uitgevoerd welke direct dan wel indirect met het verwijderen en/of conserveren van asbesthoudende systemen verband houden, waaronder te noemen

C.A. de Groot Groep B.V. - [Alkmaar]
Begonnen met het geheel handmatig slopen van Conservenfabriek Hoogenstraaten te Alkmaar is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een organisatie welke de beschikking heeft over circa 60 vakkundige medewerkers, een geavanceerd machinepark en een schat aan kennis en ervaring op het gebied van sloop en demontage, asbestsanering en milieutechniek.

Van de Haar Groep - [Wekerom]
Voor alle nieuwe plannen op bestaande lokaties is het weer nodig; het schonen van het bestaande terrein.Het uitkomen op de schone basis wordt gerealiseerd door het vakkundig en verantwoord verwijderen van alles op en in de bodem. Het fundament voor uw doelstelling. Dit ruime begrip wordt bij de Van de Haar Groep ondergebracht in divisie Sloopwerk en Asbestverwijdering, waar we met eigen specialistisch materieel en ca. 15 medewerkers full-time aan de slag zijn. Goede opleiding en jarenlange ervaring die bevestigd zijn door het bezit van de certificaten ISO 9001, VCA**, SBC - SL007 procescertificaat slopen en het KOMO-procescertificaat BRL5050 voor asbestverwijdering geven u een verantwoorde partner.

Hertel Services B.V. - [Rotterdam]
Hertel is opgericht in 1895, heeft ruim 3500 medewerkers in dienst en is een holding van 26 Nederlandse en buitenlandse werkmaatschappijen. Ons bedrijf levert support services en gespecialiseerde producten aan internationale ondernemers in de (petro)chemische industrie, energiecentrales,de bouw en de maritieme sector. Wij koppelen geÔntegreerde services aan operationele deskundigheid, flexibiliteit en service.Hertel heeft een brede ervaring in voorbereiding,coŲrdinatie, uitvoering, nieuwbouw en onderhoudswerk met een veelzijdig dienstenaanbod waaronder steigerbouw, isolatie, stralen en conserveren, werktuigbouwkundig werk.

Arie Hollenberg Sloop- & Milieuwerken B.V. - [Purmerend]
Wij zijn in het bezit van een speciaal voor asbestverwijdering gefabriceerde en ingerichte mobiele unit, waardoor op bijna elke gewenste locatie veilig gewerkt kan worden. Dit ook mede door toezicht van een van onze speciaal opgeleide DTA’er Deskundig Toezichthoudende Asbestslopers binnen ons bedrijf. Bij een onverwachte vondst van asbest kan een beroep worden gedaan op onze calamiteitenservice.

Jan Knijnenburg Milieu Service B.V. - [Den Haag]

Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. - [Vlaardingen]
Van der Linden & Veldhuis is gespecialiseerd in thermische, akoestische en brandwerende isolatie voor de industrie.Wij bieden advies, ontwerp, constructie en montage, zowel voor nieuwbouw als voor onderhoud van bestaande isolatie. Belangrijke nevenactiviteiten zijn asbestverwijdering en de levering van hittebestendige producten. Met ruim 110 medewerkers behoren wij tot een van de grote isolatiespecialisten van Nederland. Behalve de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij vestigingen in Sas van Gent en Wormerveer. In alle sectoren van de industrie beschermen wij producten, machines en vanzelfsprekend de mensen en hun omgeving.

Mourik Services B.V. - [Rotterdam]
De acht hoofdactiviteiten van Mourik bestaan uit de volgende subactiviteiten; Grondverzet en wegenbouw: grondwerk, rioleringswerk, verhardingen, wegenbouw en uitbreidingsplannen.Burgerlijke en utiliteitsbouw: ontwerpen en uitvoeren van civiele utiliteits-, kunst- en betonwerken, staalconstructies, ondergrondse leidingen, elektrotechnische installaties, dakbedekkings- en loodgieterswerk, onderhoud, renovatie en verbouwingen.IndustriŽle reiniging; hogedruk- en vacuŁmreiniging, chemisch reinigen, schoonmaken van opslagtanks en rioleringen, straal- en schilderwerk, werken in inerte en toxische atmosferen, katalysatorbehandeling, asbest- en betonsanering en fabrieksstops.

Pongers Slopen-Saneren-Infra B.V. - [Rijssen]
Een glasheldere communicatie ťn een voortvarende aanpak.Dat is waar Pongers zich sterk voor maakt tijdens alle onderdelen van het sloop- en recyclingproces. De kracht zit 'm bij Pongers in een combinatie van specialismen. Uw voordeel; u heeft slechts te maken met ťťn partij die de hele klus klaart.Voor een precieze totaalsloop zoekt u een betrouwbare partner. Net als voor een veilige sanering en een stipt transport van materieel en (sloop)afval. Pongers bundelt al deze bouwstenen in het sloop- en infraproces. Op basis van ervaring en flexibiliteit werken wij in opdracht van onder meer projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, woningcorporaties en aannemers. Regionaal, nationaal en ook buiten de landsgrenzen staan we bekend om onze zorgvuldige werkwijze en het nakomen van gemaakte afspraken.Pongers tracht bij haar werkzaamheden het milieu en verdere betrokkenen zoveel mogelijk te sparen. We zorgen voor een verantwoord hergebruik van het sloopmateriaal bij onder andere de aanleg van wegen of op de tweedehands bouwmarkt. Op basis van ons evenwichtig kwaliteitssysteem creŽren we met de certificaten ISO 9001:2000, VCA**, KOMO BRL-5050 en SBC-SL007 een verantwoord werkklimaat.

Struijk Milieu B.V. - [Krimpen a/d Lek]
Wij beschikken over sterk gemotiveerd personeel welke werken volgens het Asbestprocescertificaat BRL-5050 en zijn uitgerust met het modernste materieel en gereedschap.Snel ter plaatse bij een Asbestcalamiteit Snel en flexibel inspringen, bij een asbestcalamiteit, is mogelijk dank zij eigen materieel en personeel.Veiligheid voor mens en omgeving en accuratesse zijn bij het verwijderen van asbest de belangrijkste aspecten.Om dit te waarborgen is Struijk Milieu b.v. in het bezit van de volgende certificaten .

Visser Bergum Bedrijfsdiensten B.V. - [Bergum]
Visser Bergum Bedrijfsdiensten BV is een bedrijf+ dat diensten verleend zowel voor bedrijven als voor particulieren.Het bedrijf is in 1984 begonnen met glazenwassen. In de loop van de jaren zijn de activiteiten binnen het bedrijf behoorlijk uitgebreid. Per 1 januari 2000 is Visser Bergum Bedrijfsdiensten overgenomen door Tjeerd van der Meulen. Het bedrijf telt op dit moment ongeveer 45 mensen waarvan een deel parttime werkzaam is en een deel fulltime.

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken B.V. - [Alphen a/d Rijn]
Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken uit Alphen aan den Rijn is een grote speler in de Nederlandse bouw- en sloopwereld. Met ruim 100 personeelsleden en het geavanceerde materieel evert Vlasman een totaalpakket, waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. De 'pijlers' onder het bedrijf zijn vijf disciplines.

Weever Sloopwerken B.V. - [Kampen]
Het doel van deze onderneming is het aannemen van sloop-, grond- en milieukundige werken in de ruimste zin des woords.Om in deze groeimarkt te kunnen opereren beschikken wij over een strakke organisatie, die in staat is om te kunnen inspelen op de steeds hogere normen en eisen die aan ons gesteld worden.Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd. Ons team heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur.Wij leggen al jaren lang de nadruk op hergebruik van vrijkomende materialen d.m.v. selectief slopen. Hierdoor vindt er een minimale milieubelasting plaats. Door deze werkwijze kunnen wij een hergebruikpercentage realiseren van meer dan 90%.

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands